Call: +61 (02) 8003 5747  
English中文(简体)中文(漢字)FrançaisDeutsch日本語Bahasa MelayuРусскийEspañolbasa Jawa
Sunting Terjemahan
dening Transposh - translation plugin for wordpress
Jantung Ngandika (Evolved into Rising Messengers Course)

Free eBook: Uncovering kawicaksanan 8 World kang paling gedhe thinkers

Ringkesan

Jeffrey Slayter kang Heart saka Ngandika Program (6 Dina) punika Wirausaha, Pikiraken Pemimpin, Speakers, Coaches, Consultants, Business Profesional, lan Business nduweni sing arep dienggo bareng sing bebungah lan pesen kanggo positif impact wong liyane ing pasar.

Lali babagan mung sing nggawe Advertisement.

Lali babagan mung nutup menehi hasil.

Lali babagan mung nglipur sing akeh lan kroso apik.

Kabeh sing mengkono alami nalika panjenengan saestu incorporate ing Jantung Ngandika menyang toolkit.

Ing Jantung Ngandika kira learning seni rumiyin nyambungake karo pirsawan, kanggo nuduhake pesen, layanan utawa produk sing ngerti bakal Benefit bangsa 'gesang, lan nggawa kelompok nyedhaki bebarengan ing pengalaman sambungan. Iki tenan kesempatan kanggo nyelehake jantung lan keaslian bali menyang speaking lan sade ing ngarep saka klompok, supaya pesen lan bisnis bisa dadi kendaraan luwih kanggo ndhukung kamanungsan.

Preduli saka apa wujud utawa medium ngandika sampeyan ana ing, iki bakal ningkatake kemampuan kanggo pengaruhe para rawuh ing sawijining jero tingkat kaya tau sadurunge:

  • Public speaking
  • Media (Televisi, Radio, Social Media etc ..)
  • Sade mati tataran
  • Mlaku pelatihan
  • Pribadi Jaringan Kedadean
  • Boardroom rapat
  • Sales rapat
  • CEO Forum
  • Online Webinars & Teleseminars

Khas Wuku sampeyan bisa nyana

  • Tambah Panjenengan Saklentunipun & Kajelasan nalika ing ngarepe akeh utawa saklompok wong ngandika.
  • Positif Impact More Banyuwangi karo pesen lan produk.
  • Nggawe & Nyonggo Gerakan kanggo impact gesang, lan nggawa kamanungsan nyedhaki bebarengan.
  • Pengaruh Panjenengan Wektu dening learning carane ngedol lan nggampangake ing 1:Akeh setelan
  • Expand Panjenengan Brand pajanan supaya layanan utawa produk dadi kurban uga-ajeni ing pasar.
  • Entuk Artha More dening nggarap daya saka nggawa wong nyedhaki bebarengan.
  • Tambah Panjenengan Emosi Intelligence dibutuhake nyebabake gerakan ing kabeh aspèk saka Advertisement.

Ana prakara apa aspek saka bisnis sampeyan ana ing, iki bakal ningkatake kemampuan kanggo pengaruhe antarane kabeh facets saka bisnis:

  • Sales & Rembagan
  • Kepemimpinan
  • Peserta Business Ventures
  • Sosial Entrepreneurism

Sing iku Kanggo

✔ Pemimpin Panginten, Speakers, Wirausaha, Bisnis eksekutif, Pelatih, lan Consultants sing pengin kanthi cepet tuwuh impact padha duwe ing bangsa 'gesang, dening learning seni sade lan nuduhake sing ganjaran karo akeh.
✔ Individu sing ngerti sing sade pesen utawa produk, iku sawijining alat kanggo kontribusi hadiah sing donya, lan ningkatake everyone iku pengalaman.
✔ Individu sing saestu njaluk Nilai saka piyambak lan apa padha nggawa menyang donya, lan pengin nggunakake kendaraan saka ngandika nepaki bisnis sing wahyu.

Apa You Bakal Learn

Iki rasa apa sing bakal sinau liwat Course saka limang dina (cathetan: ngurutake bisa diatur paling ngawula kabutuhan gugus):

  • Understanding pasar Panjenengan supaya sampeyan ngerti ngendi sampeyan nyambungake, lan ing ngendi sampeyan perlu dijupuk supaya ndandani sing urip.
  • Mboten umum marketing Techniques sing sebulan sijine ing kursi.
  • Carane berkembang seminar sing nggawe sampeyan dhuwit.
  • Packaging lan Planting produk lan layanan kanggo maksimum saleability.
  • Carane miwiti langsung dening nggawe uga mbayar ngandika kesempatan.
  • Ngeset Panjenengan Event lan nggunakake efektif saka papan.
  • Carane Copot wedi ing ngarepe akeh ngandika, lan dhiri alamat mau.
  • Netepake kapercayan karo para rawuh Panjenengan.
  • Carane Damel Deep Rapport karo para rawuh Panjenengan, lan nyambung menyang ati saben individu.
  • Keprigelan saka Badan Basa lan non-langsung komunikasi perlu kanggo ngomongake èfèktif.
  • Carane Mbangun luwih Awareness saka emosi Intelligence, amarga sampeyan bisa Techniques kabeh dina dawa, nanging pangrasa nggawe obah lan impact.
  • Carane lancar Nangani kabotan & Kangelan ing para rawuh.
  • Kanggo Golek Panjenengan Authentic Timer ing pesen.
  • Carane arep Congruent menyang Nilai lan apa sing ngirim.
  • Netepake lan Position pesen, produk utawa layanan ngarsanipun akeh.
  • Komunikasi & Atas Value ing para rawuh kang atine.
  • Carane Sell Dhuwur Preis Point Products lan layanan saka tataran.
  • Carane Pindhah Atusan / ewon Wong ing wektu njaluk mau kanggo njupuk tindakan.
  • Manggon Panas Jog Speaker Latihan, Komentar lan Pembangunan.

Negara: Australia

Rega: $6,000 AUD

Lokasi lan tanggal:

  • Lokasi: Byron Bay, NSW, Australia (Bandara bisa Langkawi, Gold Coast utawa Brisbane)
  • Tanggal: September 12th-17th 2017

Register utawa takon - tim Kontak Jeffrey Slayter kang

Telpon: +61 (02) 8003 5747
Email: [email protected]

Klien Komentar

Gaelene Adams Wood, Profesional Speaker, Pelatih lan pimpinan Transformational

The Heart of Speaking dadi luwih akeh tinimbang aku diantisipasi. Ora mung wong iku nutupi babagan praktis saka speaking profesional, iki rampung karo akèh saka banyolan lan realness. Jeffrey Slayter punika pimpinan sing ing misi kasukman kanggo mbebasake manungsa lan tujuan kang ing iki ora mangerténi wates. Iku hak istimewa dadi ing perusahaan, learning saka Highly ngalami, Highly ngalami évolusi pimpinan spiritual.”

Kellie Stewart, The Horsemanship Institute

The Heart of Speaking is an amazing gift. It gave me a new perspective on speaking from stage and how to be authentic – how to speak a message that resonates with my audience. During this event I stepped into my power and owned all aspects required to effectively deliver information that will be heard .Yes it was challenging but the rewards have already shown to be insurmountable. Highly recommend this event to anyone looking to improve their business through speaking.”

James Beilharz

I found ‘The Heart of Speaking’ incredibly transformative. I feel so equipped in the area of speaking and also super inspired to deliver my message to the world. This workshop is a non-negotiable for speakers, up-and-coming speakers or people who wish to take themselves to the next level!”

Sheryl Harvey

Thank you Jeff, for an amazing 5 days at the Heart of Speaking. The overwhelming fear and apprehension of feeling vulnerable in front of people was immediately put to rest, by the caring and compassionate way you eased us all into facing what we most dreaded. The content and information was excellent.”

Nuray Ozden

Jeffrey your workshops are truly transformative. I walk in and out a completely different person. Love your passion for what you do. It rubs off on us all. With love and gratitude.”

Megan Clark, The Wholeness of Light

I’ve known for sometime now that it’s my path to speak….and that was such an overwhelming scary statement for me to acknowledge! It was even more scarier for me to consider investing money into. And yet here I am on the other side of having completed Jeffery Slayter’s Heart of Speaking course & I feel so excited about the prospect of speaking. His course has given me so much confidence, inside knowledge & genuine tools of the trade that I feel truly ready to come out of the closet in order to speak my message! My first engagement is in a month & I’m feeling surprisingly calm & centred about it all. I’m so happy that the universe brought Jeffery into my world, otherwise I’d still be thinking instead of doing. If your not sure about doing a course with Jeffery, go anyway, you’ll be amazed at what will be set free from within you.”

Martha Arifin, Trusted Web Expert

As always, Jeffrey’s training is the best I’ve found. This training has given me a lot of confidence as well as necessary techniques in speaking and presenting and doing it the right way. Thank you Jeff and the Team for such a great workshop!”

Marko Petrovic

Well worth the investment! Having implemented the take-aways into my talks I’ve definitely noticed a response in engagement, quality of deliver in my work and sales. Matur nuwun!”

Rebekah Morgan

If you are questioning yourself as to whether or not an event of Jeffrey’s is worth the time and the expense. It takes one step to change your life – you truly have to experience it to know that you wouldn’t question yourself again. Life changing. Matur nuwun.”

Catterina Penawaran

Attending this course, I plunged head-first into my fears. Jeff’s raw, real and heart-felt approach reminded me how important it is to keep stepping into this space if I want to share my message with the world – to get comfortable with the uncomfortable. Matur nuwun.”

7stepssidebar

free_course_enrol

The Business Catalyst - FREE Event

The Business Catalyst Event

The Coaches Edge - FREE Event

The Business kadhang - FREE Event

Hak cipta © 2017 Jeffrey Slayter. All Rights Reserved.