Call: +61 (02) 8003 5747  
English中文(简体)中文(漢字)FrançaisDeutsch日本語Bahasa MelayuРусскийEspañolbasa Jawa
Sunting Terjemahan
dening Transposh - translation plugin for wordpress

Free eBook: Uncovering kawicaksanan 8 World kang paling gedhe thinkers

Bisnis

Jeffrey duwe cara asli saka nyambungake karo individu lan genuinely hubungane wong kaya padha wis ana Creative Sasrabahu karo ageng potensi sing bakal ninggalake dhewe tandha khusus ing donya. Ing cara iki dhewek ngkatalisasi sing tau luwih eling lan mranata lampu sing disimpen, nanging jembar creativities. -”

Dr. Yohanes Demartini, Manungsa Behavioural Specialist lan Pendhiri Institut Demartini.

“Aku ora bisa wong ngomong iku cukup apik bab iki wong lanang, Aku sampeyan kudu mbayar close manungsa waé, apa padha ngomong-it'll ngganti gesang panjenengan!”

Frank Lagan, Paling Paid Internet Marketer ing Donya.

“Jeff lan Kane padha mung ing tataran Pendhaftaran. Padha apik-wong tresna mau! Sampeyan kudu ngirim wong ing tataran, banget. ”

T Harv Eker, Pendhiri lan Presiden Peak Potentials.

” Yen sampeyan looking kanggo nemen menang ing bisnis saka nang metu lan dadi watara gedhe lan maringi inspirasi wong, partner karo Jeff lan Kane! ”

Bill Walsh, Sukan kapitalis lan Business Coach.

“Yen sampeyan looking kanggo ndandani urip lan manggon impen aku Highly nyaranake Jeff & Kane! Padha menehi kowe cara lan Techniques kanggo reinvent dhewe lan bisnis!”

Les Brown, Donya Leading motivasi Speaker.

“Aku pitutur marang wong, iki wong lanang sing Pendhaftaran anyar 'Secret Kayaking!'”

Dr Brendan Thandil, Paling laris Author & Ahli ilmu jiwa kanggo NBC iku Dina Tampilake lan CNN.

“Padha alangan lan distil dodolan pangolahan ing TCTerms unik, padha nyedhiyani sange keuntungan kanggo wirausaha kabeh sak donya”

Kevin Nations, Expert in Sade High-Preis Products.

“Ing 43 taun Performing, ngandika, sade saka platform lan latihan liyane nglakoni, Duwe dilatih 146+ saka closers ndhuwur liwat-metu donya ing Dagang Platform, lan Duwe wong mentored Jeff lan Kane-lagi loro finest presenter / kathok dowo lan revenue prodhusèn ing industri dina. They care deeply for their customers and have an excellent public image and reputation.'” Aku Highly nyaranake

Joel Bauer - World Leading Trainer

 

Hiburan

“Karya Jeff lan Kane do 'klasik’ yen sampeyan bisa njaluk kesempatan kanggo bisa karo wong - Pick munggah cepet! ”

Bob Proctor, Bintang The Secret lan urip Sukses Coach.

 

Olahraga

“Jeff lan Kane sing pada nicest lan bakal nuduhake carane sampeyan bisa nguripake Panjenengan karep dadi dhuwit lan Mungkin malah bisnis full time ...!!!”

Stuart D'Arcy, Donya Misuwur kasêmbadan Shaper saka D'Arcy Surfboards.

 

More Testimoni

Nadine Piatniski pribadi Coach

“Aku wis sinau supaya akeh iku saka nekani sing pelatihan. Salah siji bab tombol iku aku pancene ngatur kanggo mesthekake ing sandi niche utawa bisnis, ora mung sing iki wong lanang dinamis lan macem, grup Fantastic – wong sing ketemu, nanging bener isi punika saestu apa wis digawe prabédan kanggo kula lan bisnis.”

Winni Business Owner

“Sadurunge latihan aku ora banget nyaman ing tataran, nanging saiki aku bisa aplikasi sing sistem sukses kanggo Pendhaftaran presenter lan nggawe dhuwit malah luwih tataran!”

Renee &Yasmin Teenage Rockstars

“Yen arep sukses ing ngandika lan ing donya orane tumrap sekolah iki wong lanang sing Go kanggo wong lanang”

Emily Gower Author

“Iki mesthi bakal ngganti gesang panjenengan lan Karir speaking selawase”

Andy Fenton Business Consultant

“6 Ngandika tombak dipesen sak acara”

Sharon Brown Consultant

“Aku mung rampung 5 dina karo Jeff apik tenan lan Kane ing Rockstar Trainer. Iku latihan paling apik tenan aku wis tau wis ing regards kanggo lisan lan saestu nyambungake karo wong saka platform nyambungake saka manah. Aku wis mlaku adoh saka saiki acara multi-speaker ing Februari, pancen apik tenan, Aku bakal menehi saran kanggo sapa kepengin kanggo njupuk munggah ngandika minangka Profesi”

Peter Foster Consultant

“Iku mung prasaja Sastranegara kang aku arep aplikasi ing bisnis lan Aku dadi bungah kanggo njaluk menyang iku sanalika aku bali. Thanks kanggo Jeff lan Kane wis mung rampung Fantastic proyek wulangan kathok dowo lan kabeh kita kudu ngerti loro saiki lan ing Advertisement.”

Loraine Rushden Yoga Instructor

“Kula niat ing awal mesthi ana sing luwih latihan lan ngandika engagements. Ing dina loro mesthi, Aku tak telpon takon kula kanggo omonga kanggo kabeh sekolah saka Australia, latihan antarane dina Freshmen pembangunan. Wow! Matur nuwun ingkang sanget Jeff lan Kane!”

Jason Stuart Consultant & Business Owner

Aku wis rampung latihan Rockstar lan apa aku wis ketemu wis bener wis diijini kula éling kapercayan ing dhewe kanggo bisa kanggo njupuk sandi kawruh lan informasi sing aku duwe lan saiki kanggo wong-wong lan wong sing aku darmabakti kanggo. Saben uwong, iki worth iku, sampeyan njupuk wektu, ngaturake lan sinau saka iku amarga iki wong lanang kaya ora ana siji liya lan bakal menehi informasi sing perlu. Thanks wong lanang!”

P J James Celebrity pribadi Trainer

“Ndadékaké language internasional & klien global ing bobot & awak transformasi”

Samantha Krajina, Sesambetan Coach & Pelatih

“Sadurunge aku ketemu Jeff lan Kane aku akuntan ambisi macet ing saben dinten proyek dudu manawa aku ngendi wanted kanggo pindhah nanging seneng karo ngendi aku iki. Aku dirawuhi Course Mastermind lan saiki sing looking ing kawontenaning ngedegaken saka bisnis in Love Coaching lan Matchmaking, kita langit rocketing, kita didol metu kita kawitan seminar mung liwat akhir minggu, supaya sing thanks amba kanggo Jeff lan Kane. Matur nuwun ingkang sanget!"

Charles Natan

“Aku dadi setya iki bab lan nggarap Jeff lan Kane aku lelungan kabeh cara saka Denver Colorado sapisan saben sasi kanggo Sydney Australia rawuh Mastermind lan ngerti bener alesan ngapa iku banget prasaja, sawise sesambungan lan pasemaden lan jaringan karo wong ing Mastermind, Aku wis ketemu kuwi kajelasan kanggo sandi kurban bisnis lan campuran prodhuk sing iku wis rampung worth iku.”

Junaid, Awak mungkin ora nggambarake owahan pelatih

“Yen wong lanang duwe kesempatan kanggo bisa nganggo wong lanang temtunipun kudu nindakake, nimbulaké akeh njupuk gesang kang passion lan nyoba kanggo monetize lan iki wong lanang bakal nuduhake carane nindakaken. Rock ing!"

Debra Birks Profesional Training & Kepelatihan

“Tikel Bojone Tarif!”

Alison Shreeve Donya Juara Wind Surferimagen

“Aku tikel Pendhaftaran income ing Coach kang Master kelas”

Nancy Taylor Sales Coach & Konsultan

“Wungu saiki klien Fees dening 30%!”

Mike Business Owner

“2 dina senggol dikempalken karo sange pamicara, Aku Highly nyaranake”

Danni Marie

“Aku teka karo siji idea lan kiwa karo setengah rolas, Internet rockstar punika Panggonan kanggo dadi!”

Stephanie Bekas Olympic Swimmer

“Aku nyaranake everyone kanggo ndeleng wong, lagi pikiran ndamu lan menehi dadi luwih Nilai”

Harry Business Owner

“Aku sinau luar biasa strategis, praktis lan luar biasa gagasan”

Derrick Business pemilik

“Learnt kathah lan digawe ing paling 10 klien saka jaringan ing acara”

Anthony Business Owner

“Learnt akèh Sastranegara sing aku bisa aplikasi kanggo dhewe bisnis”

Sally

“Aku teka minangka tamu saka kanca lan ora ngerti apa nyana, iku apik tenan!”

Melina Schamroth Pendhiri & CEO

“Jeff lan Kane wis musna ndhuwur lan ngluwihi kabeh aku wis tau samesthine metu arep kanggo Course. Aku Highly Rekomendasi menyang sapa sing nduwe cilik, medium utawa malah bisnis gedhe kanggo njaluk ing Papan karo wong lanang, iku pancene ndadekake prabédan lan wis dadi.”

Terri Internet Entrepreneur

“Padha nuduhake kula carane tenant njaluk pesen tengen lan uga monetize sing pesen, wiwit nggarap iki wong lanang aku wis babagan kanggo bener lunga metu lan Dhiskusi kaya èfèktif lan nggawe dhuwit sawetara”

Urutan & Samantha Men Coach kang

“Sawisé acara kita padha bisa kanggo nguripake kita expertise lan passion menyang platform bathi, kang mbantu kita tekan wong luwih”

Blair Hughes Life Coach

“Aku pancene nyaranake latihan iku pancene njaluk iku ing tumindak menyang ngendi arep bakal obah”

Catherine Molenschot Profit Speaker

“Dipesen ngandika engagements”

Deb Campbell Consultant & Speaker

“Aman peserta anyar Ventures (JV kang)”

Gregoria Todaro Agung

“2 ngandika engagements dipesen!”

Susanne Cromme Celebrity Coach

“Aku wis rampung sange 5 dina program trainer, Rockstar Program Trainer karo Jeff lan Kane lan liyane saka gadhah heaps lan nyenengake liyane, kita wis uga sinau sawetara tenan, pancene terkenal Techniques carane mbangun rapport karo pirsawan Panjenengan, carane duwe fun onstage lan carane dadi congruent lan saestu efektif karo Techniques lan isi sing pengin kanggo menehi kanggo pirsawan Panjenengan. Sakabèhé iku pengalaman sange, Aku ora bisa ngenteni apa sawetara program liyane karo wong-wong mau uga. Dadi yen sampeyan njaluk kasempatan kanggo bisa karo wong-wong mau lan yen sampeyan pengin njupuk ngandika bisnis lan speaking engagements kanggo tingkat sabanjuré lan aku pancene suggest sampeyan bisa karo wong-wong mau amarga lagi worth saben Penny.”

Sahar Kodahi Lulusan Rockstar Trainer

“Nggarap Jeff lan Kane wis nemen digawe prabédan lan mbantu kula ora mung nambah visibilitas ing sisih padhang cahya lan gadhah luwih anggota, nanging saiki aku duwe amba jeneng pamicara kaya Dr. Yohanes Gray, Linda Wade ... lan sade ing sandi negara supaya sandi income tambah.”

Lydia Kelly, Konsultan

“Sadurunge aku teka iki akhir minggu, Aku idea babagan apa aku pengin olahraga babagan, nanging ora supaya manawa carane sijine bebarengan lan minangka asil iki, iki 5 dina aku wis ngginakaken karo Jeff lan Kane, Aku wis tak struktur sing aku wis mung kepasang sandi bisnis menyang lan saiki iku siap metu ana. Lan aku wis malah ngatur kanggo Skor aku manggung. Supaya matur nuwun ingkang sanget Jeff lan Kane. Aku akhir minggu paling apik tenan. Kowé rock!”

Yohanes Belami, Speaker & Konsultan

“Sadurunge aku ketemu Jeff lan Kane aku iki macet ing cara murni recruitment Consultant. Senajan aku duwe bisnis lan iku gedhe, iku ora nganti aku dirawuhi acara Rockstar Trainer ngendi aku pancene ignited sandi passion kanggo ngandika. Ing acara aku ngatur kanggo Book 5 ngandika tombak lan aku saiki lan speaker internasional. Supaya matur nuwun kanthi sanget Jeff lan Kane, lanang sing saestu apik tenan lan aku ora bisa ngenteni terus nggarap sampeyan. "

Janet McNally, Eksekutif Coach

“Iku wis urip-ganti wujud pengalaman kula. Aku Highly Rekomendasi sing njupuk kesempatan kanggo njupuk iki mesthi lan nglampahi wektu karo Jeff apik tenan lan Kane nanging uga njaluk ketemu sange wong. "

Ngawèhaké Lee

“Aku dikarepake kanggo conservatively pindho sandi revenue ing sabanjure 12 sasi. Thanks Jeff lan Kane, Aku tenan appreciate informasi terkenal. "

Lissanthea Taylor, Proud

“Ing 3 short minggu aku wis kerjo karo Jeff lan Kane supaya adoh, Aku wis gained gedhe tenan kajelasan watara carane aku bisa posisi aku minangka Industry Rockstar. Ing wektu aku wis musna ora ngerti apa aku wanted kanggo nindakake karo tartamtu skills lan kawruh kanggo looking ing saiki kang dipilih kanggo posisi Physiotherapy kanggo Olimpiade London saka. Supaya sandi rujukan punika tindakake iki wong lanang, njaluk melu apa padha nindakake, lan sampeyan bakal weruh asil sange ing dhewe lan ing bisnis. "

Shelly Barber, Business guide & Mentor

“Karo Jeff lan Kane kang Mastermind Group, lan kita learning media sosial dina iki aku kene. Aku tresna bab iki sing lagi nyantolke kita langsung karo ahli sing padha nggunakake supaya kanggo njawab pitakonan kita langsung, lan iku apik tenan langkah dening langkah apa kita liwat supaya bantuan kanthi ngerti lan nggabungake proses wutuh saka carane nggunakake media sosial supaya mbangun kita sesambetan karo wong banjur uga nggunakke sing kanggo ing cara sing paling apik ing urutan kanggo tuwuh metu kita bisnis lan monetize sing cara paling efektif. Supaya matur nuwun Jeff lan Kane! Iki Fantastic, tresna!"

Kristin

“Lagi apik, padha ngirim apa padha ngomong padha bakal ngirim”

Pauline Business Owner

“Akhir minggu iki marang kula luwih saka rencana lan arah”

Adam

“Sing bisnis model lan carane wong encapsulate para rawuh lan Pitch produk kanggo wong iku apa aku ketemu luar biasa menarik”

Robyn

“Aku temen maujud sing aku bisa duwe ngarsane ing Facebook lan nggawe dhuwit”

Shane Business Owner

“Gained kajelasan carane kanggo ningkataké Pendhaftaran bisnis online”

Kamakmuran Experience Testimoni

Thomas

“Jeffrey banget apik ing insinuating tembung kasukman karo donya bisnis lan aku weruh dicokot saka konflik ana nanging saiki njupuk liyane cetha carane sing dianggo bebarengan lan carane saben wong reinforces liyane. Aku wis sinau kene ora kanggo sampah wektu ing non-penting iku sing ora terusake sandi pokok waé lan sing tenan worth mbuwang kasep kanggo tokoh metu. "

Matt Barry

“Jeffrey wong iku wis apik tenan ing penunjuk sing wis diwenehi kita lan malah patemon anyar wong lan cara anyar kanggo pertempuran iku sing tansah aku ngedeni bab.”

Ron Arthur

“Jeff clarifies iku, mbantu sampeyan pengeboran mudhun apa sampeyan kudu ngerti. Aku wis wis cetho bab sandi ketat waé, sandi misi, sesanti sandi, apa Jeff wis rampung punika wus diwenehi kula raos urgency lan lengkap lan ing kajelasan watara apa aku kene kanggo, apa pesen iku lan carane aku arep bareng minangka bisnis kanggo everybody liya sing perlu ngerti bab iki.”

Amaro Velho

“Iku pancen apik tenan acara, Aku wis karo cukup tantangan sawetara utamané teka kene apa karo njupuk sandi bisnis kanggo tingkat sabanjuré lan aku ketemu sawetara informasi menarik banget, Informasi aku pracaya bakal njupuk kula kanggo tingkat sabanjuré. Yen sampeyan lagi mamang bab teka kanggo acara iki lan aku suggest sampeyan dadi mamang babagan skepticism. Supaya teka ing mudhun, iku acara gedhe, Aku lan wektu pancen apik tenan. Cheers!"

Emma Culver

“Liwat akhir minggu iki aku wis bisa njaluk cetha apa sandi misi punika ing donya lan carane aku bisa impact wong lan aku wis pancene wis temonan sing ora Matter carane enom utawa tuwa utawa sampeyan ngerti carane enom aku aku, informasi sandi mentahan kanggo wong sing dipercaya kanggo sing sandi umur lan ngerti sampeyan mung ngomong kanggo njaluk liwat lan njaluk menyang ajeg amarga ana wong metu ana sing kudu ngerti Aku ngerti apa lan sampeyan bisa tau duwe impact nalika sampeyan mung njupuk iki pengalaman lan iki learnings lan sijine menyang ajeg. "

Pam McDonald

“Apa wis aku tak metu saka program iki sing kajaba sing njaluk dhewe tengen sampeyan bakal tau njaluk bisnis tengen. Pakaryan kita iya ing dina pisanan ngrambah dadi akeh saka shift sing bener aku njupuk supaya bisa cathetan ing mburi dina pisanan. Aku wis recapped sandi rencana bisnis, wis aku munggah kanggo generate ndadékaké lan kegiatan sing aku ngerti arep kanggo generate tenan apik tenan kasil kabeh saka dina 1 banjur kita tak menyang dina 2 lan iku malah luwih apik. Dhewe sih, njaluk bebarengan karo program iki. Jeff Slayter, kang wuwus Dhiskusi lan ngirim.”

Petaling

“Dadi jujur, Aku teka kanggo akhir minggu iki tenan cukup disetel ing arah ngendi kita lagi arep, asil ing pungkasan saperangan dina ing VIP utamané ana tenan kanggo redefine kang arah lagi kita arep kang wis mung wis apik banget. Iku unsettling nanging iku bener apik tenan. Aku kasurung everyone kanggo njaluk ndherek lan melu partisipasi.”

Maria

“Aku kroso kathah liyane manteb ing ati lan kathah liyane motivasi, Aku duwe kaweruh kathah liyane menyang ngendi aku teka saka minangka wong, lan ing ngendi aku tumuju. Jeffrey memulang kula pracaya ing aku lan sing persis apa aku arep nggawe, lan mugia siji dina nggawa serep bisnis kabèh digunakake kanggo aku lan maha apa aku mengkono. Matur nuwun. "

Lyn

“Jeff punika saestu wong-centered lan tarik metu akèh saka sethitik sadurunge nyeret sing ngomong saka pribadine, lan apa aku fascinated kathah lan katahan kula lungguh ana lan apa sabanjuré arep ing, dadi sampeyan kudu teka! Kudu ora kantun, mawon kang njupuk, sampeyan kudu teka lan mriksa dhewe lan nggawe sing kaputusan kanggo sinau akèh sing ora dingerteni, untapped potensial sing ing sampeyan sing bakal inspirasi sampeyan bakal luwih sampeyan. Matur nuwun. "

Liyane

“Pisanan aku teka aku ora pangarepan lan aku kiwa karo luar biasa kajelasan saka waé, bener katutup liyane babagan sing aku lan apa gesang misi ana ing acara saka acara liyane aku wis tau wis kanggo. Aku teka maneh kanggo wektu liya lan gadhah lengkap pengalaman 2 dina kanggo mung tenan solidify waé ing kula.”

Glen

Greg Atkins

Jenny kupinge

Simone

The Prosperity Experience Testimonial of Ben from Adelaide The Prosperity Experience Video Testimonial Play Button

Aku

Langit

“Iki mesthi wae ora mung business-fokus nanging iku fokus ing pikiran lan kabeh Outlook ing gesang kulawargané 'pengaruhe ing urip sing wis lan iku mung sange kanggo nggambarake bali ing samubarang sing wis rampung lan apa sing perlu dilakoni ing mangsa kanggo entuk iku sing arep lan ngendi arep pindhah amarga iku banget bisa. Aku ngene temtunipun nyaranake teka kanggo ndeleng Pengalaman Kamakmuran. Jeff iku apik tenan lan sampeyan bakal ilang metu yen padha ora kene. "

The Prosperity Experience Testimonial of Deborah from AdelaideThe Prosperity Experience Video Testimonial Play Button

Deborah Lane

“Ing regards kanggo looking menyang kemungkinan saka ngembangaken atine minangka adoh minangka bisnis kesempatan arep, aku tak akeh akeh liyane. Aku ora ngandel apa informasi diwenehi kita wis. Kita lagi menyang kita liya dina saiki lan aku mung maha iku!”

The Prosperity Experience Testimonial of Sishani from MelbourneThe Prosperity Experience Video Testimonial Play Button

Seshan Nissanka

“yen wong lanang tau duwe pitakonan babagan waé lan ngendi arep, misi ing gesang, temtunipun rawuh Jeffrey Slayter kang amarga maringi kula kajelasan saka ngendi aku kudu lan apa perlu rampung, amarga aku pracaya kita kabeh duwe waé dheweke ing gesang. Supaya temtunipun njupuk kasempatan, nggawe prasetya lan mung rawuh acara iki, mung ora duwe pengarepan. Aku sing cara paling apik kanggo rawuh lan weruh yen iki soko kanggo sampeyan. Aku aku mesthi ngucapke matur nuwun lan rahayu wis dirawuhi iki. Matur nuwun ingkang sanget "

The Prosperity Experience Testimonial of Leo from MelbourneThe Prosperity Experience Video Testimonial Play Button

Aku maca

“Senajan aku sesanti cetha apa aku wanted kanggo nindakake, iki pengalaman wis mbantu kula crystallize sing sesanti apa aku pengin apa lan langkah-langkah ajeg aku kudu njupuk supaya iku catetan ing materi donya. Matur nuwun kanthi sanget!”

The Prosperity Experience Testimonial of Bella from MelbourneThe Prosperity Experience Video Testimonial Play Button

Becik

“Aku wis mung rampung akhir minggu karo Jeffrey Slayter lan saka jeru saka atiku, iku secara harfiah wis pancen transformational. Nalika Jeffrey irungnya menyang papan atimu, kang bisa ngemot kamar kabèh lan nyambungake karo wong ing tingkat sing bener ndudohke metu sing passion lan sing bener waé, lan kula wong, iku diwenehi kula ijin kanggo ngadeg munggah terus tanggung jawab kanggo daya sandi, sandi misi ing donya kanggo ketemu kaya-minded wong kaya wong sing nggawe prabédan sing hasrat babagan karep kanggo djalmo manungso liyane, kanggo kéwan lan bumi. Iku supaya maringi inspirasi lan aku looking nerusake kanggo apa karo wong ing mangsa iku wis kuwi berkah, Aku ngucapke matur nuwun. Thank You. "

Jantung Living Testimonials

Tegan Petterwood

Jeffrey’s Heart of Living was life changing. I am so motivated to be the best version of myself and have clarity in what I am after. Thank you for the reminder to follow my heart.”

Terence Darragh

An amazing transformative journey. What really sets this apart is Jeff’s passionate commitment that our inner work is then taken out into the world and so contribute to global change.”

Jemima Lambell

The Heart of Living came at a perfect time for me, a time when I needed to stop the world, take time to truly focus on myself and seek clarity for my life. Spending time learning and growing in such a fun, supportive environment has inspired me to recognise the next steps needed to live the life of my dreams by following my heart.”

Baz Youssef, Speaker, Coach and Conscious DJ

Intensely powerful, nyata, confrontational & transformational especially if you permit yourself to surrender to the experience.”

Reika Sroyphet

Matur nuwun Jeffrey & all the team. So grateful, I will honour this experience by living from my heart & trusting in my own experience. I’ve received so much from the experience thank you for empowering me to trust in my own experience & stay true to my heart.”

Melanie Wingate, Pacific Health/Naturopath

This course will truly transform you in such an amazing way. Jeff is able to deliver the experience in a safe and loving space, this allows you to fully blossom and let go! Thank you Jeff!!”

Jan Brooker, Herbalist & Homoeopath

Jeffrey is a wisdom keeper, a truly inspiring facilitator with an enormous wealth of wisdom to share & what I most love is that he comes from a beautifully generous & compassionate Heart Space.”

Lower Ed

Jeff’s courses are so ahead of everything else can offer in this market and have really helped me think outside the box, outside what I’ve been told and what I’ve told myself.”

Catterina Penawaran

Jeff is willing to go the extra mile to deliver his truth and bring humanity back together.”

Sharon Wilson

I would totally recommend resitting The Heart of Living, this result for me was an amazingly transformative event that was initiated in the first one. I have realigned galaxies this time whoo hoo!!!”

Sheryl Harvey

Jeff you are truly an inspiration to everyone who has the good fortune to be in and around your beautiful energy – never change – you would make any parent proud to call you son.”

Adam Kangas

Èlmu lan Jeff kabuka dhewe kanggo pengalaman sing beda ing donya lan sing kita emg disambungake menyang wong ing cara kita saestu ora bisa nerangake.”

Leigh endhog

Thanks kanggo Jeff lan tim gampang gesang ganti pengalaman - Science pandjenengan. Business wutah Techniques kang rock ing lingkungan fun. "

Deanna Kangas

Jeff iku sawijining pelatih sange, mentor lan kanca kabeh kang acara. Yen sampeyan looking for latihan 'nyata', sampeyan kudu digarap Jeff. "

Ainslie Bryce-Northey

Aku kasurung sapa lan everyone apa siji utawa kabeh Jeff kang seminar / Lokakarya. Dhewek Panjenengan ngganti kowe mental lan emosional. Aku katon nerusake menyang mengkono luwih karya karo Jeffrey ing mangsa cedhak. "

Amazon Coach Fiona Maloney

Yen serius babagan ganti wujud gesang, nyelehake sing dilakoni kabeh lan ngupaya metu Jeff. Iku tumindak sampeyan ora bakal getun. Kabeh iku bisa. "

Yohanes Callanan

Jeffrey punika speaker masterful, guru lan pelatih amarga dheweke wis lan disambungake menyang gedhe unknowing misteri kadhangkala diarani minangka conciousness, kabeh sing Semesta saka kolom kuantum. "

Angelo Falco

Yen iki pengalaman Panjenengan ora tutul ing sembarang cara malah mung sethitik mati Panjenengan. Iki wis rubah 10-melu. Matur nuwun. "

Paul Cummins

Prasaja apik tenan!!! Acara banget beda saka wayahe kowe teka. Sampeyan bakal tantangan lan wong sing beda ing pungkasan. "

Sharon

Pendhaftaran tujuan kang kene saka ana kanggo krungu indisputable pikiran ndamu kuwi. Panjenengan dikirim!

Miskin pikiran Pendhaftaran isih knitting, Aku iku. Matur nuwun XX "

Gail Rogerson

Saben wayahe ana sambungan karo wong utawa wulangan kanggo poto. Padha nuduhake munggah nalika samesthine; nalika ora. Ing kasepen lan swara. Peparinge iki mesthi ana kanggo gain kawruh kang lan raka. "

Pendhiri saka Following Passion Panjenengan Philipp Henseler

Tansah meksa nindakake perkara sing urip ganti gelombang liwat teluk kanggo ngowahi eseman liyane kanggo ngadhepi manungsa pasuryan. "

Kim Edwards

Thanks Jeff, sing wis mbantu kula kanggo njlentrehake Pendhaftaran inspirasi misi lan limang kula pembalap kanggo ngeteraké Pendhaftaran bisnis kanggo nggawe dhuwit kanggo mburu Pendhaftaran misi. "

Megan Wright

Iku pengalaman ayu supaya pindhah saka mikir sing ngerti kabeh nalika bebarengan teka mangertos sing duwe kabeh jawaban sing perlu, nunggu sampeyan ngelingi karo atimu. Ilmu Panjenengan punika Warta bali menyang eling sing. "

Khadine Aharon

Jeffrey Slayter kang Science Sampeyan iku kudu kanggo wong kepingin kanggo sambungake karo poto sing inti lan ngisin sempurno lagi. "

Michaela Kupkacova

Hadiah Jeffrey kanggo kula lan djalmo manungso iku kaya ora ana liyane aku wis tau ditampa utawa ngalami. Aku pengin aku ketemu wong cepet. Aku katon nerusake menyang mangsa karo poto rubah kawula. "

Vicki Abraham

Ilmu Panjenengan punika ndadak urip shattering - sing, urip sing sumurup iku pecah kanggo mbentuk kaleidoscope luwih ayu saka werna lan patron anyar sing ora bisa mbayangno nganti katon. "

Ruth Fenby

Matur nuwun kanggo acara kaya ora ana liyane, opening ati banget, ayu nemu iki karo supaya akeh jiwo ayu liyane. "

Martha Arifin

Transformational "boten kaya iki metu ana" pengalaman umur. Sambungan jero ngédap karo wong, Aku wis katutup sing luwih lengkap babagan donya lan aku ing acara iki. Matur nuwun Jeffrey lan tim. "

Colin Wanless

Jeffrey terus amaze kula ing ambane saka pangerten djalmo manungso lan individu kang diukum ing donya nyata. Aja ora ngidini iki kesempatan kanggo pass sampeyan dening, sampeyan bisa ngganti gesang panjenengan lan panjenengan njaluk nyumerepi metu karo sange, sadar lan diukum wong. "

Richard Peard

Jeffrey iku tuntunan modern, lan shaman kutha sing mlaku antarane donya bisnis lan kasukman kasil. Punika kapriye digarap wong; sampun mbantu kula kanggo ngganti gesang kawula kanggo luwih apik. "

Andy Hooper

Jeffrey jagal kang Science Sampeyan iku soko khusus! Aku welcome sampeyan numpak gelombang ing kesadaran saka kangge kita sesambetan. "

Syd Harvey

I think Jeffrey is a very sincere and passionate man. He respects the people around him and holds the group with interest in what he says & does. I wish him all the best with respect.”

Andrew Hooper

A game changing experiential event where you will unfold to who you truly are. Go humans! Go plants!"

Susan McLachlan, Advanced Awareness

Heart of Living is a unique experience that really assists in the waking up process helping to understand your true nature & what’s really happening here on our beautiful planet.”

Trish Barram-Flynn

Jeffrey Slayter and his team created the space to suspend judgements about what I believed was possible for myself, for others and humanity. Space to play, explore and express myself and connect to my heart and the hearts of others and get real.”

Matt Kent

Jeff and the team have opened my eyes to seeing life in a greater capacity. Looking forward to the next step. Matur nuwun!"

Teddy Von Sivers, Trash Vintage Byron bay

Connecting all the dots that you’ve ever spoken or wondered about. Assisting, reconnecting you to yourself, which gives you joy & tentrem. Would absolutely recommend. Live the life you desire.”

Dion Taylor, Food for Fork

The Heart of Living opens your mind, awak & spirit to all things possible. This session should be on your bucket list if you have a gift to share with the world and are just needing to take that next step.”

Helen Moshi, Registered Nurse

Jeffrey has assisted me in continuing my journey started in Heart of Sales, to find myself again to own myself, my beliefs and to love myself unconditionally without judgement, criticism and guilt. Thank you for bringing me on this journey.”

Anonim

Grounding, Opening, Enlightening, Mind Expanding, Joyful. Highly dianjurake. "

Anonim

Such an amazing authentic experience shared by Jeffrey.”

Mauricio Mayorga

Impact paling gedhe sing aku njupuk ngarep punika kemampuan kanggo duwe misi langit ing urip lan ngerti carane gabungno karo bisnis bakal ngidini kanggo nggawe urip sing desain. "

Mario Pirotta

Yen sampeyan macet ing papan kang logika lan golek sing wis nampa kabeh limo Techniques karo ora asil bukti. Banjur njaluk dhisik Kanggo Jeff Program (Èlmu Panjenengan) lan nyambungake karo beda panjenengan!!"

Lynley Traeger

Acara iki maneh awakened Pendhaftaran dhewe yakin reasssuring sing ana aspèk kula sing gedhe lan ana kamar kanggo dandan nanging aku duwe sesanti kuwat. peserta liyane padha banget anget lan prewangan lan ana persil fun. "

Rob Whyte

Yen bisnis ing kepingin kanggo njupuk bisnis kanggo tingkat sing tuwa, Jeff kang language nyedhiyani sambungan menyang tujuan tuwa apa kita apa lan ngapa kita nindakaken. Yen pitakonan apa lan apa sing lagi dilakoni apa sing nggawe, sampeyan kudu rawuh sing latihan Jeff Slayter. "

Ming Chan

A saestu ganti wujud lan experiential mesthi. Kanggo 4 dina acara sing bakal temtunipun njaluk Nilai saka iki mesthi. "

Kia Dowell

Science pandjenengan lan apik tenan lan kapriye kesempatan kanggo nemen njelajah lan nemokake mung carane penting hubungan karo dhewe yen sampeyan dienggo ing ganti utawa positif contributing kanggo donya lan liyane liwat misi lan karya.. Matur nuwun. "

Mandi Chimutengwende

Matur nuwun kanggo Jeff lan tim reminding kula tau dadi wedi dhewe potensial dadi katresnan kanggo aku lan liyane. Aku tansah dadi, Aku mung kelalen breather lan manggon. Ing nggawa. x "

Frederick Krasey

Aku wis nenggo dangu golek soko kempal lan sing paling sesanti lan tujuan punika ngluwihi EGO lan ndhukung saka timer nanging kanggo betterment kabeh. Aku wis ketemu lingkungan Panjenengan kuwi panggonan. Matur nuwun Jeffrey Slayter. "

Leanne Turner

Iki saestu gesang ganti sarasehan kanggo katon ing sing tenan aku lan mengkono kanggo nggawa menyang ngarep apa aku dadi hasrat bab lan apa Pendhaftaran misi ing urip apa. Sing Jeff sampeyan iku Inspirational menyang kabeh. "

Raj Vastrad

Gaya lan kontes Jeff wis maringi inspirasi enthusing kanggo transcend saka gagasan kanggo tumindak lan transformasi. "

Norma Needham

Jefferey banget hasrat wong, iku oozes metu kang awak, wong banget sinau. Panjenenganipun punika bener biru pimpinan karo akeh skills paling kabeh, kita duwe kesenengan. "

Ming Chan

Kaweruh Jeffrey menyang apa dibutuhake kanggo transformasi punika liyane ana. Panjenenganipun ndadekke ngrawat lan sikap andhap menyang subyek sing bisa medeni lan confronting. Awesome karya Jeffrey. Aku katon nerusake kanggo apa karo sampeyan ing mangsa.

Aku wis dirawuhi lelampahan transformative iki sadurunge lan iku luwih apik saben wektu. Nemokake tembung hard amarga aku kesah supaya adoh ing 4 dina. Mbok aku bisa ngomong aku ngembang lan transcended paling millennium pengalaman sak wektu aku ana kene. Iku sukses kanggo nuduhake iki karo pepadha anggota suku kawula. "

Thomas Alkmim

Jeffrey Master seni komunikasi lan sesambetan manungsa. Panjenenganipun dipandu kula kabeh cara kanggo pilihanipun sandi bener. "

Marko Petrovic

Yen sampeyan pengin nemu urip rawuh program iki. Yen sampeyan pengin ngerti saiki, ojok. Iki program akeh needed sing bukaan ing watesan saka urip lan apa bisa. Iku mung salah siji saka sawijining jinis!"

Lan Norton

Aku teka karo ora pangarepan ngerti sing aku njaluk persis apa aku needed. Aku pracaya aku tak persis apa aku needed lan apa ana sing paling apik kanggo kula ing titik iki ing wektu. Sing mesthi wae ana dinamis lan Insightful ing cara aku wis ora mbadek. "

Best Paradise Karam

Ing efek ripple apa wis kedaden kene apa bakal digawe wis diganti donya ing ukuran ngluwihi wates. "

Melissa Dang

Jeffrey Slayter iku Science Sampeyan mesthi nyurung wates. Iku ngijini sampeyan kanggo saestu nyambungake karo poto utama ing cara penting. Aku kasurung everybody kanggo nindakake. Pepindahan ing kula wis kapriye. "

Saengchan Corporate Purchasing Taylor

Aku sesambat. Aku ngguyu. Aku experientially ditemokake apa katresnan lan dateng ing timer tenan lan ngrasa kaya ana berkah ora luwih saka tiba liyane ing katresnan karo kula lan urip. Matur nuwun. "

James Kemp

Aku tuku dhewe tiket kanggo Ilmu Jeffrey kang Sampeyan liwat 6 sasi kepungkur lan dianakaké minangka nambani, ngerti iku bakal dadi Epic, kaya Nggawe jalur kekancan bahan bakar rokèt. Aku iki ora wagol - iku adoh, adoh jantung luwih ngembangaken lan fueling lan nyenengake lan wiyar banget. "

Andre Kadamani

Ing Ilmu Panjenengan aku nampa sing paling wigati lan kuat alat aku tau bisa kanggo obah gesang kawula maju. Matur nuwun Jeffrey kanggo patang dina saestu transformative!"

Adam Oldmeadow

Srengenge wis mencorong. Bumi iku siap. Djalmo manungso perlu sampeyan. Apa sampeyan milih?"

Heart of Sales and Business Testimonials

Jimmy Elias, First Press Coffee

This has clarified so much for me around human dynamics and how we can best communicate to ensure we can bring our gifts to the world and have our customers inspired to buy our products. The best seminar I have attended and looking forward to many more with Jeffrey.”

Hilary Turner

Awesome training. Selling to raise the consciousness of the planet. That’s why I came.”

Alex Impey

This was an experience that is well worth the investment, especially if you are looking to improve our world through bridging the spirit world and business world. Thanks Jeff. I look forward to further working with you. Bless.”

Jayne Martin

Jeff has an infinity of knowledge and wisdom in both the business/corporate world and the spiritual world and his passion to bridge these worlds is contagious.”

Jessica Bezerra

As a start-up business, Jeffrey’s sales course provided invaluable step-by-step advice to generate leads and close sales to generate value. The practical advice I received was priceless and I recommend the course to any business for tools to increase income. Matur nuwun!”

Mel

Jeff’s trainings are such a unique and incredible experience. He goes above and beyond to deliver an event that not only delivers what he promises but so much more. Thank you Jeff, from the bottom of my heart, you have given me hope and faith that I can take my business to the next level!! I am forever grateful.”

Gareth Huynh, Founder of Axiom Global Management & Business Consultant

Jeff Slayter’s Heart of Sales course was empowering and takes you to the depth of your soul to uncover your gift to the world. The training was a safe space to explore, grow, learn and collaborate. I gained so much knowledge which I will be putting into action. Thank you Jeff Slayter & the team for living with integrity & delivering an amazing & transformative event.”

Kim Jewell

I attended the Heart of Sales event and was amazed at the amount of knowledge & fun I gained in the last four days. I feel totally confident in applying everything I learned during the course & the value exceeded what I paid! Matur nuwun!”

Mark Breadner, Director of YogaCoach & the Global Yoga Teacher Challenge

Jeffrey is accomplished across all areas of business packaging, positioning & dodolan. I believe though that his sales skills are his superpower.”

Belinda Gatt

Matur nuwun Jeffrey! Your kind, genuine heart shows through in all that you do. This course has given me confidence in selling but more importantly, it has given me confidence and belief in myself. A truly unique course!”

Nathalie Vera

Jeffrey have the capacity not only to train people into sales and business but also into sharing a better vision for our world.”

Sarah Schaefer

Working with Jeff has truly inspired me to follow my passion and help others to do so.”

Catterina Penawaran

Jeffrey’s Heart of Sales course is a refreshing, daring and new spin on selling – I have never experienced such a wide spectrum of tools and techniques, simultaneously woven with humour, authenticity and heart.”

Jarrod Conroy

This has by far been the most powerful four day transformation phase I have ever been through in my life, I’ve never felt so connected to my human family and am truly grateful for the experience.”

Xiela Dacyon

Work with Jeff every chance you have. There’s nothing like his courses. It is a different experience. Matur nuwun, Jeff.”

Rory King

The course was amazing, it kept me engaged the entire time even though it was sales and really confronted me, pushing me well outside of my comfort zone. I feel way more competent in sales, negotiation and how to sell /package myself. Thanks Jeff!”

Colleen Cheketri

Jeff is the master guru of sales, marketing & business expansion! With the bonus of having a beautiful big heart.”

Liz Buchanan

Attending Jeff’s Sales course has given me the knowledge and confidence to be an effective seller to be able to grow my business. Highly recommend it to anyone who wants the complete business experience.”

Amy Wang

Woy Jeffrey, iki pisanan mesthi dodolan latihan sing aku dirawuhi sawise 2 taun digunakake ing industri finance. Lan aku tau nyana yen latihan bisa dadi menarik lan nyenengake. Paling penting, thanks kanggo menehi kasempatan kanggo njelajah dhéwé lan duwe wiwitan anyar kita.”

Marko Petrovic

Iki ora seminar kepelatihan. Iku pikiran-ndamu pengalaman Cara Jeffrey works diijini kula kanggo nggabungake seamlessly, lan learnings saka program. Apik tenan!!"

Andre Kadamani

Jeff kang Heart of Sales mesthi kabuka kula nganti donya skills, toolsets lan pemahaman menyang donya saka dodolan aku ora idea bab! Aku rase liyane disiapake saka tau kanggo enggo bareng peparingé karo donya. "

Kathleen

Gaya Jeffrey kang mulang ing mratelakake panemume cukup unik. Iki mesthi katahan kula captivated kanggo kabeh 3 dina. Bareng karo kaya-minded wong kanggo nggawe impact ing kita donya apa iku kabeh babagan!"

Paula Scott

Matur nuwun Jeffrey. Aku ora bisa ngenteni kanggo njaluk lan nuduhake apa aku sinau ngarep. "

Paradise Paras Yazdani

Meh speechless Duwe wis supaya akeh seminar aku wis tau mbayangke iki bakal bisa - temtunipun seminar paling apik / marasake awakmu, mesthi aku wis tau wis ing. Supaya akeh sukur. Namasthe. "

Saengchan Corporate Purchasing Taylor (Becik)

Iki acara iku luar biasa transformational ing kabeh tingkat saka atine, awak lan roh. Jeffrey wis rubah donya iki liwat embodying bebener kang. "

Colin Wanless

Iki mesthi bakal saestu ndandani stigma wong aran bab sade lan ngijini sampeyan kanggo ngisin lan enggo bareng karo donya hadiah iki. "

Pranata Leach

Gedhe acara! Jeff iku kombinasi hiburan, pendidikan, banyolan chillout wektu, dukungan, toughness etc ana kombinasi sampurna kanggo awal saka pepindahan kuat. "

Ruth Fenby

Aku kaya kanggo thank Jeffrey kanggo acara Srengenge katon padhang sing tergabung supaya akeh sange pemahaman lan learnings kanggo mbantu ing kabeh wilayah saka urip. Ayu duwe spiritualitas digabung karo sesanti kanggo nggawe ayu donya anyar. "

Mario Herceg

Jeff matur nuwun kanggo ngewangi ing ngelengke kita agung, humanness kita, ingatase hak bebas kita. Iku energizing, Aku rase kuat ing actualizing sandi impact ing donya. "

Lukas Oldmeadow

Yen sampeyan pengin duwe sukses ing dodolan, iki mesthi iku. Boten liya rawuh cedhak ing syarat-syarat apa aku wis ngalami supaya adoh aku sinau liyane ing 3 dina saka tindakan liya Aku wis ngalami bab dodolan. "

Niamh Cronin

Iki ora mung mesthi sade, punika gesang ganti wae, lan awakening lan kesempatan kanggo ngelingi sing sing tenan. Sampeyan bakal ninggalake iki mesthi felling kaparingan kasektèn, inspirasi & dilengkapi karo kawruh kanggo njupuk sesanti / bisnis menyang makarya lan kanggo tingkat sabanjuré. Bakal tantangan sampeyan, push sampeyan, lan uga malah nyoba lan bakal nggawa sampeyan cara sanjabane comfort zona nanging bakal sajujure dadi kaputusan paling sampeyan bakal tau nggawe :)"

Thomas Hoyer

Jeff iku apik tenan, Highly ngalami évolusi kang sing bisa mbantu elinga sing sing. Cekel sadurunge iku paling kasep, bakal ora kelet watara akeh maneh. Sing maca iki amarga sing rauh ing mburi kulo ing taman tema. "

Andrew Ballantyne

Aku wis mesthi wis dodolan lan diowahi cukup uga nanging sawise arep liwat format lan siasat karo jantung wis digawe kula éling carane akeh dhuwit aku wis ngiwa ing meja lan pinten tuwa Aku lunga karo sambungan. "

Kia Dowell

Jantung sade punika transformasi ing cara dodolan bisa rampung nanging liyane Jahwéh carane kita bisa nggunakake Techniques sinau kanggo impact wong liyane ing panggonan luwih cepet. Matur nuwun!"

Deborah Putih

Jeffrey ngandhani iku kaya iku, ora omong kosong pangiriman sumilir. Kang nuduhake everyone sisih positif kanggo dodolan lan iku ora minangka medeni minangka akeh mikir punika. Perspektif beda marang kita bebarengan karo dodo bandha pribadi nggunakake arep maju. Thank You :)"

Ming Chan

Aku nimbang dhewe sing kuwat dodolan wong lan negotiator Nanging Jeffrey Slayter kasil ngatur kanggo introduce Techniques anyar lan nguripake kursus Ales tradisional ing sirah. "

Tammy Willenberg
Pangadeg lan Director North Lima Consulting

Iki mesthi ana gedhe tenan kanggo nantang kula lan pikiran bab dodolan lan sesambetan basis kowé. Aku sinau kanggo nggunakake atiku liyane kanggo golek pitakonan lan jawaban sing padha cocok lan digawe pengalaman gedhe nyenengake dodolan lan rembagan proses. "

Anonim

Iki ana Fantastic acara o sinau, nggabungake lan laku sade karo integritas lan waé. Iku latihan gedhe kapenuhan aplikasi menehi hasil urip sing tergabung looking ing gambar ageng. "

Miroslav Petrovic

Aku tresna sampeyan minangka akeh kaya aku tresna Dolphins. Matur nuwun kanggo kang dhewe Jeffrey. "

Thomas Alkmim

Iku apik banget kanggo ndeleng Palatihan kanggo donya sing luwih apik. "

Alice Hummingbird

Kanggo mesthi sales, Aku ora nyana kuwi luar biasa, pengalaman transformational lan gaib. Iku makarya ing kabeh tingkat lan kanggo donya bisnis, apa hadiah! Saestu hadiah kanggo donya. Matur nuwun. "

Saengchan Corporate Purchasing Taylor

Thank-sampeyan kanggo mesthi dodolan lan bisnis marang nyawa. Aku sinau skills urip invaulable, salawasé bebarengan akeh minangka wong tenfold lan consolidating sandi waé lan passion ing gesang. "

Adam Oldmeadow

Pungkasanipun! A cara kang aku bisa ngedol marang wong-wong sing ngene tresna layanan tanpa gadhah kanggo push energi utawa pratelan asil ridiculous. "

Best Karam

Seminar Jeffrey kang jembatan antarane latihan cetha kanggo nyata-nyata nambah bisnis lan papan kanggo ngalih njero bisa kanggo ngleksanakake learnings ing gesang lan bisnis. Panjenenganipun patung dada kanthi ukuran mbukak atimu lan sampeyan bakal tau dadi padha. "

Lynda Petterwood

Aku apik banget ing apa aku lan aku needed kendaraan kanggo bantuan kula bantuan liyane wong. Jeff kang 'Heart of Sales Bisnis' mesthi wis aktif kula kanggo apa mung sing. Aku saiki bisa ngedol - lan karo jantung. Matur nuwun. "

Colin Wanless

Iki ana kaloro wektu, lan di-push tombol sandi liwat persil saka emosi. Isi lan learning dadi malah tuwa kanggo kula lan aku tak persil saka tips migunani lan trik karo sistem ngalangi sing bisa ngleksanakake sakcara langsung. "

Daniel

Aku wis tau krungu saka Jeffrey Slayter, Aku iki takon kanggo rawuh mesthi saka panggonan makaryo sandi. Aku mangu-mangu paling gedhe bab gesang liyane / sadurungé, spiritualitas, energi, semedi etc nanging mung yen sampeyan saestu pindhah ing karo jantung lan mbukak sing bakal weruh asil. Jeffrey wis inspirasi kula dadi sing aku. Matur nuwun. "

Campbell Butterss

Jeffrey punika sabanjuré tingkat nalika nerangake woo woo lan bisnis kanggo duwe impact. Yen sampeyan pengin bakal inspirasi lan ngganti gesang panjenengan, menehi wong kasempatan - lan aku manawa kang bakal mbalekaken kasangsaran Panjenengan ".

Pru Morrison

Jeffrey Slayter punika kesenian sing. Panjenenganipun punika jembatan, nyambungake wong gegayuhanipun luwih. Panjenenganipun wis anjog ing gelombang anyar sedaya wiraswasta, bisnis nduweni lan pemimpin kanggo ndhukung orane liyane sustainable. "

Janice Hot

The Heart mesthi Jual mesthi dodolan karo prabédan. Iku dadi cara ngluwihi Techniques dodolan lan delves menyang sisih paling jero saka ngedeni kita, alangan lan matesi kapercayan kanggo mbebasake kita menyang agung kita. Iku banget khusus. "

Kevin Owens

Tresna Ringkesan sakabehe proses sales. Angel ora kanggo ndeleng sing merbawani pembangunan pribadi cara wong liya sesambungan karo kita. "

Tammy Lee Mansfield

Kanggo mangerteni skills lan olahraga ing lingkungan kebak katresnan, inspirasi lan transformasi punika priceless - terus-terusan mbangun pangarep-arep kanggo kamanungsan ".

Nuh Kerja Dorsey

Mesthi Jeffrey digawe kula elinga aku bisa, minangka hebat Nggawe lan nyonggo turah mbrawah financial kanggo ndhukung gaya urip sandi sing dipengini. "

Marko Petrovic

Sawise nekani liya wektu iku hadiah kanggo ndeleng sing Jeffrey wis saya meksa nindakake perkara melu ing isi lan sihe!"

Alexandria Harvey

Latihan Jeffrey iku saestu transformational. Iku tingkat anyar saka latihan – acknowledging kabèh poto kanggo ngidini kanggo owah-owahan nyata. "

Curry Mercel

Yen sampeyan pengin njupuk bisnis kanggo tingkat sabanjuré, apa wae dodolan lan bisnis karo Jeffrey. Yen sampeyan pengin ngganti cara sampeyan tresna, menehi lan inspirasi, ora ngenteni liyane menit lan mlebu kanggo maksud apa kursus Jeffrey iku. "

Katja mořský

Jeffrey tansah kaget kula lan meksa nindakake perkara watesan sandi. Iki mbantu kula kanggo mindhah liyane langkah nyedhaki dadi versi paling apik dhewe. Aku Highly Rekomendasi mesthi kang. Iku priceless. "

Miroslav Petrovic

Yen sampeyan wis teka iki adoh mudhun kaca Paseksen kanggo ndeleng yen mesthi iki kanggo Panjenengan. Iku. "

Colin Robertson

Ing pungkasan ana wong sing urip kang kang cara. "

Jessica O'Meara

Yen sampeyan tau arep kanggo mangerteni carane kanggo ngedol saka panggonan jantung bener, integritas lan karep, nggawe prabédan ageng gesang panjenengan lan liya-liyane dening mengkono mesthi iki. Aja ragu-ragu. "

Matius Kent

Thanks Jeffrey kanggo ngijini Panggonan kanggo kula kanggo nerbitaké saka gadhah kanggo dadi lanang kang kuwat lan ngeculke kula aran liyane. "

Micheal Boston

Jeff has a fantastic way of helping you share your gift to more people in the world by providing effective heart-driven sales techniques.”

Corey Smith

Thank you for the experience. You helped highlight limiting beliefs and provided incredible insight into the sales world.”

Tully Robertson

Jeffrey’s Heart of Sales & Business training helped me get clear on the value I deliver & drastically improved my ability to create sales.”

Nuray Ozden

Not an ordinary sales & business course. If you would like to boost your sales overnight connect with Jeffrey. It is amazing, authentic & teaches with his heart. I would say the best leader/teacher in this field.”

Adrian Anteros

I LOVE JEFF. Supersedes any expectations, feel a torrent of gratitude soooo inspired. Matur nuwun. Gracias Brother!"

Izabella Anteros

Thank you Jeffrey for your infinite gifts of contribution and presence in your events. You’re a stand for powerful communication and results. Sawise 25 years of the personal arena, I feel more empowered to make dramatic change in my life from the heart. Matur nuwun. "

Michael Higgins

Amazing coach who showed us the way to self enhancement. Thank you for helping me find my inner gifts. The biggest gift of all was this course. Much love.”

Sheryl Harvey

Jeffrey has you are an amazing trainer and world bridger – it is truly an honour to be in your presence and energy.”

Maureen Hamilton

I have just attended the Heart of Sales with Jeffrey Slayter and since we use sales in every aspect in our lives even in family situation, I would strongly recommend this course to everyone.”

Helen Moshi

Jeffrey has started me on a journey to own all the experiences and skills I have learnt in my life, to be proud of them and not be afraid to share them with others.”

Terezka Beck

I’m so grateful to have had the opportunity to attend Jeff’s Heart of Sales course. As an artist I came in with no knowledge of how to sell my works or even how to get the confidence to charge what would like and deserve. I came away with the ability to value my worth and most importantly the ability to be able to charge what I want and know I can get it. I can’t thank him enough.”

Lyn Wu

Thanks Jeff. Great deliverer. I really feel I have got the value of my money back from the course.”

Diego Ceasius Kakius

I am just feeling we are reconnecting into a different higher level. Hope and looking forward to deeper thrive together again.
Good vibes & hugs Bro.”

Tayler Figgins

Yay! A sales course that has heart and techniques. This felt so right because it considered both business and spirituality.”

Glenn Wiley

Jeff’s course is for those starting out or those who need refreshing in all aspects of life & sales.”

Lynda Petterwood

As expected Jeffrey delivered a top quality training that incorporated learning, demonstrations and practical components masterfully. I feel totally confident that I will be helping make the world a more peaceful place due to my ability to sell my message & skills. Matur nuwun. "

Cynthia Sulc

I had an awesome time and loved the way you trained, Jeffrey. Thank you for your authenticity and the crew has been awesome too.”

Trish Barram-Flynn

If you want to experience a refreshing fun way to learn about selling from your heart and creating a sustainable business brand Jeffrey Slayter is a true master.”

Sue McLachlan

These events are a must for anyone who wants to move forward in business particularly if they are heart-based and spiritually oriented. I cannot give enough acknowledgement praise for my experience.”

David ter Hedde

Jeff thank you once again. You are remarkable! Keep learning… keep going… keep having fun… keep changing lives ☺ Best wishes, gratitude & LOVE.”

Wallace Juní

The life is a journey. A journey to discover who we are. This course shows us what probably is hidden in our subconscious and turn something to our benefit. Give me more light and direction to my journey in this life. Thank you Brother.”

Ross Grida

Jeffrey kang dodolan latihan banget forthright lan langsung menyang titik. Wong iku banget cepet ing sikilé lan kawruh iku terkenal kanggo sapa melu ing donya dodolan. Kasil bisa urip ganti yen cumadhang kanggo ngisin iku. "

Pam Macdonald

Jeffrey sampeyan rock. Apa apik pendekatan kanggo dodolan sing ngajeni loro katelu lan isine proses lan wong-wong. "

Bryon Ruiz

Jeffrey berkolaborasi marang katresnan kanggo djalmo manungso wedi konco sade kanggo ngirim 3 dina transformational program. "

Malindi Lovegrove

Kursus Jeffrey kang wis ditampilake kula carane kanggo njaluk sandi liwat masalah dhuwit lan njupuk tindakan kanggo ngganti donya.”

Angela Alcantara

Disimpen kula supaya akeh wektu lan gaweyan. Kabeh iki wektu aku wis nandur modal ing bisnis ngendi aku ngirim nandur modhal ing aku. Aku wis sinau supaya akeh ing pungkasan 3 dina, kawruh lan pengalaman kupluk aku nglampahi gesang kawula digoleki. "

Rebecca PREWETT

Jeff iku kemampuan kanggo catalyze wong ing loro bisnis lan pribadi kasunyatan minangka hadiah Srengenge katon padhang kanggo djalmo manungso. Kita banget begja wong duwe nransfer kang urip pengalaman. "

Lisa Camille Robinson

Matur nuwun Jeffrey iki mesthi luar biasa. Aku bisa nemen ndeleng carane migunani informasi iki bisa uga yen milih kanggo Applied. Interaksi karo Jeffrey Slayter bakal mundhakaken geter. Iku trainer fenomena lan hak istimewa saka learning saka wong bakal nggedhekake atine, nelpon Panjenengan évolusi lan mbukak kamungkinan. "

Michael Gray

Seni sade wis diwenehi kula sawetara gedhe anyar skills lan kapercayan kanggo digunakake ing kabeh wilayah gesang kawula - ora mung sade. Matur nuwun Jeffrey. "

Tracey-Leigh Davey

Matur nuwun kanggo ngewangi kula ngelingi carane sange aku bener aku lan apa aku bisa nindakake. Aku wis aku lan wis rampung. "

Fenelene King

Aku seneng banget aku wis rampung iki mesthi lan saiki aku siap kanggo ngedol. "

Rob Thompson

Pendidikan, informatif, maringi inspirasi lan motivasi. Gedhe tenan seminar. Matur nuwun. "

Vicki Abraham

Yen sampeyan lagi tau pemikiran yen punika mesthi bermanfaat banjur iku hak kanggo sampeyan. Yen sampeyan pengin 'njaluk ijin' kanggo apa sampeyan ngerti nang kowe nunggu pop metu, mlebu! Pengalaman sandi mesthi wis kabeh positif - overwhelmingly supaya!"

Michael Percy

Ora kantun kesempatan! Jeff sing communicator luar biasa lan raining - kang bakal nggawe sampeyan ndeleng dhewe lan donya ing cara tanggung anyar. Mbukak mata kanggo potensial lan jaminan saka carane sange sampeyan!"

Craig Teede

Jeffrey banget diatur karo kang pikirane lan pesen lan bisa kanggo komunikasi kanggo individu ing kuwi cara sing ndadekake siswa cocog. Aku Are-YOU kanggo akhir minggu. "

Lower Ed

Jeffrey kang 'Heart dodolan' mesthi kuwi Outlook sange carane kanggo ngedol. Soko aku tau dianggep minangka apa dodolan bener ana lan carane aku bisa nggunakake kanggo wong lan nggawe prabédan. "

Anonim

Challenging, motivating lan maringi inspirasi pangeling gedhe apa aku kudu dilakoni karo urip lan carane aku bisa nggawe kelakon. "

Phillip Nair, Shaw Horizons

Tresna iki wong. Teka adoh kroso seneng kanggo njaluk karo urip ora mung bisnis nanging LIFE. Tresna!"

Kelvin Mansfield

Fantastic telung dina. Craig lan aku nandur modhal ing nggawa telung Staff sales kita Byron Bay saka Perth iki mesthi. Aku ana sethitik mamang sing padha bakal weruh entuk manfaat. Nanging sandi skepticism minangka unfounded lan loro Staff dodolan, lan Craig lan aku bakal nampa ngasilake saka kita investasi akeh kaping liwat ing loro kuat apa kita wis nggawe lan Ngapikake lan nambah kanggo kupluk aku ora apa. "

Judy Shaw

Uga worth trip saka Perth. Aku karya. Aku supaya cedhak mbuwang adoh liwat 30 taun bisnis / karir. Sampeyan teka bebarengan mung ing wektu tengen! Thanks!!"

Adam Oldmeadow

Iki tindak adoh ngluwihi Sales. Aku duwe cara kanggo sing aku kanggo nggedhekake donya. "

Joanne Van Ravenswaaij

Fantastic duwe mesthi dodolan sing isine loro tips praktis uga karohanen focusses Techniques. "

Ariel Wee

Transformasi wis bisa ngalami. Ora bisa diterangake. Matur nuwun-Jeffrey, kanggo nggawe kesempatan kanggo kita ngalih. Wis honeyoon apik ing kene Byron Bay Learning kanggo Jeffrey lan tim. "

Matteo Morras

Iku titik wigati nggawe kula ngerti carane penting iku sesambetan aku aku duwe karo aku ing kabeh sektor gesang, bisnis lan dodolan klebu. Iku tantangan apik lan pengalaman gedhe. "

Jemima Lambell

Thanks kanggo ngewangi kula ngenali wilayah sing perlu kajelasan kanggo mesthekake bisnis lan rancangan gesang punika saestu sukses. "

Pulau Wetar

Transformasi sing arep gampang, cepet, diakses lan dinamis. Heart Jeffrey kang Sales Business iku mung sing. Jeffrey nduwe kemampuan unik kanggo campuran bisnis, dodolan lan eling tanpa wates. Aku diganti sandi gesang, bisnis, sales lan kula ing 4-dina. "

Wayde Robertson, www.soilwealth.com

Sarwa karya. Watch sales sandi menek liwat gendheng!."

Anonim

Aku teka kanggo latihan Jeffrey minangka Aku tansah ninggalake kroso kaparingan kasektèn lan aku cetha apa apa sabanjuré. Iku hak istimewa kanggo bakal nggarap Jeffrey. "

Desi D'Angelo

The Heart of Sales lan acara Bisnis iku apik tenan. Jeffrey wis sijine bebarengan karo pengalaman Fantastic. Aku wis sinau kathah bab aku lan wis dijupuk sawetara piwulang banget invaluable saka mesthi iki sing vastly bakal nambah sade sandi. Matur nuwun. "

Jana Klintoukh

Senajan aku wis rampung akeh language sales sadurunge, siji iki tenan diijini kula kanggo nggabungaké sambungan jantung lan sales. Iku kaya mengkono proses ayu sing uga dianggo ing donya. Matur nuwun ingkang sanget Jeffrey lan tim!"

Josephine Harvey

Mengkono Heart Jeffrey kang Sales Bisnis memulang kula komponen penting saka sade sing aku ora idea padha malah penting utawa utamané sing cocog. A imbangan fenomena bisnis hardcore mbiyantu lan transformasi sing dibutuhake kanggo sade soko sampeyan saestu pracaya ing. "

Phillip Nair

Matur nuwun-Jeffrey. Mesthi wis diganti urip wong kita – sampeyan rock. Tansah munggah wong, kita padha tresna-kabeh iku. Sampeyan lan Michelle wong apik. Aku sing. Supaya becik kanggo ngerti wong kaya dhewe. We need liyane. "

Judy Shaw

Sawise maneh, thanks kanggo kang sampeyan! Sampeyan katahan kita bisnis lan ngirimke pesen kita. Thanks maneh kanggo sampeyan lan kabeh tim saka tengah saka atiku. "

Kerry Apotheke

Yen sampeyan serius babagan njupuk urip lan luwih bisnis, Aku babar blas nyaranake nggarap Jeffrey! Gabungan unik saka pengalaman perusahaan lan spiritualitas basis jantung iku sarwa - kapriye, maringi inspirasi, transformational. "

Melissa Hughes

The Heart of Sales Bisnis ngluwihi sembarang pangarepan aku saka ambane saka pepindahan aku nemu. Aku rumangsa kaparingan kasektèn, langit lan bungah bab kemungkinan teka cara. Matur nuwun Jeffrey saka jeru kang kula. "

Anastasia Balueva

The Heart of acara Sales ana jeblugan! Aku wis wektu gedhe wong. Ana akèh kanggo kula kanggo sinau kaya aku duwe latar mburi engineering nanging iki mung mbuktikake mesthi wis for everyone sing kepengin kanggo ngedol saka ing ati, punapa mawon iku sing sade. "

Peter Bowden

Thanks Jeffrey - tenan appreciate kabèh pengalaman. Aku njupuk akèh adoh kanggo proses lan nggabungake Techniques iki. Aku kanthi appreciate kabeh sing wis ana lan aku pancene ora duwe tembung ngomong bab rega lengkap iki. "

Icon Somerville-Knott

Aku 11 lawas taun lan malah aku wis bisa ndeleng apa sing inspirasi Jeffrey punika. Aku menehi saran marang kabeh!"

Khadine Aharon

The Heart of Sales Bisnis ana luwih saka mesthi sales. Iku ngulandara. Ngulandara kang bakal ngaktifake kula kanggo nuduhake peparingé karo liyane wong sing aku wis tau mbayangke saka papan kang integritas ing inti paling jero sandi. "

Carol Knott

Iki ana pengalaman Fantastic lan cara menarik banget kanggo mangerteni sales! Kapriye lan banget maringi inspirasi. "

Jodie Hopkins

Kanggo ngedol uga, sampeyan kudu luwih saka mung sistem lan proses kanggo seba. Kanggo bener-bener impact donya lan donya watara sampeyan - sampeyan kudu ngedol saka atimu lan nyawa lan karo cinta. Mesthi Jeffrey wis mancep sing. "

Marlies Loescher

Jeffrey nggabungke skill Learning karo learning saestu dadi dhewe kang siji saka pawulangan paling angel. Yen sampeyan Master dhewe bakal entuk manfaat ora mung bisnis nanging saben bagéan saka urip. Jeffrey kang sampurna kanggo nuntun sampeyan ana - Aku bisa menehi rekomendasi Kursus marang saben wong siji. Investasi paling aku wis digawe!"

Chris Leslie

Apa apa Jeffrey punika saestu metu saka ing donya iki. Bungah garis wektu Organic kita ketemu maneh. "

Pelatih lan Konsultan Training Program Testimonials

Lynda Petterwood

Pelatih lan Konsultan Jeffrey Slayter kang mesthi dipasangake karo Heart Sales lan mesthi Bisnis wis mimpin kanggo wutah massive ing bisnis. Aku saiki porsi luwih, impacting liyane gesang ing cara kapriye lan digawe heaps dhuwit liyane. Thanks Jeffrey.”

Miroslav Petrovic

Matur nuwun ingkang sanget kanggo nuduhake dhewe kanggo kabeh sing wis sinau. Sampeyan wis bersenjata karo kabeh pribadi praktis lan kapercayan aku kudu Tembang sembarang alangan kepelatihan aku teka tengen. "

Pam MacDonald

Thanks kanggo sampeyan nuduhake tips, pribadi lan pengalaman dhewe. Aku ketemu aku liyane cumadhang kanggo push wates dhewe lan saiki wis mbantu klien kanggo kasil akeh sing luwih apik lan gedhe saka aku tau bisa sadurunge. "

Amy Radunz

Program wis aktif kula kanggo mlumpat menyang ngedeni sandi, supaya aku bisa nggawa kabeh menyang klien Aku bakal ndhukung. Aku wis katon asil nyata saka ngandika kesempatan kanggo entuk klien. "

Kathleen Casagrande

Apa penting kanggo njaga learning ora ketompo umur apa kita supaya kita bisa pass kanggo generasi kita sabanjuré potensial Kemanusiaan saka sih-rahmat lan Jeffrey iku bisa kanggo komunikasi iki saka manah amarga dheweke wis kesadaran lan mangerténi carane mulang. "

Tammy Willenberg

Jeff duwe cara luar biasa saka njupuk kanggo pengalaman heartfelt cepet. Ngamati demo lan carane wong wis milih kanggo ningkatake lan pindhah ngluwihi tembung saka kaca. Aku carane wong ngemu tujuan kanggo kula ngerti lan miyak jawaban aku tinimbang nyadari ing supaya disebut “kawruh” IE. dipercaya kanggo roso dhewe aku sinau supaya akeh babagan aku lan kemampuan kawula. "

Thomas Hoyer

Yen sampeyan curious babagan kepelatihan transformational REAL lan owah-owahan ing donya lan donya pindhah ing lelampahan karo Jeff.
Jeff wis musna liwat kathah lan nalika iku ora bisa apa karya kanggo sampeyan, kang bisa nuduhake dalan lan nggawa sampeyan ing arah saka turah mbrawah lan gamblang. "

Marko Petrovic

Tangan mudhun proses paling apik wutah pribadhi lan bangunan bisnis watara penjelasan pribadhi / panemon. "

Free Humanity Event Testimonial

Susan Ashby

Dipandu dening ruang jantung jiwa enlightened. Iki 2 dina acara iki pengayaan lan pemberdayaan.”

Malindi Lovegrove

Pengalaman lan pengetahuan Jeffrey Slayter kang wis mbantu kula kanggo ndandani gesang kawula ing papan banget wektu cendhak. Sawise patemon marang aku banjur metu, tak investasi lan miwiti bisnis kang arep banget uga. "

Julie Lake

Matur nuwun kanggo pengalaman sange, Aku bakal terus kanggo proses pembelajaran sandi lan tuwuh saka iku. "

Zenaida Salem

A wong sing bener kanggo awake dhewe, kang wis bakat kanggo njaluk liwat everyone ana prakara apa tingkat padha teka saka. Srengenge katon padhang Kursus, sing bisa Applied ing everyone kang dina kanggo dina urip / bisnis. Aku saestu ngucapke matur nuwun kanggo pangalaman. Jeff, Aku seneng kowe, lan supaya munggah karya sing gedhe. Kita kudu luwih saka sampeyan ing donya iki. "

Glenn Bransgrove

Aku lan pengalaman karo sange Jeffrey. Panjenenganipun captivated pirsawan lan digawe sawetara owah-owahan positif permanen kanggo kula pribadi lan akeh ing kamar. "

Stephanie Rondos

Jeffrey punika saestu individu sange karo daya inspirasi lan ngganti donya. Sawise seminar kabeh, aku kroso ngiwa segar, gratis lan siap kanggo njupuk ing donya. "

David Wilson

Apa nunggu? Cukup nindakaken lan gabung kita maha, free-spirited masyarakat dina iki!"

Tamsyn Cullen

Iku sing pengalaman apik tenan; Aku nyaranake Jeffrey Slayter acara kanggo kanca-kanca, kulawarga lan Dunia! Long Live Basa Bumi!"

Pru Morrison

Iku acara sing diijini kula kanthi langkah menyang atiku, ngisin kabeh sandi pengalaman masa lalu - kalebu ing tantangan - lan percaya hal sing bakal gawe kabeh metu. Iku marang kula bali iman. "

Belinda Sims

Aku wis mbayar dhuwit sing akèh kanggo acara lan aku wis nampa informasi lan transformasi ing pungkasan 2 dina kaya ora ana acara liyane aku wis kanggo. Aku bisa ndeleng lan saestu aran sing Jeffrey nempatno ing atimu lan nyawa menyang iki lan apa ora; lan kang nuduhake kita "HIM". Aku duwe supaya akeh syukur iki pengalaman. Matur nuwun!"

Jessica O'Meara

Many thanks lan pangestune, loman lan wani kanggo njupuk risiko iki wis pindah gesang kawula lan sing mangerténi carane akeh liyane. Mung wektu bakal ngomong. "

Alex Oakey

Iki dening adoh paling pemberdayaan poto-marasake awakmu, lan asih grup latihan aku wis tau ngalami. Tresna marang saben detik!!!"

Marko Petrovic

Pengalaman asli lan openhearted sambungan karo Piandel! A kudu hadir. Loro-lorone ing komunitas online lan acara iki jarang lan kita kudu luwih saka iku!"

Campbell Butterss

Pikiran diunekake. Aktif kula kanggo sambungake maneh sandi waé lan path. Banget asli lan banget wani. "

Rod Williams

Aku teka bebarengan dikarepake seminar bisnis basis. Aku entuk kesempatan kanggo nggawe sandi urip waé lan konkrit langkah-langkah kanggo ngleksanakake iku. "

John McCloskey

Matur nuwun Jeff lan tim kanggo acara. Iku wektu kanggo kabeh kita kanggo langkah maju dhateng platform bisnis kita lan Jeff telpon kanggo tumindak iku pas wektune lan seruan penting sing bisnis kira porsi wong kebutuhan. Jeff panggilan sekitar bisnis ati-centered tengen ing dhuwit. "

Jai O'Flaherty

Jeffrey cowok gedhe. Minangka guru kang mbantu kula eseman lan tresna dhewe. Mugi bisa siji karo Jeff ing mangsa. "

Catterina Penawaran

Jeffrey wis ngowahi kita pra-ngangap pangerten lan keyakinané babagan carane kita weruh dhéwé lan dunya ing ndhasé supaya kita bisa nggawe Bumi apik. Panjenenganipun wis ngilingake kula tansah pitakonan aneh, aneh lan adoh metu ing urip lan kanggo sing, Aku ngucapke matur nuwun ... lan banjur ana kang luwih ".

Stephanie McCloskeyy

Aku wis nampa lan ngirimke trauma mau kanggo 24 taun. Iki acara pertama sing merasa serba jantung spasi. Mari muter karo sistem kanggo nggawa babagan dunia anyar; Aku saiki ngerti / weruh / raos sandi dhewe peran ing akeh luwih cetha lan langkah sabanjure sing cetha. "

Andrew Little

Iku angel kanggo nyebut ing tembung iki pengalaman gesang ganti. Luar biasa. Indah. Inspirasi. "

Lynn Hebblethwaite

Yen sampeyan entuk kasempatan kanggo rawuh Free Humanity acara, nindakaken. Bakal ngene sampeyan bebener penting sing wis ngerti. "

Pam Hall

Matur nuwun kanggo tim kabeh, Michelle lan, mesthi, Jeffrey, kanggo transparansi, nuduhake poto asli lan kanggo kawani dadi trendsetter! Nggawe paradigma anyar! Sangat bersyukur kanggo saben siji saka sampeyan. "

Lower Ed

Awit mengkono sandi acara pertama karo Jeffrey ing '14 Juli, gesang kawula (lan istri saya) wis flipped regane mudhun ing cara sange. Kita wis musna saka banjir (?) properti sarap kang direktur kanthi aktif baku perusahaan coklat ing ruang 3 sasi. "

Daniel Craig Bartel

Aku bakal saestu tau dadi sawise padha nekani acara iki. Wis pembukaan mripat lan rumiyin emosi, obah pengalaman. Aku nemen katon kanggo nerusake obah ing gesang kawula luwih saka kawruh Aku wis gained saka akhir minggu iki. "

Gaya Merrian

Wow! Carane aku bisa sijine menyang words sanes hamung apa pengalaman lan iki wis. Nyambung menyang kaya-minded jiwo ing lelampahan nyawa, carian. Priceless. "

Mark Rodoreda

Acara gedhe sing sampeyan ora pengin kantun. "

Charlie Simpson

Jeffrey wis mbantu kula katon ing donya saka perspektif sing beda. Jeffrey bisa bantuan ngganti gesang panjenengan lan bisnis ing akeh macem-macem cara, ora ketompo carane umurmu. Jeffrey iku sawijining inspirasi kanggo wong-wong!"

Marko Petrovic

Acara sing nyambungake sampeyan kanggo atimu lan bayangan. Iki apa kudu mulang ing sekolah lan komunitas bisnis. "

Matius Griffiths

Aku matur nuwun kanggo nuduhake Panjenengan sih-kadarman Paduka, kaweruh lan kawicaksanan pribadhi kanggo nggawe kula lan donya panggonan sing luwih apik. Thank-panjenengan!"

Catherine Fewings

Sampeyan nuduhake kula apa tau aku panginten ana bisa: marasake awakmu, grup massive ing wektu ngrekam. "

Miklos Szabo

Wulangan asli non-intrusive diwenehi dening Jeffrey iku mung apik tenan lan ora kasedhiya kanggo ngalami ing ambane padha dening pelatih liyane. Highly dianjurake kanggo bakal katon lan dialami dening manungsa. "

Aku Camera

Tresna sampeyan Jeffrey lan ajaran sange. Matur nuwun ingkang sanget!"

Paul Sadler

Yen sampeyan ngijini, Jeff bisa mbantu ndandani urip lan bisnis menyang WOW!"

Xin Nawai

Cukup teka! Weruh yen sampeyan siyap kanggo informasi lan pengalaman sing ana sak akhir minggu. Cukup elinga, sampeyan duwe pilihan kanggo milih kanggo seneng apa wae pengalaman sampeyan bakal arep liwat. Iku kabeh mung bagéan saka lelampahan, iku kabeh sampurna. "

Kristin Lee

Ninggalake sepatu ing ngarep - sampeyan ora perlu wong iki lemah-bejat acara sing bakal sampeyan nyetel menyang nyata sampeyan lan Ibu Pertiwi. Jeffrey wis berjalan ngendikan akeh urip liwat - kang waé lan misi bakal propel sampeyan entuk Yours. Minangka kang ngandika; “Atimu mulo gedhe kekuatan, ngrungokake iku. "

Saengchan Corporate Purchasing Taylor

Supaya ngucapke matur nuwun kanggo sing wani, kerentanan lan ngguyu. Wiwit nggarap Jeffrey aku wis teka menyang sandi daya dhewe kang terus untuk memperkuat. Aku Allah. "

Zofia Silika

Nyediakake kajelasan, cara kanggo ngolah lelampahan manggoni ing kene Bumi, Ngoptimalake kita impact kita komunitas lan kesempatan kanggo duwe impact global liwat media sosial. "

Katja Tuomikoski

Jeffrey wis pesen sing ayu kanggo nuduhake. Mugi sing everyone ora mung ngrungokake itu, nanging bakal krungu iku. "

M.Rul

Jeffrey sampeyan ana ing speaker paling tulus, pelatih lan trainer. Cinta lan care for everyone dina iki nuduhake donya. Kita aran lan sing apa ndadekake sing ngadeg metu saka liyane. "

Irene

Iku becik kanggo ndeleng carane acara iki loro dipun promosiaken kebebasan lan nggawa wong bebarengan sing uga bisa nindakake, supaya aku nemokake iku terkenal ing dalan. "

Adrian

Apik akhir minggu. Jeffrey kang prasetya Kemanusiaan lan kita planet loro rumiyin obah inspirasi lan. "

Wander Skoyphet

Aku dadi ngucapke matur nuwun iki pengalaman, saiki aku merasa bisa sing aku perlu lan apa aku kudu nggawe. Aku percaya ing lelampahan atiku lan aku menghargai hadiah saya. Aku marengake pindhah saka wedi lan FREE kamanungsan. THANK YOU!"

Shaml Waheed

Kekayaan kawruh lan pengalaman, sawetara beda Jeff bisa nggawa sampeyan bisa ndandani secara harfiah gesang rampung. Nemu dhewe!"

Anonim

Aku nyebut tresnaku kanggo sampeyan Jeffrey, lan tim, kanggo nyekeli papan, kanggo gadhah wani mimpin cara ing. Aku wis tau ngalami dhewe ing sadurunge kuwi ambane. Matur nuwun. "

Kae Bajwa

Jeffrey understands lan ing misi kanggo kita ngerti. Iku kabeh katresnan lan jantung. "

Amrit Sandhu

Kanggo titik. Ke jantung. Sumilir kanggo nggoleki aku maneh. "

Anonim

A acara Fantastic lan tulus ageng matur nuwun kanggo Jeff lan tim. Aku wis dirawuhi Industri Rockstar sadurunge lan golek format anyar iki banget sumilir. Thanks. "

Michael Chiu

Jeffrey Slayter mangerténi carane tunyuk menyang wong nyawa lan njaluk paling metu saka wong-wong mau supaya padha bisa catetan ing gesang lan alam padha kepinginan. "

Tracey-Leigh Davey

Jeff inspires wong dadi luwih saka piyambak. Iku ora mung gedhe bisnis pikiran lan mentor, nanging nduweni jantung cinta sing ora bisa - lan ngirim ora - terkandung; lan iku contagious!"

Mason Taylor

Iku kehormatan lan ngulandara kanggo hadir ing pengalaman. Jeff lan awak ganti bisnis, dodolan lan spiritual gerakan lan masyarakat ing serikat sing bakal nemen kontribusi marang shift saiki ing eling. "

Somanyr

Tau krungu Duwe Jeffrey sadurunge (lan uga amarga aku wis tau dirawuhi kuwi acara / seminar sadurunge) Aku ora bisa ashamedly ngaku aku dirawuhi acara karo skepticism. Nanging, yen aku tak menyang acara, keraguan aku wis padha babat. Jeffrey nduweni cara nggawe wong nyaman lan sambutan. Panjenenganipun wis dibukak munggah sandi atine supaya luwih akeh tinimbang Aku mbayangno lan aku merasa aku bisa metu lan mulai conquering ngedeni sandi. Matur nuwun Jeffrey!"

John Salton

Teka bebarengan kanggo acara iki gratis wis inspirasi kula kanggo nyambungake lan tundhuk ing tingkat tuwa karo perkembangan saya distribusi pangan proyek; lan aku sinau supaya akeh babagan carane saiki dhewe luwih apik ing panggung. "

Tammy Mansfield

Jeffrey wis cinta, kekuatan lan wani kanggo nuduhake sampeyan kaleresan Paduka, power. Mung pindhah marang acara apa sampeyan mikir sing perlu utawa ora; atimu bakal matur nuwun. "

Susan

Jeffrey duwe cara mudah berpengaruh sik njongko metu kanggo wong apik lan ndadosaken mau ing proses. Iku salah siji saka sithik banget pelatih gesang sing mangerténi carane saestu nganggo saka jantung karo bebendhu. "

Rushan Rozi

Aku tresna Jeffrey Kebebasan for Humanity gerakan kaya aku weruh wong sijine kang manah menyang iku, nantang akeh masalah kita waca ing donya. "

Panas Dincer

Terima kasih kanggo kabeh sing wis dibagi lan selalu berbagi. Aku dirawuhi acara iki karo ora pangarepan lan terpesona karo pinten resonated jero kula. Meh kaya bagian kula ngadeg sadurunge kula, reminding kula saka aku. Kita kabeh pencipta pengalaman iki apik tenan. Aku tresna sampeyan asih kula, maha gesang. Thank-panjenengan, terima kasih. "

Amandine Nanging Blasius

Jeffrey Free Humanity acara tendangan aku needed kanggo njaluk di kanggo tumindak lan nyekapi gesang misi. Aku saiki percaya diri untuk dadi pantes lan needed sing sukses kanggo aku iku kudu ono. Terima kasih saka jero saka atiku. "

Ming Chan

Yen sampeyan wis tau ditakokake sing sing tenan lan apa sing dilakoni karo gesang, iki kursus untuk Anda. Ora ana guru luwih saka Jeffrey Slayter sing nduweni jembar kawruh ing angel bisnis lan pribadi pertanyaan - lan kang saestu committed kanggo nggawe donya panggonan sing luwih apik. "

Hilary J. Hatfield

Jeffrey iku trainer sarwa nganggo pesen penting banget sing everyone perlu kanggo krungu. Join sabab kanggo wong waras donya. "

Anonim

Aku teka karo atine mbukak ora ngerti apa nyana, nanging tak temonan amba ing pangertosan sawetara saka masalah ing nyekeli kula bali saka sing manggen ing urip aku arep kanggo aku. Siji akhir minggu iki wis mbantu luwih kula luwih saka 5 taun ing therapy. "

Stan Nelson

Thanks kanggo njupuk kita pinggiran lan memulang kita kanggo fly. Tresna prasetya Jeffrey kanggo ganti planet. "

Phillip Nair

Aku wis kanggo sawetara kursus Jeffrey lan saben wektu aku kaget ing anyar iku aku sinau. Aku tresna marang cara sing bener kanggo apa sing ngomong. Thanks Jeffrey!"

Paul Molyneaux

Jeffrey nduweni kemampuan sarwa takon pitakonan hard kita perlu kanggo njawab dhéwé dening arep ing lan kanggo mindhah nerusake kanggo nggawe prabédan ing donya. Kita padha tresna lan manggon. "

Judy Shaw

Minangka biasanipun, Jeffrey reconfirmed gagasan lan digawe pangertèn saka kapercayan sandi. Panggolekan wong ing kaca sing padha proyek perlu ing dina iki lan umur. Jeffrey nduweni cara unik nggawe iki allowable lan ditrima kanggo kabeh melu. Sing liyane aku bisa karo Jeffrey, sing liyane aku elinga bab Aku. "

Michael Percy

Yen sampeyan kasengsem ing nggawe prabédan ing donya lan nggawe impact ageng - kanggo nuduhake peparingé Panjenengan. Jeff bakal nggawa sampeyan kanggo tingkat sabanjuré lan ngluwihi! Highly dianjurake. "

Sharon Wilson

Aku, sing Jeff kepengin kanggo nguatake kabeh duwe urip sehat lan bisnis, lan sing padha ora eksklusif. "

Heart of Speaking Testimonials

Gaelene Adams Wood, Profesional Speaker, Pelatih lan pimpinan Transformational

The Heart of Speaking dadi luwih akeh tinimbang aku diantisipasi. Ora mung wong iku nutupi babagan praktis saka speaking profesional, iki rampung karo akèh saka banyolan lan realness. Jeffrey Slayter punika pimpinan sing ing misi kasukman kanggo mbebasake manungsa lan tujuan kang ing iki ora mangerténi wates. Iku hak istimewa dadi ing perusahaan, learning saka Highly ngalami, Highly ngalami évolusi pimpinan spiritual.”

Kellie Stewart, The Horsemanship Institute

The Heart of Speaking is an amazing gift. It gave me a new perspective on speaking from stage and how to be authentic – how to speak a message that resonates with my audience. During this event I stepped into my power and owned all aspects required to effectively deliver information that will be heard .Yes it was challenging but the rewards have already shown to be insurmountable. Highly recommend this event to anyone looking to improve their business through speaking.”

James Beilharz

I found ‘The Heart of Speaking’ incredibly transformative. I feel so equipped in the area of speaking and also super inspired to deliver my message to the world. This workshop is a non-negotiable for speakers, up-and-coming speakers or people who wish to take themselves to the next level!”

Sheryl Harvey

Thank you Jeff, for an amazing 5 days at the Heart of Speaking. The overwhelming fear and apprehension of feeling vulnerable in front of people was immediately put to rest, by the caring and compassionate way you eased us all into facing what we most dreaded. The content and information was excellent.”

Nuray Ozden

Jeffrey your workshops are truly transformative. I walk in and out a completely different person. Love your passion for what you do. It rubs off on us all. With love and gratitude.”

Megan Clark, The Wholeness of Light

I’ve known for sometime now that it’s my path to speak….and that was such an overwhelming scary statement for me to acknowledge! It was even more scarier for me to consider investing money into. And yet here I am on the other side of having completed Jeffery Slayter’s Heart of Speaking course & I feel so excited about the prospect of speaking. His course has given me so much confidence, inside knowledge & genuine tools of the trade that I feel truly ready to come out of the closet in order to speak my message! My first engagement is in a month & I’m feeling surprisingly calm & centred about it all. I’m so happy that the universe brought Jeffery into my world, otherwise I’d still be thinking instead of doing. If your not sure about doing a course with Jeffery, go anyway, you’ll be amazed at what will be set free from within you.”

Martha Arifin, Trusted Web Expert

As always, Jeffrey’s training is the best I’ve found. This training has given me a lot of confidence as well as necessary techniques in speaking and presenting and doing it the right way. Thank you Jeff and the Team for such a great workshop!”

Marko Petrovic

Well worth the investment! Having implemented the take-aways into my talks I’ve definitely noticed a response in engagement, quality of deliver in my work and sales. Matur nuwun!”

Rebekah Morgan

If you are questioning yourself as to whether or not an event of Jeffrey’s is worth the time and the expense. It takes one step to change your life – you truly have to experience it to know that you wouldn’t question yourself again. Life changing. Matur nuwun.”

Catterina Penawaran

Attending this course, I plunged head-first into my fears. Jeff’s raw, real and heart-felt approach reminded me how important it is to keep stepping into this space if I want to share my message with the world – to get comfortable with the uncomfortable. Matur nuwun.”

Hak cipta © 2017 Jeffrey Slayter. All Rights Reserved.