Call: +61 (02) 8003 5747  
English中文(简体)中文(漢字)FrançaisDeutsch日本語Bahasa MelayuРусскийEspañolbasa Jawa
Sunting Terjemahan
dening Transposh - translation plugin for wordpress
1000+ Dokumentasi tangan-ngangkat

Free eBook: Uncovering kawicaksanan 8 World kang paling gedhe thinkers

Homeopathy: Test

Kanggo liwat rong abad, akeh wong wis nguripake menyang unconventional medical perawatan dikenal minangka homeopathy marasaké akeh kondisi medical. Homeopathy adhedhasar prinsip onomatopia geni geni. Cilik jumlah tartamtu bahan kimia sing mrodhuksi gejala padha digunakake kanggo waras tartamtu penyakit. Tuladha kuwi carane gejala saka HAY mriyang bisa ngeculke kanthi bantuan saka bawang sing nimbulaké teary lan gatel mata.

Dina iki, saperangan bentenaken wong kalebu selebriti lan atlet sak donya sing ngowahi kanggo homeopathy ngobati macem-macem ailments. Ing "homeopathy: Test ", Wonten yakuwi mbuktekaken utama skeptic James Randi sing iki obat alternatif tenan dianggo. Randi wis ana siji yuta dolar kanggo sapa bisa nyedhiyani ngyakinake bukti sing homeopathy karya. Mengkono ora mung bantuan mau entuk dhuwit, padha uga bakal nggawe ahli ngganti prinsip ana ing lapangan medicine.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
HFS: 5.00/5 (4 votes matak)
Loading ...Loading ...
Share Button

Dikirim ing: Kabeh, Health, Video

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Kategori
    • Ora ana kategori,en

Hak cipta © 20187 Jeffrey Slayter. All Rights Reserved.