Call: +61 (02) 8003 5747  
English中文(简体)中文(漢字)FrançaisDeutsch日本語Bahasa MelayuРусскийEspañolbasa Jawa
Sunting Terjemahan
dening Transposh - translation plugin for wordpress
THE PATH OF ALCHEMY

Free eBook: Uncovering kawicaksanan 8 World kang paling gedhe thinkers

Mungkin ora nggambarake owahan Ing Game of Coaching lan Consulting - dina iki!

Ringkesan

Jeffrey Slayter’s The Path of Alchemy is a program for pelatih lan consultants sing arep kanggo mangerteni carane cepet lan èfèktif entuk 6 utawa 7-tokoh income, lan saestu supercharge impact padha duwe ing klien 'gesang lan bisnis dina.

Mengkono program iki menehi akses experiential lan kanthi taktik paling majeng Wangun manungsa pangowahan karya lagi aplikasi kanggo loro bisnis lan urip transformasi.


->Minsan Profits.Broader Impact.Deeper Change.Mind Opening. Fun.<-


Liyane Jahwéh
- Jeffrey Slayter wis jumbuh sulih korinipun prinsip bisnis ngirim sistem kanggo bantuan individu kaya panjenengan, lan bisnis, aja apa lagi kene kanggo nggawe ing donya, karo keprigelan.

Pungkasanipun, kesempatan kanggo nemen sijine jantung bali menyang mengkono bisnis, jadi bisnis bisa dadi kendaraan luwih kanggo kamanungsan pangowahan.

Napa Dados A Coach Sabanjure Generation utawa Consultant?

Pelatih lan Consultants dilatih dening Jeffrey Slayter(lan tamu facilitators), sing individu sing pinter ing aplikasi saka paling majeng manungsa karya pangowahan minangka ditrapake kanggo urip lan bisnis transformasi.

Apa ndadekake dadi beda? Minangka dilatih kuantum Facilitator, sampeyan bakal bisa kanggo:

Mbangun 6 7-Tokoh Coaching lan / utawa Consulting Business dening learning, nglamar lan nggabungaken prinsip sing antarmuka loro bisnis lan Esoteric donya.

Supercharge ana Coaching lan Consulting Skills karo framework sing dianggo seamlessly karo apa sing wis dipigunakaké kanggo tanggal (inggih leres - Sing gedhe Saliyane menyang toolkit ana).

Enjoyably Learn, Aplikasi lan Internalize kawruh lan pribadi panjenengan gain bebarengan, supaya sampeyan mlaku metu saka program siap kanggo dhiri ndandani bangsa liyane 'gesang.

Nemu pribadi Life transformasi ing kabeh wilayah saka dhewe urip kalebu; pagawean, sesambetan, kasarasan lan masyarakat.

Punika ing bab – Sampeyan ora mung lumaku metu karo pribadi lan kawruh. Kowe lumaku metu ngelengke tool, kawruh lan pengalaman sampeyan wis duwe nanging mung kelalen!

Muni edan aku ngerti.

Nanging kadhangkala edan is what gets great results 🙂

Cukup Hear Apa Sawetara Pelatih lan Consultants wis ngomong ...


"Jeffrey punika nekad cukup ngomong apa paling pemimpin pamikiran 'wedi kanggo nuduhake. Lan nalika piyambakipun ora, bisnis ngowahi bentuk, Panjenengan sesambetan nambah, lan sampeyan njaluk maneh didadekake siji karo nggawa Panjenengan passion kang agen kanggo transformasi ing bangsa liya 'urip. Aku kurang lan entuk luwih. Dadi yen sampeyan pengin sinau dadi impact dhuwur, lan Highly mbayar pelatih utawa konsultan ... nindakake iki mesthi. Boten liya iku memper. "
- Jon Endhek(Copywriter, Panganggité, Filsuf, Pelatih)

Tombol Wuku kanggo Panjenengan Klien

  • Dosanira Damel Space kanggo transformasi kedadeyan ing klien 'gesang, loro lokal lan non-lokal.
  • Kanthi cepet Tuwuh kabeh facets sing bisnis; inovasi, untung, lan impact sosial.
  • Njlentrehake sing Tujuan, gol lan dislametaké kanggo loro sing urip pribadi lan komersial.
  • Ningkatake sing vitalitas, semangat lan semangat fokus ing gesang.
  • Ngrampungaké konflik lagi duwe ing sing urip; emosional, fisik, relationally, vocationally lan musna.
  • Nggawe lan Pamaidonan kapriye Relationship dinamika karo awake dhewe, kanca, partners, kulawargané lan masyarakat.

Sing iku kanggo

Biasane, ing tingkat lan Consultants sing paling setelan program iki nduduhake kuwalitas ing ngisor iki:

Wis mangertos dhasar Coaching Rancangan lan NLP, lan pengin njupuk iku kanggo tingkat sabanjuré.
Wis Coaching lan / utawa Consulting lan pengin makaryakke klien lan ngunggahake sing rega-TCTerms.
Nglangi Antarane Esoteric lan bisnis donya
Curious lan Fun dadi watara karo thanks menyang keluwen aktif kanggo eksplorasi lan ngulandara menyang ora ketok domain saka mbangun manungsa.
Padha ora njupuk piyambak Keliwat Mangkel lan rasakake anyar kang manungsa ing planèt ketoke edan saka.
Seneng Deep Terminologi sing ngrasa cahya nanging ora heavy.
Jantung méntyloki Gross sing mimpin karo jantung, seba kanthi sirah, lan pengin deepen sing pakurmatan kanggo kang manungsa.
Appreciate kawicaksanan lan lelampahan aktif saka sik njongko metu urip kanggo tanpa wates learnings.
Wani by Nature menyang sing Paling peteng dipengini lan mutusake masalah lawas ngedeni utawa blockages sing ora mung nyekeli wong bali ing gesang, nanging sing klien 'banget.

Lan - Yen sampeyan mung miwiti metu, iki bisa kanggo sampeyan uga. Anggere sing gelem cepet babagan pikiran.

Apa sampeyan bakal diwenehi

  • 3 x 3 Dina Live In-wong Sessions Byron Bay, NSW
  • 1 x 4 Day Heart of Sales & Business training live in Byron Bay, NSW
  • 1 x 4 Day Evolve Your Life live in Byron Bay, NSW
  • Nyoto buktiaken pakaryan lan guide-sheets digunakake nganggo klien.
  • In-house Group Learning lan Pembangunan Sessions
  • Development online support forum lan

Apa You Bakal Learn

Punika namung sawetara apa sampeyan bisa nyana sinau liwat dalan kabeh ...

  • Ngembangaken kesadaran apa drive cara mikir, ngerti, lan tumindak ing gesang panjenengan.
  • Ngerti Umumé saka kapercayan sistem lan carane padha nggawa urip, lan gesang liyane.
  • Sinau carane nggawe lan nginstal anyar kapriye kapercayan kanggo mbantu kasil liyane ing gesang.
  • Ngerti apa Field kuantum punika lan definisi anyar saka sawetara kasunyatan.
  • Pangerten ing mbek praktis saka operasi saka kuantum tampilan donya, comparison kanggo pigura saiki ing donya.
  • Sinau wangun paling majeng saka sade nggunakake kasepen lan Field kuantum
  • Mundhakaken Panjenengan Preis TCTerms ing pasar
  • Pangerten daya saka pikiran, lan carane eling bisa digunakake kanggo langsung Field kuantum kanggo ngirim asil sing luwih apik ing gesang panjenengan, lan gesang liyane.
  • Pambuka menyang 4 Semangat Parts sing nggawe sampeyan; Pikiran, Awak, Subconscious lan Timer luwih (Nyawa).
  • Ngembangaken Panjenengan unik pesawat saka Sifat kuantum, ritual lan cara kanggo ndhukung gaya urip lan bisnis pengin.
  • Carane kempal papat semangat bagean kang kita (synchronicity) ngoptimalake impact ing kabeh wilayah gesang.
  • Nggoleki-tembang dhewe skills kuantum, njaga dhewe mental fokus lan nyonggo Panjenengan tingkat energi supaya sampeyan percoyo kasil saka siji urip sukan kanggo sabanjure.
  • Ngontrol pigura saka kamar Papan lan njupuk asil sing pengin.
  • Sade lan rembugan ing kahanan tekanan dhuwur
  • Rembugan Gedhe Contracts saka liwat yuta dolar (gedhe tawaran)
  • Learning bab Field lan ngakses dhewek kanggo nimbulaké transformasi kanggo urip klien lan bisnis
  • Nggawe lan Aja ing Space kanggo transformasi kedaden kanggo klien 'gesang.
  • Sinau carane dipercaya kanggo sampeyan utama naluri (roso) supaya sampeyan duwe akses menyang Pandhuan genius sing dianggo kanggo kowe, 24/7.
  • Ngerti angger-angger lan daya atine subconscious, lan carane maneh pola kanggo ndhukung gaya urip sing pengin.
  • Nggunakake Niyat kanggo kanggo Guide Efektif Komunikasi lan Tindakan
  • Universe minangka Timer reflektif pangilon lan apa iku menehi sampeyan akses menyang cepet lan rumiyin mangertos pengalaman klien panjenengan saiki gesang.
  • Ngakses Limitless Power of Panjenengan bayangan minangka cara kanggo nimbulaké Nggeser lan transformasi ing klien Panjenengan(s) gesang.
  • Appreciate lan Apply Paradoxes lagi aplikasi kanggo nggawe migunani Nggeser kanggo urip klien lan bisnis.
  • Carane Damel Rapid Rapport Nganggo Klien Dadi Panjenengan bisa Maximise Panjenengan Impact karo Kurang Wektu, lan Medali Artha More.
  • Tambah Penylametan klien lan dadi irreplaceable kanggo wong.
  • Kuantum Tataran saka Rapport kanggo mbangun lan nyonggo dateng nganggo klien lan nyambungake karo ora ketok aspèk sing kasunyatan.
  • Nggunakake Kuantum Field kanggo mbukak kunci potensial wong sak panjenengan, lan ndandani sing kasunyatan.
  • Learning ing subtler aspèk komunikasi sing malah ora ngerti sampeyan ora malah ngerti.
  • Pitepangan lan Integrasi saka Asas Holographic kanggo urip lan Business transformasi
  • Nimbulaké Ninja-Ganti kanggo Klien saka kadohan tanpa sing sistem malah nendhang munggah fuss.
  • Ngidini Bayangan bisa kanggo kowe, tinimbang marang kowe.
  • Karya karo Paradoxes kanggo nguatake Panjenengan potensial kreatif lan masalah-mecahaken kabisan ing gesang.
  • Ing Subtler gegayutan karo jasmani tenogo sing bisa digunakake kanggo jalaran transformasi lan Healing kanggo Klien
  • Nglamar kawicaksanan ing badan Human, lan carane awak mbantu sampeyan wis nggawe pancasan luwih apik ing gesang panjenengan.
  • Jelajahi trans-generational, trans-incarnational lan trans-sistemik tingkat saka marasake awakmu, lan pangowahan.
  • Percoyo nggawe dhewe unik cedhak kanggo transformasi kanthi muter karo limitless kapasitas bayangan manungsa.
  • Awakening luwih Rumiyin kanggo sing sing saestu sing, lan umur anyar account saka Kepemimpinan.
  • Tim majeng Sales skala Panjenengan impact sosial lan Panjenengan bathi.
  • Nggarap Donya Pemimpin lan exchanging Panjenengan Nilai lan wahyu.
  • Gain Panetepéng lan financial kamardikan mengkono apa sing tresna
  • Aplikasi sabdhoning kuantum kanggo dadi pimpinan pamikiran ing industri utawa area expertise
  • Nguwasani Kuantum Field cara liwat prasetya dhisiplin tombol dibutuhake kanggo pribadi wutah; komunikasi, turah mbrawah pikiran, wektu panen positif, timer kesadaran, timer wewayangan, lan karakter alignment kanggo waé.
  • Ing Push kanggo Evolusi Sadar saka nylametaké manungsa, lan carane kita wutah pribadi minangka manungsa bantuan ing proses iki.
  • Greater emphasis on self transformation as the gateway to supporting the transformation of others.
  • Introduction to working collaboratively with traditional healing and modern Coaching modalities.
  • Mbuka kunci emosi pamblokiran using holographic change patterns.
  • Connection with Mother Earth and how to utilise this connection with your clients – even in corporate situations.
  • Bridging the worlds – coaching and consulting as a way to walk between the spiritual and the business realms to accelerate integration.
  • Modern integration of old traditional healing modalities with todays times – how to bring the wisdom of age-old traditions into the spaces you hold with clients.
  • Speaking the unspeakable – uncovering your own shadows so your clients won&#8217;t be able to hide there.

Negara: Australia

Rega: $9,000 AUD

Lokasi lan tanggal kanggo 2017-2018:

Hummingbirds

Nov 2017 – April 2018: The Hummingbirds

  • Sesi 1: 16th – 19th November 2017
  • Sesi 2: 18th – 21st Jan 2018
  • Sesi 3: 12th – 15th April 2018

Lokasi: Byron Bay

Wektu: 10:00ing - 6:30pmish saben dina

Register utawa takon - tim Kontak Jeffrey Slayter kang

Telpon: +61 (02) 8003 5747
Email: [email protected]

Klien Komentar

Lynda Petterwood

Pelatih lan Konsultan Jeffrey Slayter kang mesthi dipasangake karo Heart Sales lan mesthi Bisnis wis mimpin kanggo wutah massive ing bisnis. Aku saiki porsi luwih, impacting liyane gesang ing cara kapriye lan digawe heaps dhuwit liyane. Thanks Jeffrey.”

Miroslav Petrovic

Matur nuwun ingkang sanget kanggo nuduhake dhewe kanggo kabeh sing wis sinau. Sampeyan wis bersenjata karo kabeh pribadi praktis lan kapercayan aku kudu Tembang sembarang alangan kepelatihan aku teka tengen. "

Pam MacDonald

Thanks kanggo sampeyan nuduhake tips, pribadi lan pengalaman dhewe. Aku ketemu aku liyane cumadhang kanggo push wates dhewe lan saiki wis mbantu klien kanggo kasil akeh sing luwih apik lan gedhe saka aku tau bisa sadurunge. "

Amy Radunz

Program wis aktif kula kanggo mlumpat menyang ngedeni sandi, supaya aku bisa nggawa kabeh menyang klien Aku bakal ndhukung. Aku wis katon asil nyata saka ngandika kesempatan kanggo entuk klien. "

Marko Petrovic

Tangan mudhun proses paling apik wutah pribadhi lan bangunan bisnis watara penjelasan pribadhi / panemon. "

Kathleen Casagrande

Apa penting kanggo njaga learning ora ketompo umur apa kita supaya kita bisa pass kanggo generasi kita sabanjuré potensial Kemanusiaan saka sih-rahmat lan Jeffrey iku bisa kanggo komunikasi iki saka manah amarga dheweke wis kesadaran lan mangerténi carane mulang. "

Tammy Willenberg

Jeff duwe cara luar biasa saka njupuk kanggo pengalaman heartfelt cepet. Ngamati demo lan carane wong wis milih kanggo ningkatake lan pindhah ngluwihi tembung saka kaca. Aku carane wong ngemu tujuan kanggo kula ngerti lan miyak jawaban aku tinimbang nyadari ing supaya disebut “kawruh” IE. dipercaya kanggo roso dhewe aku sinau supaya akeh babagan aku lan kemampuan kawula. "

Thomas Hoyer

Yen sampeyan curious babagan kepelatihan transformational REAL lan owah-owahan ing donya lan donya pindhah ing lelampahan karo Jeff.
Jeff wis musna liwat kathah lan nalika iku ora bisa apa karya kanggo sampeyan, kang bisa nuduhake dalan lan nggawa sampeyan ing arah saka turah mbrawah lan gamblang. "

7stepssidebar

free_course_enrol

Free djalmo manungso Event – The Final Show

Hak cipta © 2017 Jeffrey Slayter. All Rights Reserved.