Call: +61 (02) 8003 5747  
English中文(简体)中文(漢字)FrançaisDeutsch日本語Bahasa MelayuРусскийEspañolbasa Jawa
Sunting Terjemahan
dening Transposh - translation plugin for wordpress
CORPORATE TRAINING

Free eBook: Uncovering kawicaksanan 8 World kang paling gedhe thinkers

Perusahaan Training

Jeffrey wis kasedhiya kinerja layanan kepelatihan kanggo akeh perusahaan ing beda bisnis sektor, kang akeh kalebu Fortune 500 perusahaan. Kang perusahaan consulting engagements nutupi 3 tombol spasi:

  1. Kepemimpinan
  2. Sales
  3. Tim Dynamics

Duwe makarya karo liwat 3million wong donya, sampun katutup apa dianggo ing bisnis lan apa ora.

Sampeyan mung kudu katon ing apa kang klien sing paribasan mujudaken sing awake Jeffrey kanggo latihan perusahaan bakal mimpin sampeyan lan bisnis ing dalan kanggo nyoto asil simsoft.

Kanggo ndhaftar utawa takon - hubungi Jeffrey Slayter tim

Telpon: +61 (02) 8003 5747
Email: [email protected]

7stepssidebar

free_course_enrol

Hak cipta © 2017 Jeffrey Slayter. All Rights Reserved.