Call: +61 (02) 8003 5747  
English中文(简体)中文(漢字)FrançaisDeutsch日本語Bahasa MelayuРусскийEspañolbasa Jawa
Sunting Terjemahan
dening Transposh - translation plugin for wordpress
1000+ Dokumentasi tangan-ngangkat

Free eBook: Uncovering kawicaksanan 8 World kang paling gedhe thinkers

A History of Suriah

Ing menarik lan historis sugih dokumen dening BBC, kita njaluk menyang tindakake Dan Snow minangka dhewek travels menyang negara ayu lan narik, Tanjung. Panjenenganipun njupuk kita karo Gusti minangka kang nyoba kanggo mangerteni lan miyak budaya mawerna-werna lan sajarah negara iki.

Suriah wis pot budaya sing beda-beda. Saka empires lan despots sing wis perang kanggo ewu taun pungkasan, negara iki wis akeh pengaruh sing mbantu njupuk wangun saiki. Ing tangi saka kabeh pengaruh lan budaya iki kuil banget, masjid lan kedaton; ora kanggo sebutno akeh saka budaya, kapercayan lan laku.

A History of Syria menehi kita demo ing-ambane saka sajarah mawerna-werna lan urip Suriah. Saka nelukaké Romawi lan mlebu kolonial Perancis ing mangas militèr, dokumen iki bakal njupuk kita bali ing wektu. Njaluk siap kanggo mangerteni kabeh ana kanggo mangerteni sejarah Suriah.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
HFS: 5.00/5 (6 votes matak)
Loading ...Loading ...
Share Button

Dikirim ing: Kabeh, Dokumentasi, Pendidikan, Video

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hak cipta © 20187 Jeffrey Slayter. All Rights Reserved.