Call: +61 (02) 8003 5747  
English中文(简体)中文(漢字)FrançaisDeutsch日本語Bahasa MelayuРусскийEspañolbasa Jawa
Sunting Terjemahan
dening Transposh - translation plugin for wordpress
JEFFREY'S RECOMMENDED PRODUCTS

Free eBook: Uncovering kawicaksanan 8 World kang paling gedhe thinkers

Semedi
meditationlady

Video & Audios

Semedi punika pakulinan sing aku wis dilakoni kanggo liwat sepuluh taun. Iku soko sing bisa nggawe prabédan amba nèng piyantun kang gesang ngalami luwih tentrem, harmoni lan turah mbrawah.

Yen wis dirawuhi Pendhaftaran language, sampeyan bisa wis diwiwiti ing 30 dina semedi tantangan. Iki video bakal ndhukung sapa apa sing anyar utawa ngalami ing semedi. Aku wis mirengke akeh beda versi saka semedi CDs lan aku wis ketemu iki dadi apik banget. Kadang iku migunani kanggo pindhah karo semedi ing dipandu lan kadhangkala musik aku suggest loro.

View all my recommended videos and audios for Meditation kene.

 

Kepelatihan

presenter

Salad Kertu geladhak

Aku ketemu iki SIM banget migunani kanggo learning basa pengaruh. Yen sampeyan lagi pelatih utawa konsultan utawa yen komunikasi punika penting kanggo bisnis, Aku nyaranake iki SIM. Iki SIM kanggo learning basa hypnotic lan pitakonan kanggo ngowahi.

View all my recommended products for Coaching kene.

7stepssidebar

free_course_enrol

Hak cipta © 2017 Jeffrey Slayter. All Rights Reserved.