Call: +61 (02) 8003 5747  
English中文(简体)中文(漢字)FrançaisDeutsch日本語Bahasa MelayuРусскийEspañolbasa Jawa
Sunting Terjemahan
dening Transposh - translation plugin for wordpress
Sarat lan kawontenan

Free eBook: Uncovering kawicaksanan 8 World kang paling gedhe thinkers

PLEASE MACA. Situs iki mbutuhake wawasan saka ing ngisor iki lan AS A kawontenan ngijini sampeyan ACCESS.

Maca lan nrima ing syarat-syarat panggunaan lan maca lan nrima pranata Kebijakan Privasi saka situs iki sing dibutuhaké anggit FOR THE SITUS amal YOU hak kanggo riko, MACA UTAWA sesambungan karo IT.

ALL wong iku rek ACCESS TO Situs iki kajaba padha MACA lan nampa sarat panggunaan lan ING Kebijakan Privasi.

Dening ndeleng, Ngunjungi, Nggunakake, UTAWA ubungan karo situs iki utawa karo ANY Banner, POP-UP, Utawa iklan sing katon ing IT, YOU SAMPUN sarujuk kanggo ALL pranata THIS Katentuan Pangginaan supados langkung privasi lan privasi privasi saka situs iki.

Kabeh wong ing yuswa 18 SING rek ACCESS situs iki. Yen sampeyan ana ing 18 Taun, IT Kabeh FOR YOU kanggo riko, MACA, UTAWA sesambungan karo situs iki UTAWA isi ing coro. Situs iki khusus nolak ACCESS TO sembarang individu sing dijamin dening anak ONLINE privasi ACT (Copa) OF 1998.

Situs iki cadangan hak kanggo lali ACCESS marang wong utawa panampil kanggo maksud apa alesan. Miturut syarat-syarat ING Kebijakan Privasi, Sing nampa minangka kondisi kanggo ndeleng, Website wis diijini kanggo ngumpulake lan nyimpen data lan informasi kanggo tujuan khusus lan akeh liyane migunakake.

Pirsani Katentuan Pangginaan AGREEMENT bisa ngganti Saka wektu kanggo wektu. Pengunjung wis AN tugas akur, Minangka bagéan saka wawasan kanggo ijin kanggo ndeleng situs iki, Supaya piyambak informed Owah-owahan.

Katelu kanggo Katentuan Pangginaan supados langkung AGREEMENT

Pengunjung, pamirso, kedhaftar, pelanggan, anggota, afiliasi, utawa pelanggan, bebarengan diarani ing kene minangka "Pengunjung,"Sing katelu iki persetujuan. Website lan nduweni lan / utawa operator sing katelu iki persetujuan, kene diarani minangka "situs."

Panganggone informasi saka situs iki

Manawa sampeyan wis mlebu menyang Express ditulis kontrak karo situs iki kanggo nalisir, pengunjung, pamirso, pelanggan, anggota, afiliasi, utawa pelanggan ora duwe hak kanggo nggunakake informasi iki ing setelan komersial utawa umum; padha ora duwe hak kanggo siaran iku, nyalin, nyimpen, nyetak, ngedol, utawa nerbitaké sembarang bagian saka isi situs iki. Miturut ndeleng isi situs iki sampeyan setuju iki kawontenan ndeleng lan ngakeni bilih panggunaan ora sah Kabeh lan bisa subyek sampeyan sipil utawa pidana Hukuman. Maneh, Pengunjung wis ora hak apa kanggo nggunakake isi, utawa bagian kuwi, kalebu sawijining database, kahuripan kaca, kaca-kaca kagandhèng, kode ndasari, utawa intellectual property liyane Situs bisa ngemot, kanggo maksud apa alesan kanggo panggunaan punapa. Boten. Pengunjung setuju bakal liquidated kerusakan ing jumlah US $ 100.000 saliyane kanggo biaya lan nyata kerusakan kanggo nerbitake iki panentu. Pengunjung njamin kang utawa dheweke understands sing nrima iki panentu punika kawontenan ndeleng lan ndeleng ngebentuk acceptance.

Kepemilikan saka SITUS utawa nengen kanggo nggunakake, JUAL, Nerbitaké isi situs iki

Website lan isi sing diduweni utawa dilisensi dening website. Material sing ing website kudu dianggep dadi tertutup lan hak cipta. Pengunjung ora duwe hak apa ing isi Situs. Panganggone situs isi kanggo maksud apa alesan Kabeh kajaba wis rampung karo Express kontrak utawa ijin saka website.

HYPERLINKING TO SITE, CO-iklan, "Rongko" lan referencing Situs dilarang

Kajaba tinulis sah dening website, ora ana siji bisa pranala situs iki, utawa bagian kuwi, (kalebu, nanging ora diwatesi menyang, logotypes, merek dagang, iklan utawa materi hak cipta) kanggo duweke dhewe kanggo maksud apa alesan. Luwih, sampeyan ora diijini ngrujuk ing url (alamat situs web) saka situs iki sembarang media komersial utawa non-komersial tanpa ijin Express, utawa sing diijini 'pigura' situs. Sampeyan khusus setuju kanggo kerjo bareng karo situs web kanggo mbusak utawa mateni sembarang aktivitas kayata lan tanggung jawab kanggo kabeh kerusakan. Dokumen setuju liquidated kerusakan saka US $ 100,000.00 plus biaya lan nyata kerusakan kanggo nglanggar iki panentu.

Penafian kanggo isi situs

Website disclaims tanggung jawab kanggo akurasi isi situs iki. Pengunjung nganggep kabeh risiko offline, maca, nggunakake, utawa nyadari marang informasi iki. Manawa sampeyan wis digunakake kawangun lan kontrak Express menyang nalisir karo website, sampeyan ora duwe hak kanggo gumantung ing informasi sing kene minangka akurat. Website ndadekake ora babar pisan kuwi.

Penafian kanggo gawe piala sing disebabake menyang komputer utawa piranti lunak saka ubungan karo situs iki UTAWA isi. Pengunjung nompo ALL risiko virus, Cacing, UTAWA LAIN corrupting faktor.

Website nompo ora tanggung jawab kanggo karusakan menyang komputer utawa piranti lunak saka manca utawa wong manca sing salajengipun communicates saka kode corrupting utawa data sing inadvertently liwati kanggo Pengunjung komputer. Maneh, Pengunjung views lan interaksi karo situs iki, utawa gendero utawa pop-ups utawa iklan ditampilake thereon, dhewe resiko.

Penafian kanggo gawe piala sing disebabake dening Downloads

Pengunjung ngundhuh informasi saka Situs iki ing risiko iki dhewe. Situs web ndadekake ora babar pisan sing downloads sing gratis corrupting kode komputer, kalebu, nanging ora diwatesi menyang, virus lan Cacing.

Batesan Tanggung Jawab

Dening ndeleng, nggunakake, utawa ubungan ing sembarang cara karo situs iki, kalebu gendero, iklan, utawa pop-ups, downloads, lan minangka kondisi website kanggo ngidini kang resmine offline, Pengunjung forever waives kabeh tengen kanggo claims saka karusakan saka kabeh lan gambaran adhedhasar ing sembarang faktor nyebabake asil ing sembarang gawe piala bisa, ora ketompo carane heinous utawa ekstensif, apa fisik utawa emosi, foreseeable utawa unforeseeable, apa pribadhi utawa bisnis ing alam.

INDEMNIFICATION

Pengunjung setuju bakal bener ing acara kang nimbulaké karusakan, kang situs web dibutuhake kanggo mbayar, ing Pengunjung, minangka kawontenan offline, janjinipun reimburse ing situs web kanggo kabeh.

Ingkang

Pengunjung setuju minangka kawontenan offline, sembarang komunikasi antarane Pengunjung lan situs iki dianggep a pengajuan. Kabeh ingkang, kalebu bagian kuwi, grafis sing thereon, utawa isi pengajuan, bakal dadi properti eksklusif saka situs lan bisa dipigunakaké, tanpa ijin luwih, komersial kanggo nggunakake tanpa tambahan wawasan jenis samubarang. Pengunjung setuju mung komunikasi informasi sing menyang situs web, kang kapengin forever ngidini situs web kanggo nggunakake ing sembarang cara kang sumerep Pas. "Ingkang" uga panentu saka Privacy Policy.

Kabar

Ora ana kabar tambahan sembarang jenis kanggo maksud apa alesan amarga Pengunjung lan Pengunjung tinulis njamin pangerten sing tengen kanggo sok dong mirsani wis waived minangka kondisi kanggo ijin kanggo ndeleng utawa sesambungan karo website.

Musuhan

Minangka bagéan saka wawasan sing situs web mbutuhake kanggo ndeleng, utawa nggunakake ubungan karo situs iki, Pengunjung setuju bakal bener kanggo nggunakake naleni arbitrase kanggo maksud apa pratelan, regejegan, utawa kontrovèrsi ("Pratelan") jenis samubarang (apa ing kontrak, tort utawa digunakake) njedhul saking utawa hubungane iki tuku, prodhuk iki, kalebu tuntutan masalah, privasi masalah, lan syarat-syarat panggunaan masalah.

Arbitrasi bakal conducted miturut aturan saka Amérika Arbitrasi Association kang ana ing efek ing tanggal regejegan wis diajukake ing Amérika Arbitrasi Association. Informasi bab Amérika Arbitrasi Association, sawijining aturan, lan formulir kasedhiya saka Amérika Arbitrasi Association, 335 Madison Avenue, Lantai 10, New York, New York, 10017-4605. Hearing bakal njupuk Panggonan ing kutha utawa kabupaten saka Seller.

Ing ora cilik bakal panampil, Pengunjung, anggota, Subscriber utawa customer duwe hak kanggo pindhah menyang pengadilan utawa duwe nyoba hakim. Panampil, Pengunjung, anggota, Subscriber utawa customer ora duwe hak kanggo melu ing proses wis nyoba kajaba minangka kasedhiya ing aturan; sampeyan ora duwe hak melok minangka wakil utawa anggota sembarang kelas claimants ngenani marang subyek pratelan arbitrase; arbitrator kang kaputusan bakal final lan naleni karo hak-hak winates saka mréntahaké.

Partai berlaku bakal reimbursed dening pihak liya kanggo maksud apa lan kabeh biaya digandhengake karo arbitrase regejegan, kalebu Agung Fees, koleksi Fees, diselidiki Fees, travel expenses.

Hak ukum lan tutupéng

Yen prakara bab iki tuku bakal digawa sadurunge pengadilan hukum, kanggo- utawa kirim-arbitrase, Panampil, Pengunjung, anggota, Subscriber utawa customer setuju bakal bener kanggo sing sawijine lan suwene hak ukum dadi negara lan kutha declared ing informasi kontak saka pemilik web kajaba digunakake kene kasebut. Ing acara sing pengadilan ing pengadilan federal, pangadilan suwene bakal paling cedhak Federal pengadilan kanggo alamat bakul kang.

Ditrapake LAW

Panampil, Pengunjung, anggota, Subscriber utawa customer setuju bakal bener sing hukum ditrapake kanggo Applied badhe, ing kasus, dadi sing saka negara Seller.

Hak cipta © 2017 Jeffrey Slayter. All Rights Reserved.