Call: +61 (02) 8003 5747  
English中文(简体)中文(漢字)FrançaisDeutsch日本語Bahasa MelayuРусскийEspañolbasa Jawa
Sunting Terjemahan
dening Transposh - translation plugin for wordpress
1000+ Dokumentasi tangan-ngangkat

Free eBook: Uncovering kawicaksanan 8 World kang paling gedhe thinkers

Outfoxed: Rupert Murdoch Perang ing Journalism (2004)

Rupert Murdoch, pemilik saka Fox News Kanal, wis dipuntudhuh déning akèh minangka pengacara saka views sayap tengen. Iki posisi politik sing ndelok hirarki sosial utawa Sosial minangka ciri normal malah penting masyarakat.

"Outfoxed: Rupert Murdoch Perang ing Journalism "punika dokumen sing yakuwi kanggo mbabarake Murdoch lan Fox saluran prasongko dislametaké ing ngirimke warta kanggo masyarakat. Film fitur tau-sadurunge-katon pitakonan mantan Fox saluran karyawan sing nandheske Murdoch sayap tengen agendas carane views kang trickled mudhun kanggo Fox saluran kantor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
HFS: 5.00/5 (4 votes matak)
Loading ...Loading ...
Share Button

Dikirim ing: Kabeh, Dokumentasi, Kasukman, Video

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7stepssidebar

free_course_enrol

Hak cipta © 2017 Jeffrey Slayter. All Rights Reserved.