Call: +61 (02) 8003 5747  
English中文(简体)中文(漢字)FrançaisDeutsch日本語Bahasa MelayuРусскийEspañolbasa Jawa
Sunting Terjemahan
dening Transposh - translation plugin for wordpress
THE MENTORSHIP PROGRAM

Free eBook: Uncovering kawicaksanan 8 World kang paling gedhe thinkers

Program Mentorship punika Jeffrey Slayter kang RANGEN nem-sasi program sing fokus ing nyediakake "ing-bisnis" individu (bisnis pamilik, consultants, pamicara, pelatih lan wirausaha) karo paling ngalami évolusi lan efektif cedhak kanggo nampa massive leaps ing asil bisnis dina iki.

  • Pribadi pendekatan kanggo ngewangi sampeyan lan bisnis
  • Laser-fokus ing ngrampungakaen masalah sing nyekeli bisnis bali
  • Daya-dikempalken Mastermind dinamis, ngendi sampeyan bisa pengaruh sing bhinéka hard-entuk bisnis kawruh lan pengalaman

Yen sampeyan duwe rampung akèh seminar, kang informasi sugih, banjur Program Mentorship punika babagan penerapan wong kanggo bisnis.

Iki paling cedhak sampeyan bisa njaluk kanggo ngakses ndhuwur-undakan siji-kanggo-siji kepelatihan, tanpa gadhah kanggo nglampahi rejeki.

Entri menyang Program Mentorship dening aplikasi mung.

Sing iku kanggo ...

Program Mentorship dibangun khusus kanggo ing ngisor iki:

Business pamilik sing wis krungu lan sinau saka akeh saka kinerja bisnis program lan pengin sinau anyar-umur framework skala sing bathi lan impact sosial.
Individu sing ngedol produk lan layanan informasi, biasane ing papan kang pelatih, pamicara lan penulis.
Jantung-pusaté wong sing Value ngewangi liyane lan contributing kanggo masyarakat, lan pengin supercharge sing impact pasar ing cara duwe bathi.
Mbukak wong sing gelem bareng kawruh lan ngganti bisnis Rahasia karo saben liyane ing dinamis klompok (Mastermind gaya).
Wong sing ngerti sing sing bisnis bisa tuwuh dramatically, lan kekarepan kanggo laku kanggo njupuk hak dipandu tumindak kanggo wis kelakon.
Wong sing gelem kanggo lelungan menyang lokasi sing endah kaping pindho ing 6 sasi, bisa ING sing bisnis tinimbang mung kang IN wong.

Sing iku ora kanggo ...

Program Mentorship dibangun khusus kanggo astute lan jantung-pusaté bisnis individu. Lan tetep dadi murni lan kuat, sampeyan bisa guess sing iku ora kanggo:

✘ People who ora ana ing bisnis, lan ora bener sade apa
✘ People looking to sell "Get Rich cepet" kesempatan utawa materi saka kaya
✘ People who have ora raos integritas nalika nerangake bisnis, lan biyasané megawekake sing ngakali laku kanggo nabrak sing ngisor-line ing cendhak-Sighted proses

Cara kerjane

Kabeh bisnis sawy wong sing ngerti yen padha ora bisa pakar ing saben jinis saka specialized kawruh perlu kanggo mbukak bathi lan impactful bisnis. Nanging, padha bisa saubengé piyambak karo liyane, lan entuk manfaat saka sing expertise, kawruh lan jaringan.

Minangka bagéan saka Ing Mentorship Group (tangan sing dipilih kanggo dinamis paling kuat) sampeyan bakal saestu njaluk kanggo ngakses Kawicaksanan Akeh kanggo nambah kabèh aspèk ngenani bisnis.

Yen sing pelamar sukses, kabeh sing perlu kanggo nggawa menyang meja:

  • Panjenengan masalah bisnis sing arep kanggo mutusake masalah.
  • Ing pejah kanggo nuduhake expertise lan kawruh apa dianggo ing bisnis dina, kanggo entuk manfaat liyane.

Apa sing bakal sinau ...

Minangka anggota kasil saka Program Mentorship, , sampeyan bakal sinau carane:

  • Ndandani langsung masalah sing nyebabake kowe pain ing bisnis, karo pendekatan tangan-on sing bener karya ing dunya nyata
  • Reveal kelemahane ing saiki bisnis rencana supaya sampeyan sing cetha apa kesenjangan kudu kapenuhan minangka prioritas
  • Akses sumber luwih apik, teknologi expertise, jaringan, lan paling Sastranegara bisnis dikenal grup
  • Ngatasi tantangan kang sing hebat saka, lan Nemokake persis carane kanggo njaluk sibuk nglaras apa sing nggawe ing bisnis, supaya sukses lan kasugihan Kaca.
  • Simpen taun boroske nyoba lan gaweyan, lan pengaruh daya saka Mastermind roket ahead saka kompetisi lan cepet reap Panjenengan ngasilake ing investasi
  • 2 x 3 dina manggon ing-wong group Mastermind sessions ing Jeffrey iku pribadi house (endah lokasi)
  • 6 x 1 hour monthly klompok Tele-telpon njawab pitakonan sampeyan kudu ing implementasine (sampeyan bisa milih kanggo nggunakake iki nalika sampeyan paling perlu support lan kajelasan)
  • 2 x 1.5 individual business focus sessions (one during each of the 3 dina ing-wong mau) ngendi saben mentee ditampa kasempatan kanggo bisa ing bisnis ing panas-jog Format (Jeffrey Slayter kang expertise lan pengalaman, fokus ing bisnis)
  • Pangembangan online support forum lan

Apa kalebu ing paket ....

Khas Asil

Kanggo njaluk aran kanggo apa Urut saka bisnis lan urip nyebabake sampeyan bisa njaluk minangka bagéan saka Jeffrey Slayter Mentorship Program, klik kene.

Aplikasi kanggo Program Mentorship

Aplikasi kanggo Program Mentorship kanggo ngamanake titik saking maksimal 14 bisnis.

Iku winates patbelas, minangka klompok intim dibutuhake kanggo program mentorship bisa, lan uga amarga aku rumangsa iku nomer optimal kanggo paling impactful asil (nomer bisa beda-beda, nanging wis dinilei ing kasus-by-cilik basis).

Supaya iki apa sing bakal dilakoni kanggo aplikasi kanggo Program Mentorship:

  1. Ketik nyata alamat email ngisor lan konfirmasi sing ana bener manungsa kang-kang (iku supaya shenanigans sembarang internet)
  2. Sampeyan bakal dikirim sawetara pitakonan babagan bisnis lan apa sing arep supaya mangerteni yen kita match.
  3. Yen sampeyan lagi ora match apik, Jeffrey ora supaya ngerti sopan.
  4. Yen katon janjeni, Jeffrey ora wong jadwal telpon kanggo konfirmasi yen sampeyan ora ana tenan.

Ora bakal nyoba kanggo push sampeyan nggabungake gugus mentorship ing tataran. Iku tanggung nganti sampeyan.

Aplikasi bakal dideleng ing pisanan teka, pisanan dadi basis, supaya apik luck! 🙂

manly2

Negara: Australia

Rega: $14,000 AUD

In-Person Sessions (Choose 2):

Wektu: 10ing – 6:30am

  • April Session: 25th – 27th April 2017
  • Lokasi: Byron Bay – address will be given to program participants
  • May Session: 16th – 18th Mei 2017
  • Lokasi: Byron Bay – address will be given to program participants
  • June Session: 27th – 29th Juni 2017
  • Lokasi: Byron Bay – address will be given to program participants
  • August Session: 4th – 6th Agustus 2017
  • Lokasi: Byron Bay – address will be given to program participants

Call Dates (Join Any 6 Calls):

  • 5th April, 12 noon Sydney time
  • BONUS CALL: 10th April, 11ing – 12 noon Sydney time
  • 10th Mei, 12 noon Sydney time
  • 22nd June, 12 noon Sydney time
  • 6th Juli, 12 noon Sydney time

More call dates will be added as the year progresses.

IMPORTANT NOTE!

We are going to use a new system Zoom for the bonus call on Monday, 10th April 2017 – Zoom does have video capability yet we will focus on the call/audio only as sometimes slow wifi can limit these platforms.

Access details are sent through email, please contact us if you didn’t receive the details before Friday, 7th April 2017.

Please post any technical questions as you are joining the call on Monday into the Mentorship Facebook group – this is the best place to get quick help.

Kanggo ndhaftar utawa takon - hubungi Jeffrey Slayter tim

Telpon: +61 (02) 8003 5747
Email: [email protected]

7stepssidebar

free_course_enrol

The Coaches Edge - FREE Event

The Business kadhang - FREE Event

Hak cipta © 2017 Jeffrey Slayter. All Rights Reserved.