Call: +61 (02) 8003 5747  
English中文(简体)中文(漢字)FrançaisDeutsch日本語Bahasa MelayuРусскийEspañolbasa Jawa
Sunting Terjemahan
dening Transposh - translation plugin for wordpress
THE QUANTUM BUSINESS ESCAPE

Free eBook: Uncovering kawicaksanan 8 World kang paling gedhe thinkers

4-dina acara tuan rumah by Jeffrey Slayter

Sing iki Apa Kanggo ...

Ing kuantum Business Uwal punika kanggo sedaya wiraswasta, Consultants, Pelatih, Business Profesional, utawa sapa bae sing kepengin dadi dhewe pimpinan sedino. Yen sing sampeyan, banjur Uwal kuantum Business iku sawijining kesempatan sing bisa ing bisnis tinimbang mung kang ing bisnis.

Napa kuantum?

Tembung kuantum dipunpilih amarga iku dhasar bangunan-pamblokiran kanggo pangerten, njlentrehke lan nggarap alam hukum ing tingkat paling subtle dikenal manungsa.

Ing kuantum Business Uwal, punika tingkat sabanjure mengkono bisnis, lan nggantosi Jeffrey Slayter kang temonan pendekatan kanggo mengkono bisnis, ngendi sampeyan kanggo seneng apa sing nggawe ing panggonan sing seneng.

Apa You Bakal Learn

Dina # 1 - Business Desain Lan Development (setengah dina Training)

Sajrone Day 1 Uwal saka kuantum Business, , sampeyan bakal sinau persis carane:

  • Desain gaya urip sing pengin, lan mbangun bisnis kanggo ndhukung dhewek
  • Netepake bisnis lan urip waé kanggo donya
  • Brainstorm anyar bisnis gagasan sing bisa njupuk kanggo pasar
  • Njaluk ngedongkrak serius karo implementasine anyar bisnis gagasan (Dipuntedahaken liwat karo tumindak punika sisih paling angel saka nampa gol!)
  • Pakaryan produk / layanan profitably, lan ing cara sing netepake kapercayan ing panggonan pasar, lan Posisi panjenengan minangka sumber lan panguwasa ing tartamtu pasar
  • Ngenali becik klien produk lan layanan
  • Netepake lan narik kawigaten luwih saka becik pelanggan lan klien

Dina # 2 - Business Skills kanggo Umur Anyar

Sajrone Day 2 Uwal saka kuantum Business, , sampeyan bakal sinau persis carane:

  • Ngerti apa nimbulaké sampeyan lan wong liya kanggo njupuk tindakan, lan ngenali apa bisa nyekeli kowe bali saka sukses
  • Mbusak alangan pribadhi lan bisnis sing ing cara sing ngasilaken kasugihan sing pengin
  • Instal ing pikiran saka hebat sukses.
  • Cetha desain lan ngatur tartamtu marketing plans kanggo bisnis sing nengsemake klien hak
  • Freshen munggah ing Sales Skills kanggo dina pasar
  • Ngasah Panjenengan rembagan Skills kanggo dina pasar
  • Pengaruh èfèktif lan ethically.
  • Netepake kapercayan ing pasar Panjenengan, minangka pakar lan wibawa ing subyek prakara, supaya sampeyan dadi Highly mbayar Go-kanggo wong ing industri Panjenengan.
  • Nganggo paling nglereni pinggiran Sastranegara media sosial kasedhiya kanggo bisnis

Lan minangka bonus, sampeyan bakal entuk akses menyang bandha kawruh, piwulang, pengalaman, pemahaman, lan panemon paling anyar saka apa dianggo ing marketing dina iki.

Dina # 3 - Njongko Panjenengan Business Kurban

Sajrone Day 3 Uwal saka kuantum Business, , sampeyan bakal sinau persis carane:

  • Èfèktif Gunakake ing 6 revenue lepen dibutuhake skala Panjenengan kurban bisnis ing pasar (Ngandika engagements, Seminar, Consulting, Kepelatihan, Authoring, lan Internet Marketing).
  • Berkembang otomatis dalan kanggo monetization kanggo produk utawa layanan, supaya sampeyan bisa entuk dhuwit ing tangan-mati cara.
  • Desain lan ngleksanakake online marketing netes sistem sing didadekake siji karo dalan kanggo monetization (menang infrastruktur)
  • Aplikasi produk / layanan packaging lan Atas prinsip ngoptimalake loro ndhuwur-baris lan ngisor-line bisnis revenue.
  • Netepake Strategic Kesempatan Joint Venture kanggo pengaruh ing expertise lan klien dhasar saka jaringan bisnis liyane, skala bathi lan impact.

Dina # 4 - Setir Panjenengan Business

Sajrone Day 4 Uwal saka kuantum Business, kowe bakal:

  • Netepake customer / klien sesambetan Sastranegara dibutuhake kanggo berkembang lan nyegah gedhe mbaleni customer basa, supaya sampeyan bisa ngamanake mangsa revenue lepen (bankable)
  • Gain kaweruh menyang ngendi paling nglampahi wektu ing bisnis, lan apa bisnis aktivitas sing saestu mbuang wektu, gaweyan lan energi.
  • Simpen dhewe taun boroske nyoba lan kesalahan karo wektu-nyimpen dalan peta, supaya sampeyan bisa njaluk ahead saka kompetisi, lan tinggal ahead.
  • Mriksa-Ing ing kabeh tumindak sing njupuk saiki ing bisnis kanggo mesthekake sing tetep ing cepet-trek.
  • Akses Deep 'Nang' Informasi ing Essentials of mlaku sing sukses operasi bisnis adhedhasar infrastruktur, teknologi (iku kaya situs web, pamisah testing, nelusuri ...), duwe bathi outsourcing, lan meh kabeh liya sampeyan kudu ngerti (sing paling klalen!) minangka pemilik bisnis utawa hebat ing dina pasar.

Nanging paling Jahwéh, sampeyan kanggo pungkasanipun kagungane global (Australia, Asia, AS lan Eropah) klompok dipercaya bisnis profesional saka kabeh tepak, sing uga nuduhake passion kanggo akeh minangka minangka cepet bisa ing bisnis, kanggo ndhukung lifestyle sing padha arep.

Khas Asil

Kanggo njaluk aran kanggo apa Urut saka bisnis lan urip nyebabake sampeyan bisa njaluk sawise latihan karo Jeffrey Slayter, klik kene.

Rega: $9,997 AUD

Lokasi lan tanggal

  • Lokasi: Bali, Indonesia (Denpassar Airport)
  • Tanggal: TBA
  • Bonus: Khusus Tamu Speaker – Craig Slayter

Craig Slayter

Craig Slayter wis liwat 30 taun pengalaman minangka Silicon lebak miwiti-munggah hebat, CEO, Pendhiri, General Manager lan M&A eksekutif. Perusahaan pisanan kang didegaké minangka 31 taun-lawas CEO ana SoftStyle, lan ditempelake lunak perusahaan, kang didol limang taun mengko kanggo Phoenix Teknologi, ngendi kang melu ing njupuk sing perusahaan umum. Dheweke uga ngedegake oDesk, donya online paling gedhe freelance pasar, kono ana sing pisanan CEO.

Sawise dadi founding Papan Anggota Intacct, kang mengko dadi VP Sales kanggo mbangun saluran sing dodolan kanggo maya basis lunak ERP. Minangka CEO RealChip, sing semiconductor miwiti-munggah perusahaan, panjenengané duwé tanggung jawab kanggo kasil ngirimke-pinggiran leading Kripik komunikasi kanggo telu paling gedhé perusahaan infrastruktur internet ing donya.

In total, sampun wungu liwat $50 yuta ing pendanaan VC kangge miwiti-munggah perusahaan. Pengalaman bisnis internasional kang kalebu tim ngatur engineering remot ing India, Rusia, lan UK, uga bangunan lan ngatur organisasi penjualan ing sedaya donya liwat 300 wong, ngendi kang diwiwiti dening wong mbukak kantor ing Jepang, Taiwan, lan Korea. Iku saiki VP saka perusahaan pembangunan tanggung jawab kanggo gabungan lan pitukon ing Rambus, perusahaan umum sing pimpinan teknologi ing solusi semikonduktor dhuwur kinerja. Sadurunge founding kang kawitan perusahaan, piyambakipun dados konsultan manajemen porsi minangka pokok ing Grant Thornton lan pemimpin ing Accenture. Pak. Slayter ngemu loro bachelors lan Master derajat ing engineering saka Universitas Michigan.

balihut

bali-lanterns

bali-shalimar

bali-yoga

bali-food

qbemanual

balisunset

Kanggo ndhaftar utawa takon - hubungi Jeffrey Slayter tim

Telpon: +61 (02) 8003 5747
Email: [email protected]

 

Klien Komentar

Martha, NSW

Boten kados sembarang acara liyane aku wis dirawuhi, Jeffrey kang kuantum Business Uwal wis kasedhiya kula karo pengalaman kawitan mripat menyang bisnis lan urip. Aku saiki kaparingan kasektèn saka aku wis tau wis sadurunge. Aku Highly nyaranake kanggo maksud apa bisnis nduweni ingkang looking kanggo tuwuh bisnis sing saka jantung centered papan.”

Miroslav Petrovic, VIC

Salah siji saka pengalaman paling apik tenan gesang kawula – cara Jeffrey mulang iku ngluwihi logika-ana ora perlu kanggo 'sinau’ lan 'elinga’ – Aku malmpah adoh gadhah kawicaksanan Integrasi carane kanggo aplikasi workshop iki kanggo liyane gesang kawula – effortlessly!"

Kristy Reynolds, NSW

Aku dirawuhi Uwal kuantum Business Bali Juli 2014 Acara iki apik kanggo atine, awak & roh ing mundur Fantastic. Iki acara mulang sampeyan carane mbangun bisnis mengkono apa sing tresna nalika kang ing lokasi apik tenan Bali. Apa sampeyan Aja kene. "

7stepssidebar

free_course_enrol

The Business Catalyst - FREE Event

The Business Catalyst Event

The Coaches Edge - FREE Event

The Business kadhang - FREE Event

Hak cipta © 2017 Jeffrey Slayter. All Rights Reserved.