Call: +61 (02) 8003 5747  
English中文(简体)中文(漢字)FrançaisDeutsch日本語Bahasa MelayuРусскийEspañolbasa Jawa
Sunting Terjemahan
dening Transposh - translation plugin for wordpress
1000+ Dokumentasi tangan-ngangkat

Free eBook: Uncovering kawicaksanan 8 World kang paling gedhe thinkers

Bebener 365

Ewu anak mati amarga kanker saben taun nanging umum lan organisasi kesehatan kebayar sethitik waé kanggo iki pembunuh bisu.

"Bebener 365" iku sawijining Emmy Award-menang dokumen film lan kampanye media sosial sing yakuwi kanggo nambah kesadaran saka umum bab anak sing onomatopia nglawan kanker. Dipimpin déning Arms Wide Bukak Anak Usia Cancer Foundation lan Band tuwa, film presented dening 18 taun-lawas Melinda Marchiano sing ngadhepi penyakit sing padha patang taun kepungkur durung slamet.

Produser Lang Gilette Bintang carane kelompok kaya bocah kanker masyarakat, politikus, showbiz kapribaden, lan Bocah cilik oncologists sing digunakake tangan-ing-tangan kanggo ngatasi masalah lan golek cara kanggo nyimpen gesang.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
HFS: 5.00/5 (4 votes matak)
Loading ...Loading ...
Share Button

Dikirim ing: Kabeh, Health, Video

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Kategori
    • Ora ana kategori,en

Hak cipta © 20187 Jeffrey Slayter. All Rights Reserved.