Call: +61 (02) 8003 5747  
English中文(简体)中文(漢字)FrançaisDeutsch日本語Bahasa MelayuРусскийEspañolbasa Jawa
Sunting Terjemahan
dening Transposh - translation plugin for wordpress
THE HEART OF SALES & BUSINESS

Free eBook: Uncovering kawicaksanan 8 World kang paling gedhe thinkers

hos-cover

Ringkesan

Jeffrey Slayter’s The Heart of Sales and Business punika Wirausaha, Pelatih, Consultants, Business Profesional, lan Business nduweni sing pengin entuk dhuwit liyane dening nuduhake sing ganjaran kanggo positif impact wong liyane ing pasar.

Ngluwihi Techniques lan pribadi metu ana, sade ora ono namung bab nutup menehi hasil. Punika bab saestu mesthi kahanan Win-Win, ngendi loro katelu bakal kuwawa nepaki loro sing pribadi lan bisnis gol. Iki mesthi nyambung titik ing antarane nransfer Panjenengan jantung-felt ganjaran, kawruh, produk lan layanan ing pasar, lan kang mbayar uga iku.

Sampeyan njaluk ijin dadi bangga mromosiaken lan sade bebungah lan talents!

Iki tenan lan kesempatan kanggo nemen sijine jantung bali menyang sade, jadi bisnis bisa dadi kendaraan luwih kanggo kamanungsan pangowahan.

Ana prakara apa area bisnis sampeyan ana ing, iki bakal ningkatake kemampuan kanggo pengaruhe asil antarane kabeh facets saka bisnis:

  • Sales & Rembagan
  • Kepemimpinan
  • Peserta Business Ventures

Ing kapriye filsafat driving Ing jantung Sales lan Bisnis punika kiasan ayu ...

"Ing Manuk sing ora wedi A cabang bejat Amarga mirsa, iku bisa Count On Sawijining Wings"

Tombol Wuku

  • Kanthi cepet Tuwuh Panjenengan Business; inovasi, untung, lan impact sosial.
  • Entuk Artha More dening sing nggawe positif prabédan ing gesang saka klien kang, lan dhewe.
  • Tambah Panjenengan Emosi Intelligence dibutuhake nyebabake gerakan ing kabeh aspèk saka Advertisement.
  • Ningkatake Panjenengan Yamin & Non-Yamin skills komunikasi.
  • Deepen Panjenengan Sesambetan kaliyan Sales & Dhuwit dening njajahi sing sampeyan ana ing hubungan kanggo bebungah Panjenengan.
  • Njlentrehake Panjenengan Tujuan, gol lan dislametaké kanggo loro urip pribadi lan komersial.

Sing iku Kanggo

✔ sedaya wiraswasta, Pelatih, lan Consultants sing arep nggawe prabédan ing bangsa 'gesang, dening learning seni sade lan nuduhake sing ganjaran.
✔ nduweni Bisnis sing tanggung jawab kanggo dhewe baris ngisor.
✔ Individu sing ngerti sing sade iku sawijining alat kanggo kontribusi hadiah sing donya, lan ningkatake loro katelu 'pengalaman liwat ngganti padha supaya.
✔ Individu sing saestu njaluk Nilai saka piyambak lan apa padha nggawa menyang donya, lan pengin efektif dodolan kendaraan padha bisa digunakake kanggo bantuan nepaki bisnis sing wahyu.
✔ Individu looking kanggo njaluk menyang bisnis, lan éling sing mesthi langkah kanggo tuwuh bisnis punika èfèktif sade layanan utawa produk.

Iki mesthi uga bakal olahraga individu sing pengin potènsi entuk 7 tokoh minangka pelatih, konsultan utawa trainer.

Sing iku ora Kanggo

Wong mung kepingin dodolan Techniques, nanging ora duwe kepinginan jantung-felt nggunakake bisnis minangka kendaraan kanggo nggawe prabédan positif
Wong looking kanggo ngedol "Get Rich cepet" kesempatan utawa materi saka kaya.
Wong ora duwe perasaan integritas nalika nerangake bisnis, lan biyasané megawekake sing ngakali laku kanggo nabrak sing ngisor-line ing cendhak-Sighted proses.
Wong looking kanggo ngedol senjata, layanan karusakan, utawa nimbulaké sing langsung cilaka kéwan.

Sampeyan bakal Learn:

  • Netepake lan Atas produk lan layanan ing pasar.
  • Madegaken lan Atas kapercayan ing pasar.
  • Packaging lan Planting produk lan layanan kanggo maksimum saleability, Nilai lan bisnis efficiency.
  • Njaluk Busak apa sing sade jadi pelanggan, lan liyane Jahwéh kok.
  • Berkembang Sapa Panjenengan Apa ing hubungan kanggo bebungah Panjenengan sing arep sade liyane.
  • Njaluk Busak ing Panjenengan unik Dagang Poin sing bakal mbedakake ing pasar Panjenengan, lan mbantu sampeyan ngukir Panjenengan niche.
  • Carane Mbangun luwih Awareness saka emosi Intelligence, amarga sampeyan bisa Techniques kabeh dina dawa, nanging pangrasa nggawe gerakan ing sale. Lan sing paling bagean gedhe apa wis wong tuku.
  • Carane Reach hak keputusane produsen, lan dhiri nampa sing hadiah iku ora for everyone.
  • Kanggo Copot wedi babagan takon kanggo Advertisement, lan dhiri ngetik obrolan kadhemen.
  • Carane Damel Deep Rapport karo klien potensial Panjenengan.
  • Keprigelan Non-langsung komunikasi.
  • Carane luput Panjenengan Klien paling jero angka & Kabutuhan liwat pesawat saka pitakonan Techniques kanggo nemtokake yen sampeyan ora ana pertandhingan nengen kanggo siji liyane.
  • Sade Dhuwur tiket Layanan lan produk, lan rembugan gedhe kontrak.
  • Metode majeng kanggo nangani dodolan kabotan lan klien memungsuhan.
  • Sade lan rembugan ing kahanan tekanan dhuwur
  • Carane mundhakaken Panjenengan Preis TCTerms ing pasar
  • Kanggo Desain lan crobong Efektif Sales lan kempal karo model bisnis.
  • Kanggo Golek Panjenengan Authentic Timer ing repeatable dodolan pangolahan prosedur.
  • Carane arep Congruent menyang Nilai lan apa sing ngirim.

 

Negara: Australia

Rega: $2,500 AUD

Lokasi lan tanggal:

  • Lokasi: Byron Bay, NSW, Australia (Bandara bisa Langkawi, Gold Coast utawa Brisbane)
  • Tanggal: 18th – 21st February 2017
  • Wektu: 9:30ing – 7pmish

Negara: Singapura

Lokasi lan tanggal:

  • TBD

Register utawa takon - tim Kontak Jeffrey Slayter kang

Telpon: +61 (02) 8003 5747
Email: [email protected]

 

Klien Komentar

Jimmy Elias, First Press Coffee

This has clarified so much for me around human dynamics and how we can best communicate to ensure we can bring our gifts to the world and have our customers inspired to buy our products. The best seminar I have attended and looking forward to many more with Jeffrey.”

Hilary Turner

Awesome training. Selling to raise the consciousness of the planet. That’s why I came.”

Alex Impey

This was an experience that is well worth the investment, especially if you are looking to improve our world through bridging the spirit world and business world. Thanks Jeff. I look forward to further working with you. Bless.”

Jayne Martin

Jeff has an infinity of knowledge and wisdom in both the business/corporate world and the spiritual world and his passion to bridge these worlds is contagious.”

Jessica Bezerra

As a start-up business, Jeffrey’s sales course provided invaluable step-by-step advice to generate leads and close sales to generate value. The practical advice I received was priceless and I recommend the course to any business for tools to increase income. Matur nuwun!”

Mel

Jeff’s trainings are such a unique and incredible experience. He goes above and beyond to deliver an event that not only delivers what he promises but so much more. Thank you Jeff, from the bottom of my heart, you have given me hope and faith that I can take my business to the next level!! I am forever grateful.”

Gareth Huynh, Founder of Axiom Global Management & Business Consultant

Jeff Slayter’s Heart of Sales course was empowering and takes you to the depth of your soul to uncover your gift to the world. The training was a safe space to explore, grow, learn and collaborate. I gained so much knowledge which I will be putting into action. Thank you Jeff Slayter & the team for living with integrity & delivering an amazing & transformative event.”

Kim Jewell

I attended the Heart of Sales event and was amazed at the amount of knowledge & fun I gained in the last four days. I feel totally confident in applying everything I learned during the course & the value exceeded what I paid! Matur nuwun!”

Mark Breadner, Director of YogaCoach & the Global Yoga Teacher Challenge

Jeffrey is accomplished across all areas of business packaging, positioning & dodolan. I believe though that his sales skills are his superpower.”

Belinda Gatt

Matur nuwun Jeffrey! Your kind, genuine heart shows through in all that you do. This course has given me confidence in selling but more importantly, it has given me confidence and belief in myself. A truly unique course!”

Nathalie Vera

Jeffrey have the capacity not only to train people into sales and business but also into sharing a better vision for our world.”

Sarah Schaefer

Working with Jeff has truly inspired me to follow my passion and help others to do so.”

Catterina Penawaran

Jeffrey’s Heart of Sales course is a refreshing, daring and new spin on selling – I have never experienced such a wide spectrum of tools and techniques, simultaneously woven with humour, authenticity and heart.”

Jarrod Conroy

This has by far been the most powerful four day transformation phase I have ever been through in my life, I’ve never felt so connected to my human family and am truly grateful for the experience.”

Xiela Dacyon

Work with Jeff every chance you have. There’s nothing like his courses. It is a different experience. Matur nuwun, Jeff.”

Rory King

The course was amazing, it kept me engaged the entire time even though it was sales and really confronted me, pushing me well outside of my comfort zone. I feel way more competent in sales, negotiation and how to sell /package myself. Thanks Jeff!”

Colleen Cheketri

Jeff is the master guru of sales, marketing & business expansion! With the bonus of having a beautiful big heart.”

Liz Buchanan

Attending Jeff’s Sales course has given me the knowledge and confidence to be an effective seller to be able to grow my business. Highly recommend it to anyone who wants the complete business experience.”

Amy Wang

Woy Jeffrey, iki pisanan mesthi dodolan latihan sing aku dirawuhi sawise 2 taun digunakake ing industri finance. Lan aku tau nyana yen latihan bisa dadi menarik lan nyenengake. Paling penting, thanks kanggo menehi kasempatan kanggo njelajah dhéwé lan duwe wiwitan anyar kita.”

Marko Petrovic

Iki ora seminar kepelatihan. Iku pikiran-ndamu pengalaman Cara Jeffrey works diijini kula kanggo nggabungake seamlessly, lan learnings saka program. Apik tenan!!"

Andre Kadamani

Jeff kang Heart of Sales mesthi kabuka kula nganti donya skills, toolsets lan pemahaman menyang donya saka dodolan aku ora idea bab! Aku rase liyane disiapake saka tau kanggo enggo bareng peparingé karo donya. "

Kathleen

Gaya Jeffrey kang mulang ing mratelakake panemume cukup unik. Iki mesthi katahan kula captivated kanggo kabeh 3 dina. Bareng karo kaya-minded wong kanggo nggawe impact ing kita donya apa iku kabeh babagan!"

Paula Scott

Matur nuwun Jeffrey. Aku ora bisa ngenteni kanggo njaluk lan nuduhake apa aku sinau ngarep. "

Paradise Paras Yazdani

Meh speechless Duwe wis supaya akeh seminar aku wis tau mbayangke iki bakal bisa - temtunipun seminar paling apik / marasake awakmu, mesthi aku wis tau wis ing. Supaya akeh sukur. Namasthe. "

Saengchan Corporate Purchasing Taylor (Becik)

Iki acara iku luar biasa transformational ing kabeh tingkat saka atine, awak lan roh. Jeffrey wis rubah donya iki liwat embodying bebener kang. "

Colin Wanless

Iki mesthi bakal saestu ndandani stigma wong aran bab sade lan ngijini sampeyan kanggo ngisin lan enggo bareng karo donya hadiah iki. "

Pranata Leach

Gedhe acara! Jeff iku kombinasi hiburan, pendidikan, banyolan chillout wektu, dukungan, toughness etc ana kombinasi sampurna kanggo awal saka pepindahan kuat. "

Ruth Fenby

Aku kaya kanggo thank Jeffrey kanggo acara Srengenge katon padhang sing tergabung supaya akeh sange pemahaman lan learnings kanggo mbantu ing kabeh wilayah saka urip. Ayu duwe spiritualitas digabung karo sesanti kanggo nggawe ayu donya anyar. "

Mario Herceg

Jeff matur nuwun kanggo ngewangi ing ngelengke kita agung, humanness kita, ingatase hak bebas kita. Iku energizing, Aku rase kuat ing actualizing sandi impact ing donya. "

Lukas Oldmeadow

Yen sampeyan pengin duwe sukses ing dodolan, iki mesthi iku. Boten liya rawuh cedhak ing syarat-syarat apa aku wis ngalami supaya adoh aku sinau liyane ing 3 dina saka tindakan liya Aku wis ngalami bab dodolan. "

Niamh Cronin

Iki ora mung mesthi sade, punika gesang ganti wae, lan awakening lan kesempatan kanggo ngelingi sing sing tenan. Sampeyan bakal ninggalake iki mesthi felling kaparingan kasektèn, inspirasi & dilengkapi karo kawruh kanggo njupuk sesanti / bisnis menyang makarya lan kanggo tingkat sabanjuré. Bakal tantangan sampeyan, push sampeyan, lan uga malah nyoba lan bakal nggawa sampeyan cara sanjabane comfort zona nanging bakal sajujure dadi kaputusan paling sampeyan bakal tau nggawe :)"

Thomas Hoyer

Jeff iku apik tenan, Highly ngalami évolusi kang sing bisa mbantu elinga sing sing. Cekel sadurunge iku paling kasep, bakal ora kelet watara akeh maneh. Sing maca iki amarga sing rauh ing mburi kulo ing taman tema. "

Andrew Ballantyne

Aku wis mesthi wis dodolan lan diowahi cukup uga nanging sawise arep liwat format lan siasat karo jantung wis digawe kula éling carane akeh dhuwit aku wis ngiwa ing meja lan pinten tuwa Aku lunga karo sambungan. "

Kia Dowell

Jantung sade punika transformasi ing cara dodolan bisa rampung nanging liyane Jahwéh carane kita bisa nggunakake Techniques sinau kanggo impact wong liyane ing panggonan luwih cepet. Matur nuwun!"

Deborah Putih

Jeffrey ngandhani iku kaya iku, ora omong kosong pangiriman sumilir. Kang nuduhake everyone sisih positif kanggo dodolan lan iku ora minangka medeni minangka akeh mikir punika. Perspektif beda marang kita bebarengan karo dodo bandha pribadi nggunakake arep maju. Thank You :)"

Ming Chan

Aku nimbang dhewe sing kuwat dodolan wong lan negotiator Nanging Jeffrey Slayter kasil ngatur kanggo introduce Techniques anyar lan nguripake kursus Ales tradisional ing sirah. "

Tammy Willenberg
Pangadeg lan Director North Lima Consulting

Iki mesthi ana gedhe tenan kanggo nantang kula lan pikiran bab dodolan lan sesambetan basis kowé. Aku sinau kanggo nggunakake atiku liyane kanggo golek pitakonan lan jawaban sing padha cocok lan digawe pengalaman gedhe nyenengake dodolan lan rembagan proses. "

Anonim

Iki ana Fantastic acara o sinau, nggabungake lan laku sade karo integritas lan waé. Iku latihan gedhe kapenuhan aplikasi menehi hasil urip sing tergabung looking ing gambar ageng. "

Miroslav Petrovic

Aku tresna sampeyan minangka akeh kaya aku tresna Dolphins. Matur nuwun kanggo kang dhewe Jeffrey. "

Thomas Alkmim

Iku apik banget kanggo ndeleng Palatihan kanggo donya sing luwih apik. "

Alice Hummingbird

Kanggo mesthi sales, Aku ora nyana kuwi luar biasa, pengalaman transformational lan gaib. Iku makarya ing kabeh tingkat lan kanggo donya bisnis, apa hadiah! Saestu hadiah kanggo donya. Matur nuwun. "

Saengchan Corporate Purchasing Taylor

Thank-sampeyan kanggo mesthi dodolan lan bisnis marang nyawa. Aku sinau skills urip invaulable, salawasé bebarengan akeh minangka wong tenfold lan consolidating sandi waé lan passion ing gesang. "

Adam Oldmeadow

Pungkasanipun! A cara kang aku bisa ngedol marang wong-wong sing ngene tresna layanan tanpa gadhah kanggo push energi utawa pratelan asil ridiculous. "

Best Karam

Seminar Jeffrey kang jembatan antarane latihan cetha kanggo nyata-nyata nambah bisnis lan papan kanggo ngalih njero bisa kanggo ngleksanakake learnings ing gesang lan bisnis. Panjenenganipun patung dada kanthi ukuran mbukak atimu lan sampeyan bakal tau dadi padha. "

Lynda Petterwood

Aku apik banget ing apa aku lan aku needed kendaraan kanggo bantuan kula bantuan liyane wong. Jeff kang 'Heart of Sales Bisnis' mesthi wis aktif kula kanggo apa mung sing. Aku saiki bisa ngedol - lan karo jantung. Matur nuwun. "

Colin Wanless

Iki ana kaloro wektu, lan di-push tombol sandi liwat persil saka emosi. Isi lan learning dadi malah tuwa kanggo kula lan aku tak persil saka tips migunani lan trik karo sistem ngalangi sing bisa ngleksanakake sakcara langsung. "

Daniel

Aku wis tau krungu saka Jeffrey Slayter, Aku iki takon kanggo rawuh mesthi saka panggonan makaryo sandi. Aku mangu-mangu paling gedhe bab gesang liyane / sadurungé, spiritualitas, energi, semedi etc nanging mung yen sampeyan saestu pindhah ing karo jantung lan mbukak sing bakal weruh asil. Jeffrey wis inspirasi kula dadi sing aku. Matur nuwun. "

Campbell Butterss

Jeffrey punika sabanjuré tingkat nalika nerangake woo woo lan bisnis kanggo duwe impact. Yen sampeyan pengin bakal inspirasi lan ngganti gesang panjenengan, menehi wong kasempatan - lan aku manawa kang bakal mbalekaken kasangsaran Panjenengan ".

Pru Morrison

Jeffrey Slayter punika kesenian sing. Panjenenganipun punika jembatan, nyambungake wong gegayuhanipun luwih. Panjenenganipun wis anjog ing gelombang anyar sedaya wiraswasta, bisnis nduweni lan pemimpin kanggo ndhukung orane liyane sustainable. "

Janice Hot

The Heart mesthi Jual mesthi dodolan karo prabédan. Iku dadi cara ngluwihi Techniques dodolan lan delves menyang sisih paling jero saka ngedeni kita, alangan lan matesi kapercayan kanggo mbebasake kita menyang agung kita. Iku banget khusus. "

Kevin Owens

Tresna Ringkesan sakabehe proses sales. Angel ora kanggo ndeleng sing merbawani pembangunan pribadi cara wong liya sesambungan karo kita. "

Tammy Lee Mansfield

Kanggo mangerteni skills lan olahraga ing lingkungan kebak katresnan, inspirasi lan transformasi punika priceless - terus-terusan mbangun pangarep-arep kanggo kamanungsan ".

Nuh Kerja Dorsey

Mesthi Jeffrey digawe kula elinga aku bisa, minangka hebat Nggawe lan nyonggo turah mbrawah financial kanggo ndhukung gaya urip sandi sing dipengini. "

Marko Petrovic

Sawise nekani liya wektu iku hadiah kanggo ndeleng sing Jeffrey wis saya meksa nindakake perkara melu ing isi lan sihe!"

Alexandria Harvey

Latihan Jeffrey iku saestu transformational. Iku tingkat anyar saka latihan – acknowledging kabèh poto kanggo ngidini kanggo owah-owahan nyata. "

Curry Mercel

Yen sampeyan pengin njupuk bisnis kanggo tingkat sabanjuré, apa wae dodolan lan bisnis karo Jeffrey. Yen sampeyan pengin ngganti cara sampeyan tresna, menehi lan inspirasi, ora ngenteni liyane menit lan mlebu kanggo maksud apa kursus Jeffrey iku. "

Katja mořský

Jeffrey tansah kaget kula lan meksa nindakake perkara watesan sandi. Iki mbantu kula kanggo mindhah liyane langkah nyedhaki dadi versi paling apik dhewe. Aku Highly Rekomendasi mesthi kang. Iku priceless. "

Miroslav Petrovic

Yen sampeyan wis teka iki adoh mudhun kaca Paseksen kanggo ndeleng yen mesthi iki kanggo Panjenengan. Iku. "

Colin Robertson

Ing pungkasan ana wong sing urip kang kang cara. "

Jessica O'Meara

Yen sampeyan tau arep kanggo mangerteni carane kanggo ngedol saka panggonan jantung bener, integritas lan karep, nggawe prabédan ageng gesang panjenengan lan liya-liyane dening mengkono mesthi iki. Aja ragu-ragu. "

Matius Kent

Thanks Jeffrey kanggo ngijini Panggonan kanggo kula kanggo nerbitaké saka gadhah kanggo dadi lanang kang kuwat lan ngeculke kula aran liyane. "

Micheal Boston

Jeff has a fantastic way of helping you share your gift to more people in the world by providing effective heart-driven sales techniques.”

Corey Smith

Thank you for the experience. You helped highlight limiting beliefs and provided incredible insight into the sales world.”

Tully Robertson

Jeffrey’s Heart of Sales & Business training helped me get clear on the value I deliver & drastically improved my ability to create sales.”

Nuray Ozden

Not an ordinary sales & business course. If you would like to boost your sales overnight connect with Jeffrey. It is amazing, authentic & teaches with his heart. I would say the best leader/teacher in this field.”

Adrian Anteros

I LOVE JEFF. Supersedes any expectations, feel a torrent of gratitude soooo inspired. Matur nuwun. Gracias Brother!"

Izabella Anteros

Thank you Jeffrey for your infinite gifts of contribution and presence in your events. You’re a stand for powerful communication and results. Sawise 25 years of the personal arena, I feel more empowered to make dramatic change in my life from the heart. Matur nuwun. "

Michael Higgins

Amazing coach who showed us the way to self enhancement. Thank you for helping me find my inner gifts. The biggest gift of all was this course. Much love.”

Sheryl Harvey

Jeffrey has you are an amazing trainer and world bridger – it is truly an honour to be in your presence and energy.”

Maureen Hamilton

I have just attended the Heart of Sales with Jeffrey Slayter and since we use sales in every aspect in our lives even in family situation, I would strongly recommend this course to everyone.”

Helen Moshi

Jeffrey has started me on a journey to own all the experiences and skills I have learnt in my life, to be proud of them and not be afraid to share them with others.”

Terezka Beck

I’m so grateful to have had the opportunity to attend Jeff’s Heart of Sales course. As an artist I came in with no knowledge of how to sell my works or even how to get the confidence to charge what would like and deserve. I came away with the ability to value my worth and most importantly the ability to be able to charge what I want and know I can get it. I can’t thank him enough.”

Lyn Wu

Thanks Jeff. Great deliverer. I really feel I have got the value of my money back from the course.”

Diego Ceasius Kakius

I am just feeling we are reconnecting into a different higher level. Hope and looking forward to deeper thrive together again.
Good vibes & hugs Bro.”

Tayler Figgins

Yay! A sales course that has heart and techniques. This felt so right because it considered both business and spirituality.”

Glenn Wiley

Jeff’s course is for those starting out or those who need refreshing in all aspects of life & sales.”

Lynda Petterwood

As expected Jeffrey delivered a top quality training that incorporated learning, demonstrations and practical components masterfully. I feel totally confident that I will be helping make the world a more peaceful place due to my ability to sell my message & skills. Matur nuwun. "

Cynthia Sulc

I had an awesome time and loved the way you trained, Jeffrey. Thank you for your authenticity and the crew has been awesome too.”

Trish Barram-Flynn

If you want to experience a refreshing fun way to learn about selling from your heart and creating a sustainable business brand Jeffrey Slayter is a true master.”

Sue McLachlan

These events are a must for anyone who wants to move forward in business particularly if they are heart-based and spiritually oriented. I cannot give enough acknowledgement praise for my experience.”

David ter Hedde

Jeff thank you once again. You are remarkable! Keep learning… keep going… keep having fun… keep changing lives ☺ Best wishes, gratitude & LOVE.”

Wallace Juní

The life is a journey. A journey to discover who we are. This course shows us what probably is hidden in our subconscious and turn something to our benefit. Give me more light and direction to my journey in this life. Thank you Brother.”

Ross Grida

Jeffrey kang dodolan latihan banget forthright lan langsung menyang titik. Wong iku banget cepet ing sikilé lan kawruh iku terkenal kanggo sapa melu ing donya dodolan. Kasil bisa urip ganti yen cumadhang kanggo ngisin iku. "

Pam Macdonald

Jeffrey sampeyan rock. Apa apik pendekatan kanggo dodolan sing ngajeni loro katelu lan isine proses lan wong-wong. "

Bryon Ruiz

Jeffrey berkolaborasi marang katresnan kanggo djalmo manungso wedi konco sade kanggo ngirim 3 dina transformational program. "

Malindi Lovegrove

Kursus Jeffrey kang wis ditampilake kula carane kanggo njaluk sandi liwat masalah dhuwit lan njupuk tindakan kanggo ngganti donya.”

Angela Alcantara

Disimpen kula supaya akeh wektu lan gaweyan. Kabeh iki wektu aku wis nandur modal ing bisnis ngendi aku ngirim nandur modhal ing aku. Aku wis sinau supaya akeh ing pungkasan 3 dina, kawruh lan pengalaman kupluk aku nglampahi gesang kawula digoleki. "

Rebecca PREWETT

Jeff iku kemampuan kanggo catalyze wong ing loro bisnis lan pribadi kasunyatan minangka hadiah Srengenge katon padhang kanggo djalmo manungso. Kita banget begja wong duwe nransfer kang urip pengalaman. "

Lisa Camille Robinson

Matur nuwun Jeffrey iki mesthi luar biasa. Aku bisa nemen ndeleng carane migunani informasi iki bisa uga yen milih kanggo Applied. Interaksi karo Jeffrey Slayter bakal mundhakaken geter. Iku trainer fenomena lan hak istimewa saka learning saka wong bakal nggedhekake atine, nelpon Panjenengan évolusi lan mbukak kamungkinan. "

Michael Gray

Seni sade wis diwenehi kula sawetara gedhe anyar skills lan kapercayan kanggo digunakake ing kabeh wilayah gesang kawula - ora mung sade. Matur nuwun Jeffrey. "

Tracey-Leigh Davey

Matur nuwun kanggo ngewangi kula ngelingi carane sange aku bener aku lan apa aku bisa nindakake. Aku wis aku lan wis rampung. "

Fenelene King

Aku seneng banget aku wis rampung iki mesthi lan saiki aku siap kanggo ngedol. "

Rob Thompson

Pendidikan, informatif, maringi inspirasi lan motivasi. Gedhe tenan seminar. Matur nuwun. "

Vicki Abraham

Yen sampeyan lagi tau pemikiran yen punika mesthi bermanfaat banjur iku hak kanggo sampeyan. Yen sampeyan pengin 'njaluk ijin' kanggo apa sampeyan ngerti nang kowe nunggu pop metu, mlebu! Pengalaman sandi mesthi wis kabeh positif - overwhelmingly supaya!"

Michael Perry

Ora kantun kesempatan! Jeff sing communicator luar biasa lan raining - kang bakal nggawe sampeyan ndeleng dhewe lan donya ing cara tanggung anyar. Mbukak mata kanggo potensial lan jaminan saka carane sange sampeyan!"

Craig Teede

Jeffrey banget diatur karo kang pikirane lan pesen lan bisa kanggo komunikasi kanggo individu ing kuwi cara sing ndadekake siswa cocog. Aku Are-YOU kanggo akhir minggu. "

Lower Ed

Jeffrey kang 'Heart dodolan' mesthi kuwi Outlook sange carane kanggo ngedol. Soko aku tau dianggep minangka apa dodolan bener ana lan carane aku bisa nggunakake kanggo wong lan nggawe prabédan. "

Anonim

Challenging, motivating lan maringi inspirasi pangeling gedhe apa aku kudu dilakoni karo urip lan carane aku bisa nggawe kelakon. "

Phillip Nair, Shaw Horizons

Tresna iki wong. Teka adoh kroso seneng kanggo njaluk karo urip ora mung bisnis nanging LIFE. Tresna!"

Kelvin Mansfield

Fantastic telung dina. Craig lan aku nandur modhal ing nggawa telung Staff sales kita Byron Bay saka Perth iki mesthi. Aku ana sethitik mamang sing padha bakal weruh entuk manfaat. Nanging sandi skepticism minangka unfounded lan loro Staff dodolan, lan Craig lan aku bakal nampa ngasilake saka kita investasi akeh kaping liwat ing loro kuat apa kita wis nggawe lan Ngapikake lan nambah kanggo kupluk aku ora apa. "

Judy Shaw

Uga worth trip saka Perth. Aku karya. Aku supaya cedhak mbuwang adoh liwat 30 taun bisnis / karir. Sampeyan teka bebarengan mung ing wektu tengen! Thanks!!"

Adam Oldmeadow

Iki tindak adoh ngluwihi Sales. Aku duwe cara kanggo sing aku kanggo nggedhekake donya. "

Joanne Van Ravenswaaij

Fantastic duwe mesthi dodolan sing isine loro tips praktis uga karohanen focusses Techniques. "

Ariel Wee

Transformasi wis bisa ngalami. Ora bisa diterangake. Matur nuwun-Jeffrey, kanggo nggawe kesempatan kanggo kita ngalih. Wis honeyoon apik ing kene Byron Bay Learning kanggo Jeffrey lan tim. "

Matteo Morras

Iku titik wigati nggawe kula ngerti carane penting iku sesambetan aku aku duwe karo aku ing kabeh sektor gesang, bisnis lan dodolan klebu. Iku tantangan apik lan pengalaman gedhe. "

Jemima Lambell

Thanks kanggo ngewangi kula ngenali wilayah sing perlu kajelasan kanggo mesthekake bisnis lan rancangan gesang punika saestu sukses. "

Pulau Wetar

Transformasi sing arep gampang, cepet, diakses lan dinamis. Heart Jeffrey kang Sales Business iku mung sing. Jeffrey nduwe kemampuan unik kanggo campuran bisnis, dodolan lan eling tanpa wates. Aku diganti sandi gesang, bisnis, sales lan kula ing 4-dina. "

Wayde Robertson, www.soilwealth.com

Sarwa karya. Watch sales sandi menek liwat gendheng!."

Anonim

Aku teka kanggo latihan Jeffrey minangka Aku tansah ninggalake kroso kaparingan kasektèn lan aku cetha apa apa sabanjuré. Iku hak istimewa kanggo bakal nggarap Jeffrey. "

Desi D'Angelo

The Heart of Sales lan acara Bisnis iku apik tenan. Jeffrey wis sijine bebarengan karo pengalaman Fantastic. Aku wis sinau kathah bab aku lan wis dijupuk sawetara piwulang banget invaluable saka mesthi iki sing vastly bakal nambah sade sandi. Matur nuwun. "

Jana Klintoukh

Senajan aku wis rampung akeh language sales sadurunge, siji iki tenan diijini kula kanggo nggabungaké sambungan jantung lan sales. Iku kaya mengkono proses ayu sing uga dianggo ing donya. Matur nuwun ingkang sanget Jeffrey lan tim!"

Josephine Harvey

Mengkono Heart Jeffrey kang Sales Bisnis memulang kula komponen penting saka sade sing aku ora idea padha malah penting utawa utamané sing cocog. A imbangan fenomena bisnis hardcore mbiyantu lan transformasi sing dibutuhake kanggo sade soko sampeyan saestu pracaya ing. "

Phillip Nair

Matur nuwun-Jeffrey. Mesthi wis diganti urip wong kita – sampeyan rock. Tansah munggah wong, kita padha tresna-kabeh iku. Sampeyan lan Michelle wong apik. Aku sing. Supaya becik kanggo ngerti wong kaya dhewe. We need liyane. "

Judy Shaw

Sawise maneh, thanks kanggo kang sampeyan! Sampeyan katahan kita bisnis lan ngirimke pesen kita. Thanks maneh kanggo sampeyan lan kabeh tim saka tengah saka atiku. "

Kerry Apotheke

Yen sampeyan serius babagan njupuk urip lan luwih bisnis, Aku babar blas nyaranake nggarap Jeffrey! Gabungan unik saka pengalaman perusahaan lan spiritualitas basis jantung iku sarwa - kapriye, maringi inspirasi, transformational. "

Melissa Hughes

The Heart of Sales Bisnis ngluwihi sembarang pangarepan aku saka ambane saka pepindahan aku nemu. Aku rumangsa kaparingan kasektèn, langit lan bungah bab kemungkinan teka cara. Matur nuwun Jeffrey saka jeru kang kula. "

Anastasia Balueva

The Heart of acara Sales ana jeblugan! Aku wis wektu gedhe wong. Ana akèh kanggo kula kanggo sinau kaya aku duwe latar mburi engineering nanging iki mung mbuktikake mesthi wis for everyone sing kepengin kanggo ngedol saka ing ati, punapa mawon iku sing sade. "

Peter Bowden

Thanks Jeffrey - tenan appreciate kabèh pengalaman. Aku njupuk akèh adoh kanggo proses lan nggabungake Techniques iki. Aku kanthi appreciate kabeh sing wis ana lan aku pancene ora duwe tembung ngomong bab rega lengkap iki. "

Icon Somerville-Knott

Aku 11 lawas taun lan malah aku wis bisa ndeleng apa sing inspirasi Jeffrey punika. Aku menehi saran marang kabeh!"

Khadine Aharon

The Heart of Sales Bisnis ana luwih saka mesthi sales. Iku ngulandara. Ngulandara kang bakal ngaktifake kula kanggo nuduhake peparingé karo liyane wong sing aku wis tau mbayangke saka papan kang integritas ing inti paling jero sandi. "

Carol Knott

Iki ana pengalaman Fantastic lan cara menarik banget kanggo mangerteni sales! Kapriye lan banget maringi inspirasi. "

Jodie Hopkins

Kanggo ngedol uga, sampeyan kudu luwih saka mung sistem lan proses kanggo seba. Kanggo bener-bener impact donya lan donya watara sampeyan - sampeyan kudu ngedol saka atimu lan nyawa lan karo cinta. Mesthi Jeffrey wis mancep sing. "

Marlies Loescher

Jeffrey nggabungke skill Learning karo learning saestu dadi dhewe kang siji saka pawulangan paling angel. Yen sampeyan Master dhewe bakal entuk manfaat ora mung bisnis nanging saben bagéan saka urip. Jeffrey kang sampurna kanggo nuntun sampeyan ana - Aku bisa menehi rekomendasi Kursus marang saben wong siji. Investasi paling aku wis digawe!"

Chris Leslie

Apa apa Jeffrey punika saestu metu saka ing donya iki. Bungah garis wektu Organic kita ketemu maneh. "

7stepssidebar

free_course_enrol

Free djalmo manungso Event – The Final Show,en

Hak cipta © 2017 Jeffrey Slayter. All Rights Reserved.