Call: +61 (02) 8003 5747  
English中文(简体)中文(漢字)FrançaisDeutsch日本語Bahasa MelayuРусскийEspañolbasa Jawa
Sunting Terjemahan
dening Transposh - translation plugin for wordpress
1000+ Dokumentasi tangan-ngangkat

Free eBook: Uncovering kawicaksanan 8 World kang paling gedhe thinkers

Wong sing Bingung marang Badan

"Ing Manungsa Sapa Bingung marang Badan" punika dokumen pisanan televised dening BBC ing 1998. Film dhateng ing crita sange saka carane nyembeleh biasa menang penyakit mirunggan.

Film nyariosaken cariyos Ian Waterman, a native Jersey sing diaknosa karo langka gemeter penyakit sistem sing matèni kabeh kang sensori syaraf. Penyakit kena pengaruh panularan suwene informasi saka otak kanggo Otot lan joints nyebabake wong supaya prakteke ngrasakké uga mimpin marang ilang kang raos tutul.

Doctors ngumumaké yen piyambakipun badhe nglampahi liyane kang urip ing kursi rodha. Nanging kanthi bantuan saka physiotherapists, Ian bisa ngontrol gerakan kang dening looking ing pang tartamtu piyambakipun kepengin ngontrol.

Ing kawitan Ian panginten piyambakipun gerah saka padharan flu nanging pungkasanipun piyambakipun kemampuan kanggo mindhah lan aran kang awak. Wong sing Bingung marang Badan details Ian kang nganakake kuwarasan saka arang banget lan mystifying penyakit sing.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
HFS: 5.00/5 (4 votes matak)
Loading ...Loading ...
Share Button

Dikirim ing: Kabeh, Health, Video

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Kategori
    • Ora ana kategori,en

Hak cipta © 20187 Jeffrey Slayter. All Rights Reserved.