Call: +61 (02) 8003 5747  
English中文(简体)中文(漢字)FrançaisDeutsch日本語Bahasa MelayuРусскийEspañolbasa Jawa
Sunting Terjemahan
dening Transposh - translation plugin for wordpress
JEFFREY'S RECOMMENDED BOOKS

Free eBook: Uncovering kawicaksanan 8 World kang paling gedhe thinkers

Dear Friend,

Aku nganggep yen sampeyan kene looking ing kaca iki sing looking kanggo ndandani urip ing kathah wilayah. Iki dhaptar sebagean saka sawetara saka buku aku wis maca lan sante. Iki kabeh kena kula ing sawetara cara ing gesang Pendhaftaran. Lagi ana ing akeh wilayah beda saka bisnis kanggo spiritualitas. Aku wis ketemu yen aku ndandani wilayah siji gesang Pendhaftaran bisa mengaruhi liyane. Kabeh bagean mengaruhi kabeh. Lagi kabeh disambungake. Seneng iki buku lan apa rawuh saka saben wong…

Best regards,
Jeffrey Slayter

Untitled-1 (5)Ing Agreements Sekawan: A Guide Praktis kanggo Merdika pribadi (A Toltec kawicaksanan Book)

dening Don Miguel Ruiz

Bosok ing tradisional Toltec kawicaksanan kapercayan, papat agreements ing gesang sing penting langkah ing path kanggo kamardikan pribadi. Minangka kapercayan sing rubah liwat ngramut iki agreements, guru shamanic lan healer don Miguel Ruiz negesaké gesang bakal “kapenuhan sih dadi, tentrem, lan unconditional katresnan.

Untitled-3 (2)Ing Power of Saiki: A Guide to Rohani gamblang

dening Ekchart sakehing

Iku ora wonder sing Ing Power of Saiki wis didol liwat 2 yuta salinan dunya lan wis diterjemahaké liwat 30 basa manca. Luwih akeh tinimbang prasaja prinsip lan platitudes, buku njupuk nonton ing dungkaping kasukman lelampahan kanggo nggoleki sing bener lan paling jero dhewe tekan pokok ing wutah pribadhi lan spiritualitas: panemon bebener lan cahya.

Untitled-4Ing Alchemist

dening Paulo Coelho

Ing Alchemist punika carita gaib Santiago, penerbitan Andalusia angon bocah lanang sing yearns kanggo lelungan ing panelusuran saka bandha donya minangka extravagant minangka sembarang nate ditemokake. Saka ngarep ing Spanyol piyambakipun laku menyang pasar saka Tangiers lan tengen sepi Mesir menyang manggih fateful karo alkemis. Crita saka ngurmati Santiago ketemu terus cara mulang kita, minangka mung critane sawetara wis rampung, bab kawicaksanan penting saka ngrungokake ati kita, learning kanggo maca omens strewn bebarengan urip kang path, lan, ndhuwur kabeh, Dipuntedahaken kita impen.

108Ing peparingé Imperfection: Ayo Go saka Sapa sampeyan mikir lagi mestine dadi lan Sambut Sapa Panjenengan Apa

dening Brene Brown

Ing Ing peparingé Imperfection, Brené Brown, pakar anjog ing malu, keaslian, lan gadhahanipun, enggo bareng sepuluh guideposts ing daya saka sageda lestantun pamadhepipun urip-cara kang awake dhewe melu karo donya saka panggonan worthiness.

Untitled-34-Jam Workweek: Uwal 9-5, Manggon Anywhere, lan Join sugih Anyar (Ditambahi lan Dianyari)

dening Tim Feriss

Lali konsep lawas saka leren lan liyane saka Deferred-urip rencana-ana perlu ngenteni lan saben alesan ora kanggo, utamané ing ranyono ekonomi kaping. Apa impian punika minggat lomba clurut, ngalami dhuwur-mburi donya travel, entuk sing saben wulan limang tokoh income karo Manajemen nul, utawa mung sing manggen liyane lan apa kurang, 4-Jam Workweek punika moyang.

Untitled-4 Ing 48 Sabdhoning Daya

Robert Greene

Sing pengin daya, nonton daya, utawa pengin lengen piyambak marang daya, Ing 48 Sabdhoning Daya punika “Aturan kanggo cocog” (New York Magazine).

221Keprigelan

Robert Greene

Keprigelan synthesizes ing taun riset Robert Greene conducted nalika Writing laris internasional Ing 48 Sabdhoning Daya, Ing 33 Sastranegara Perang, lan Art Seduction lan nduduhake wangun pokok saka daya keprigelan dhewe. Miturut nganalisa ing gesang kaya liwat Master minangka Charles Darwin, Benjamin Franklin, Albert Einstein, lan Leonard da Vinci, uga dening Interviewing sangang kontemporer Master, kalebu guru tech Paulus Graham lan hak-hak kewan pengacara Candi Grandin, Greene debunks budaya kita kang akeh mitos babagan genius lan distills kawicaksanan saka abad kanggo mbukak rahasia kanggo agung. Karo teks seminal minangka panuntun, nonton bakal mangerteni carane kanggo mbukak kunci passion ing lan dadi Master.

Untitled-6Ing 22 Immutable sabdhoning Marketing: Nglanggar Wong ing Piyambak Risk!

dening Al Ries & Jack Trout

Ana hukum alam, apa ngirim ora ana sabdhoning marketing?

Minangka Al Ries lan Jack Trout-donya-kesuwur consultants marketing lan laris penulis saka Atas-Cathetan, sampeyan bisa mbangun pesawat nyengsemaken, nanging ora bakal ninggalake lemah yen nglirwakake hukum fisika, utamané gravitasi. Napa banjur, padha takon, ngirim ora ana uga sabdhoning marketing sing kudu kanggo miwiti lan njaga menang merek? Ing Ing 22 Immutable sabdhoning Marketing, Ries lan Trout offer compendium saka rolikur aturan inovatif kanggo mangerténi lan sakbanjuré ing pasar internasional.

 

Untitled-7Otobiografi saka Yogi (Nyetak ulang perpustakaan filosofis 1946 Pisanan Edition)

dening Paramhansa Yogananda

Salah Top 100 Kasukman Books saka anggere CenturyNew Bonus Bahan ditambahaké edition iki kalebu Ing bab pungkasan sing Yogananda wrote panutup ing taun 1946-1951 sing ora kasedhiya ing edition asli. Ing Sunan murya sing Yogananda wrote kanggo Gandhi. A afterword anyar kanthi swami Kriyananda, alah Yogananda kang paling cedhak sakabat.

117Law Sukses: Nggunakake Power of Roh Kanggo nggawe Health, Kamakmuran, lan Percaya

dening Paramhansa Yogananda

Sing luwih cepet gerakane donya, liyane penting dadi alon mudhun lan katon ing apa ndadekake kita saestu seneng. Yen ngukur sukses dening kualitas gesang tinimbang mung dening materi prestasi, banjur kawicaksanan langgeng buku iki bakal ngomongake langsung menyang atimu lan nyawa.

Untitled-9Carane Aja Seneng Kabeh Wektu (Kawicaksanan Yogananda) (ing. 1)

dening Paramhansa Yogananda

Drive manungsa kanggo begja iku salah siji kita paling adoh-sik njongko lan baku kabutuhan. Durung, senadyan kita nekat panelusuran kanggo begja, miturut anyar Gallup Jajak Pendapat, mung minoritas Utara Amerika nggambarake piyambak minangka ?banget seneng.? Misale jek sing banget sawetara kita wis saestu dikunci Rahasia saka tahan bungah lan utama tentrem. Saiki, ing volume kabeh-anyar, materi tau-sadurunge-dirilis, Paramhansa Yogananda sing nduweni atusan ewu pandherekipun lan admirers ing Amérika Lor, playfully lan powerfully nerangake sakbenere kabeh needed kanggo mimpin sing bahagia, luwih manggoni urip.

225Èlmiah Healing kena: Teori lan praktik Konsentrasi

dening Paramhansa Yogananda

Dawa sadurunge nggunakake kena iki isin ing setelan ide kaya warna minangka rumah sakit, kuwarasan program, adu olahraga, lan Suites perusahaan, panliti mistik Paramahansa Yogananda – penulis klasik kasukman Otobiografi saka Yogi, – mangertos lan mulang ing jero kasukman prinsip sing gawe iki kuna alat ilmiah dadi powerfully efektif. Èlmiah Healing kena ngungkapake hukum siningid harnessing daya saka klempakan pamikiran – ora mung kanggo marasake awakmu fisik, nanging ngalahake alangan lan nggawe kabeh-mubeng sukses ing gesang kita. Kalebu sing jembar instruksi lan variétas kena kanggo marasake awakmu, awak, kapercayan ngembangaken, awakening kawicaksanan, ngruwat ala Sifat, lan akeh.

 

118Manggen Fearlessly: Nggawa Metu Panjenengan Inner Soul Strength (Cara-Live Series)

dening Paramhansa Yogananda

Ing buku kuat, Paramahansa Yogananda – kesuwur penulis klasik kasukman, Otobiografi saka Yogi – Nyedhiyani positif kena kanggo nampa sukses, negesake mesthi cara nggawe tahan begja, lan ngandhani kita carane ngatasi negativity lan inertia dening harnessing daya dinamis kita bakal dhewe saka.

Untitled-8Gusti Allah wuwus Arjuna: Ing sapadha Gita

dening Paramhansa Yogananda

Ing Bhagavad Gita punika India paling sakti teks: Hindu “Kitab Suci”. Yogananda kang agensi lan katrangan ndadekke kaweruh unik lan rumiyin Penetrating menyang iki Injil gedhe, kang digunakake dianggep minangka salah siji saka buku paling komprehensif kasedhiya ing ilmu lan filsafat Yoga. Gusti Allah wuwus Kanthi Arjuna jelas Ing sapadha Gita kang profoundest kasukman, psikologis, lan nêptu sing bener, dawa obscured dening kiasan lan allegory.

Untitled-2Teka kapindho Kristus: Wunguné Kristus Ing Panjenengan (2 Volume Set)

dening Paramhansa Yogananda

Ing masterwork unprecedented inspirasi, Paramahansa Yogananda njupuk maca ing lelampahan omahmu enriching liwat Injil papat. Seger saka seger, dhewek illumines path universal kanggo ba karo memulang Allah dening Gusti Yesus marang para sakabat langsung nanging obscured liwat abad misinterpretation: “carane dadi kaya Kristus, carane resurrect Kristus Langgeng ing siji dhewe”.

231Science Suci

by Swami Sri Yukteswar

Science Suci dening swami Sri Yukteswar.

220Manungsa Langgeng Quest: Dikumpulake wuwus lan Stub – Volume 1

dening Paramhansa Yogananda

Kanggo kabeh sing wis tau sought mangertos enigmas gesang, sing wis dianakaké ing atiné lan pangarep-arep boten mesthi bab kasunyatan Allah, lan kanggo wong golek sing wis diaktifake marang Supreme ing nggoleki, iki antologi wuwus dening penulis Otobiografi saka Yogi nawakake illuminating pemahaman lan dhesekan. Ing sawijining kaca, Paramahansa Yogananda nylidiki sethitik-Dikenal lan arang diterangno aspèk saka kuwi subjek minangka semedi, urip sawise pati, kesehatan lan marasake awakmu, kakuwasan Unlimited atine manungsa, ing pepadhan ing hak Manungsa wadon lan, lan interrelatedness kabeh urip.

 

115Intim Komuni: Awakening Panjenengan Seksual dzat

dening David Deida

Kanggo saestu mangertos Panjenengan intim sesambetan, sampeyan kudu maca buku iki! David Deida, internasional dikenal kanggo kang karya ing wutah pribadhi lan intim sesambetan, enggo bareng ing understandings jero lan efektif Techniques sing wis olahan lumantar 20 taun rembugan, riset lan rohani laku. Mangerteni carane kanggo njaga sesambetan akeh–ngluwihi peran laku neutralized dadi khas dina–lan nggawe sesambetan sing karohanen erotis, laku jero lan setya passionately tresna.

 

228Ing Way saka Manungsa Superior: A Guide Rohani kanggo Mastering tantangan Women, Karya, lan Seksual desire

dening David Deida

Ing Ing Way saka Manungsa Superior, David Deida nylidiki masalah sing paling penting ing wong kang urip-saka karir lan kulawarga kanggo wanita lan karukunan tresna lan spiritualitas lan sesambetan-offer buku sing kanggo pandom praktis urip lanang integritas, keaslian, lan hak. Nggabungake iki penulis laris lan internasional kesuwur pakar ing seksual spiritualitas kanggo straightforward pitutur, kapriye skills, laku awak, lan liyane kanggo mbantu kelingan sing gesang kasenengan, langsung lan tanpa rembugan.

110Nemokake Allah Liwat Sex: Awakening ing Salah Roh Liwat Loro Daging

dening David Deida

Ora ketompo pinten kita ndedonga utawa Selo, iku ora tansah gampang nggabungake seksual kesenengan lan rohani nyerah. Laris panganggité Dawud Deida mbantu siji lanang lan wadon lan pasangan saben orientasi manggon nganti tantangan saka maha ing unbearable pengangkatan.

deepCepet gamblang: Cepet, Jero, sexy

dening David Deida

Panjenengan gamblang duwe sisih peteng? Iku ora, Nerangake Dawud Deida, “nanging tinimbang nutup apa misale jek unloving, kita bisa mangerteni kanggo mbukak apa kita badhe rodo supaya.” Ing cepet gamblang, iki penulis maverick lan guru nawakake “rude awakening” liwat koleksi wani pakaryan lan laku dimaksudaké kanggo provoke, tantangan, lan langsung mbukak tau-saiki “katresnan urip sing samubarang kabeh.” Apa ing bab filthiest sampeyan bisa ngomong sing isih ngrasa kaya, “Aku seneng kowe”? Sampeyan bisa “nganggo” ing swasana ati lan wangun saka everyone lan kabeh sak tanpa wedi utawa leladen? Kang mbayangke tumindak–turu, sexing, utawa dying kanggo nyimpen liyane–paling ngrasa kaya mardika lan diutyuli katresnan? Iki mung sawetara saka pitakonan unconventional wungu ing cepet gamblang. Saben bab pithy nyingkuyung nonton kanggo jeblugan cahya saka eling ing taboos kita ndhelik ing Shadow, saka kita gagasan bab jinis lan dhuwit kanggo emosi lan spiritualitas.

 

223Buddha wuda: 39 Cara kanggo mbebasake Panjenengan Heart lan Awaken kanggo Saiki

dening David Deida

 

 

 

 

 

103A Course Ing Gang

déning Yayasan Kanggo Inner Peace

A Course ing kaelokan iku lengkap timer sinau pamikiran kasukman sistem sing mucalaken bilih cara kanggo universal katresnan lan tentrem – utawa ngelengke Allah – iku dening undoing kaluputan liwat kawicaksanan liyane, marasake awakmu kita sesambetan lan nggawe wong suci. Emphasizing iku nanging siji versi ing kurikulum universal, iku migunakake basa Kristen tradisional, nanging ndudohake non-sectarian, non-denominational spiritualitas. Swara 2-yuta basa Inggris salinan ing print.

 

105Ngilang saka Universe: Terus Dhiskusi babagan illusions, Liwat Banyuwangi, Agama, Jinis, Politics, lan kaelokan saka Pangapuntening

dening Gary R. Fox

Apa bakal apa yen padha njagong quietly ing kamar urip nalika loro aneh manca muncul saka metu saka ora ono lan banjur marang kowé padha 'minggah Master’ sing padha teka kanggo mbukak sawetara Rahasia ngageti wontenipun lan mulang sing kakuwasan miraculous saka majeng pangapunten? Bakal sampeyan nelpon pulisi? Nelpon psychiatrik? Nelpon metu kanggo pizza? Nalika loro guru kuwi muncul sadurunge Gary Renard ing 1992, piyambakipun milih kanggo ngrungokake wong (lan takon akèh pitakonan). Asil iki buku startling: lan cathetan mirunggan saka 17 atine mlengkung obrolan sing njupuk Panggonan liwat saklawasé dasawarsa, reorienting gesang penulis lan menehi donya lan introduksi uncompromising menyang wulangan kasukman pinesthi ngganti sajarah manungsa.

 

114Panjenengan langgeng Reality: Carane break siklus ing Birth lan Pati

dening Gary R. Fox

Ing buku narik banget, Gary Renard lan Sumengka Master Teachers, Arten lan Pursah, kekurangan carane nggabungake kasukman prinsip majeng menyang gesang saben dinten. Mengkono ndadékaké ngluwihi téori menyang pengalaman saka Ilahi lan undoing saka EGO. Panjenengan kemajuan bakal cepet kanggo kuwi jurusan sing, karo terus laku, sampeyan ora bisa bantuan nanging nyetop perlu kanggo reincarnate…bebarengan lan kanggo kabeh. Kaya pisanan buku Gary kang, Ngilang saka Universe, karya iki elaborates ing ajaran saka rong kasukman klasik, Injil Thomas lan A Course ing kaelokan.

 

116Lelampahan liwat notes A Course ing kaelokan

dening Kenneth Wapnick

Iki pesawat wolung volume produk mburi seri kelas I conducted ing kita Foundation tilas lokasi ing New York. Kelas kapérang saka analisis baris-by-baris saka pawulangan, nepangaken, review, ringkesan, lan Epilogue. Aku wis banget nggedhekake sawetara saka diskusi asli, nyediakke tambahan referensi liyane relevan bagian saka Course, ing Pambuka, ing pamphlets loro, puisi saka peparingé Allah, lan puisi prosa “Ing peparingé Allah.” Karya iki bisa jadi bakal katon minangka lengkap Course kanca ngancani murid ing dhewe lelampahan liwat notes.

 

111Good Great: Napa Sawetara Companies Priksa kabisat…Lan wong ora

dening Jim Collins

Ing Challenge:
Dibangun kanggo Paling Keri, ing mesthi Manajemen sinau nineties, nuduhake carane perusahaan gedhe kapitulungan liwat wektu lan carane long-term bablas kinerja bisa dirancang menyang DNA saka perusahaan saka verybeginning.

Nanging apa babagan perusahaan sing ora lair kanthi DNA gedhe? Carane bisa perusahaan apik, mediocre perusahaan, malah ala perusahaan entuk awet terus agung?

 

233Faktor angka: Ing rahasia kanggo Nggawe lan inspirasi lan manggoni Urip

dening Dr. Yohanes Demartini

Adhedhasar kang pituduh riset lan ajaran, Dr. Yohanes Demartini wis ditemokake tombol kanggo kasenengan ing kabeh aspèk gesang.

Apa langkah paling penting sampeyan bisa njupuk kanggo entuk gesang sing tansah ngimpi saka? Sampeyan bisa uga mikir jawaban sing kaya, wiwit nyimpen dhuwit, njaluk sing luwih apik proyek, golek Pendhaftaran nyawa mate, utawa nambah Pendhaftaran ningkahan. Solutions kaya iki bisa kurban sauntara kepuasan, nanging ora ana wong bisa nyedhiyani bener, tahan kasenengan utawa bantuan sampeyan bisa entuk Panjenengan waé unik ing gesang.

 

101Pisanan, Break Kabeh Aturan: Apa donya Greatest Managers Apa beda

dening Marcus Buckingham

Ing managers paling ing donya koyone duwe sethitik ing umum. Padha beda-beda ing jinis, umur, lan lomba. Padha megawekake gaya vastly beda lan fokus beda gol. Durung senadyan sing beda, gedhe managers nuduhake siji umum sipat: Padha ora ragu-ragu kanggo break saben aturan dianakaké sakti dening conventional kawicaksanan sakbenere. Padha ora pracaya iku, karo latihan cukup, wong bisa entuk apa dhewek mranata atine kang kanggo. Padha ora nyoba kanggo bantuan wong ngatasi sing kelemahane. Padha terusan disregard ing aturan Golden. Lan, inggih, padha malah muter favorit. Iki buku sange nerangake kok.

 

222Matrix energetika (Spanish Edition)

dening Richard Bartlett

Ing 1997, Dr. Richard Bartlett ngalami shift ing pemahaman sing bakal pangalihan perjalanan kabeh urip. Kang katutup sing tutul cahya, gegandhengan karo fokus maksud, cukup kanggo mulihake kang klien kanggo negara saka fisik, mental, utawa malah kasukman imbangan. Kasile padha mirunggan lan terus defy logika. Teken ing lapangan fisika kuantum, Dr. Bartlett misi iku kanggo nyedhiyani pribadi, pengarep, lan tangan-on pangowahan kanggo sapa karo kekarepan kanggo sinau.

 

107Ora wedhi Kasugihan: Prasaja Jangkah Tuwuh lan Harvest Panjenengan Artha

Ron Peck

Sampeyan bisa tuwuh dhuwit ing munggah lan mudhun pasar preduli saka ngendi ekonomi tumuju lan carane sethitik financial kawruh duwe. Apik derajat ora ketompo. sampeyan kudu disiplin, aturan mbéla lan cara sing works.You kudu duwe dhuwit bisa hard kanggo sampeyan yen sampeyan wis entuk iku lan iki ngendi wong gagal. Lagi apik ing entuk dhuwit nanging nggegirisi ing akeh iku. Napa? Padha naté sinau tuwuh dhuwit. Lagi iki aturan kanggo entuk dhuwit ing akeh dhuwit bagéan saka equation.Do pengin dhuwit kanggo pindho saben taun kanggo telu papat? Banjur ngganti pendekatan kanggo akeh dhuwit dening ngganti tindak tanduk lan entuk pendidikan saka wong sing ora sade panjenengan saham utawa gotong dana.

 

Untitled-10Rumi: Kitab Cinta: Puisi saka Ecstasy lan Longing

dening Coleman Barks

Rumi, panyair pokok cinta, nylidiki kabeh “wilayah banget saka jantung,” lan mbukak sampeyan ing pacangan ing. Coleman Barks wis digawe iki tengahan, Persia-lair (saiki dina Afghanistan) puisi lan rohani genius panyair paling populer ing Amerika dina. Volume sing iki seductive ngungkapake Rumi kang jimat lan jeru luwih saka samubarang liyane.

226Nyawa saka Rumi: A New Koleksi Chrisye seneng banget Sajak

dening Coleman Barks

Nyawa saka Rumi kesuwur penyair Coleman Barks’ pisanan utama Lha saka mentas translated Rumi puisi wiwit kang laris Ing Rumi Mutlak.

Coleman Barks presents tanggung anyar translations of Rumi kang puisi, diterbitake kanggo pisanan ing nyawa saka Rumi. Ing puisi Ranging liwat ombone Rumi kang tema: kasepen, emptiness, muter, Gusti Allah, tentrem, kasusahan, seksualitas, musik, jeneng namung sawetara. Nanging fokus ing pengalaman Chrisye seneng banget cinta manungsa lan gaib lan inseparability, sedulor karo Rumi kang teken passion, wani, lan pemahaman menyang jantung manungsa lan duwek jantung kang.

 

230Kanugrahanéng

dening Hafiz

Milih dening penulis Elizabeth Gilbert minangka salah siji saka dheweke sepuluh buku favorit, Daniel Ladinsky kang renderings utawa mirunggan 250 iso lali lyrical puisi dening Hafiz, salah siji saka paling Sufi pujonggo kabeh wektu.

Luwih saka samubarang liyane Persia penyair-malah Rumi-Hafiz ditambahi sing mistis, marasake awakmu dimensi puisi. Amarga kang padha puisi asring Chrisye seneng banget katresnan lagu saka Gusti Allah marang seduluré donya, akeh wis disebut Hafiz ing “Kahuripan Ibu.” Pancen, Daniel Ladinsky dawoh sing kang karya karo Hafiz punika upaya kanggo nindakake mokal: kanggo nerjemahake cahya menyang tembung-kanggo nggawe resonansi Luminous Allah nyoto kita ono wates pikiran sehat.

 

106Kabir: Chrisye seneng banget Sajak

dening Kabir

Originally diterbitake ing 1976, karo luwih saka 75,000 salinan ing print, iki koleksi puisi dening limalas-abad Chrisye seneng banget penyair Kabir kebak fun lan kebak pamikiran. Universitas Columbia profesor agama Yohanes Stratton Hawley wis nyumbang lan introduksi sing ndadekake langit Kabir kang gedhe banget wigati menyang maca kontemporer lan masmur Bly kang intuisi translations. Miturut nggawe saben maca nimbang anew sing agama pikiran, ing puisi saka Kabir koyone minangka gandhengane dina nalika padha pisanan sing katulis.

 

109Aku Krungu Allah ketawa: Puisi saka pangarep-arep lan Joy

dening Daniel Ladinsky

Saka kesuwur translator saka Kanugrahanéng, koleksi sugih sing ndadekke sing gedhe Sufi penyair kanggo Kulon nonton

Kanggo Persia , ing puisi saka Hafiz ora “sastra klasik” saka liwat remot nanging kawicaksanan cherished saka dear lan intim kanca sing terus supaya dipetik ing saben dina urip. Kanthi uncanny kaweruh, Hafiz nuduhke ing formulir lan orane tumrap sekolah cinta akeh. Kang puisi negesake orane tumrap sekolah ing mistik kang “path cinta”-lelampahan kang katresnan dissolves wates pribadhi lan watesan kanggo nggabungake luwih gedhe pangolahan wutah lan transformasi.

 

119Cinta Sajak saka Gusti Allah: Rolas Sakti Voices saka Wétan lan Kulon (Kompas)

dening Daniel Ladinsky

Puisi sakti saka rolas mystics lan wong mursid, render brilliantly dening Daniel Ladinsky, kinasih interpreter saka ayat dening patbelas abad Persia penyair Hafiz

Ing koleksi cetha, Daniel Ladinsky-paling misuwur kang wasis lan laris katerangan saka gedhe Sufi penyair Hafiz-ndadekke siji karya langgeng saka rolas saka panulis finest kasukman donya, enem saka Wétan lan saka Kulon enem. Sawise maneh Ladinsky ngungkapake kang bakat kanggo nggawe penting lan Playful renditions saka klasik puisi kanggo para rawuh modern.

 

113Carane castrate sing Bull: Fungsi Pawulangan ing Risk, Wutah, lan Sukses ing Business

dening Dave Hitz

Dave Hitz seneng kanggo ngatasi masalah kesenengan. Iya ora nyetel metu dadi lambang Silicon lebak, sing visionary bisnis, utawa malah bilionare. Nanging piyambakipun dados kabeh telung. Pranyata sing metu bisnis punika mozaik saka menarik teka-teki kaya ngatur resiko, ngembangaké lan reversing Sastranegara, lan looking menyang mangsa dening Deconstructing past.

229Ing Drucker Mutlak: The Best of Suwidak Taun Petrus Drucker kang Mutlak Kitab ing Manajemen (Collins Business Essentials)

dening Peter F. Printer

Bapaké Manajemen modern, sosial commentator, lan preeminent bisnis filsuf, Peter F. Drucker analisa ékonomi lan masyarakat kanggo luwih saka sewidak taun. Saiki kanggo nonton wae sing kuwatir karo cara sing laku Manajemen lan prinsip mengaruhi kinerja organisasi, individu, lan kumpulan, ana Ing Mutlak Drucker-an ketika invaluable saka penting bahan saka karya saka legenda Manajemen.

 

102Business Model Generation: A Handbook kanggo Visionaries, Game Changers, lan challengers

Alexander Osterwalder

Business Model Generation punika handbook kanggo visionaries, game changers, lan challengers diunggahake kanggo defy outmoded model bisnis lan rancangan sesuk kang Enterprises. Yen organisasi Panjenengan perlu kanggo ngganti atos kasunyatan anyar, nanging sampeyan durung duwe strategi sing bakal njaluk sampeyan metu ing ngarep saka saingan, sampeyan kudu Business Model Generation.

224Katebak Revenue: Nguripake Panjenengan Business Into mesin Sales karo $100 Yuta Best laku saka Salesforce.com

dening Harun Ross

Business Model Generation punika handbook kanggo visionaries, game changers, lan challengers diunggahake kanggo defy outmoded model bisnis lan rancangan sesuk kang Enterprises. Yen organisasi Panjenengan perlu kanggo ngganti atos kasunyatan anyar, nanging sampeyan durung duwe strategi sing bakal njaluk sampeyan metu ing ngarep saka saingan, sampeyan kudu Business Model Generation.

 

227Persamaan Sukses: Untangling skill lan Luck ing Business, Olahraga, lan Investing

déning Michael J. Mauboussin

Ing siasat, mesthi, punika babagan penggambaran metu mung carane akeh Kasile kita (lan gagal) bisa lantaran kanggo saben-lan carane kita bisa mangerteni marang prabédan ahead wektu.

Ing paling domain gesang, skill lan luck koyone Jejer entangled. Beda tingkat saka skill lan werna-werna derajat saka ala apik lan luck sing kasunyatan sing wangun kita gesang-durung sawetara saka kita adept ing kanthi mbedhakake antarane loro. Mbayangno apa kita bisa ngrampungake yen kita padha bisa kanggo nggodha metu iki Utas loro, nliti wong, lan nggunakake kawruh asil kanggo nggawe pancasan luwih.

 

232Kanggo ngedol Is Human: Bebener Kasunyatan Prakawis Ngalih Liyane

dening Thomas H. Jambon

Saka panganggité laris saka Drive lan A Whole New Mind isa ngageti–lan kaget migunani–anyar buku sing nylidiki daya saka sade ing gesang kita.

Miturut U.S. Biro pegawe Statistik, siji ing sangang Amerika dianggo ing dodolan. Saben dina luwih saka limalas yuta wong entuk sing Keep dening mengaruhi Maringi wong liya nggawe tuku.

 

 

Untitled-5Ing Kalima Disiplin: Art & Laku saka organisasi Learning

dening Peter M. Kasur

Edition diubah Petrus Senge kang laris klasik, Ing Kalima Disiplin, adhedhasar limalas taun saka pengalaman ing panggolekan kitab kang gagasan laku menyang. Minangka Senge ndadekake langit, ing roto long mung sustainable competitive kauntungan iku organisasi iku kemampuan kanggo sinau luwih cepet saka kompetisi. Kapemimpinan critane ing buku nduduhake cara akeh sing gagasan inti ing Kalima Disiplin, akeh kang ketoke radikal nalika pisanan diterbitake ing 1990, wis dadi rumiyin Integrasi menyang wong cara saka mirsani donya lan manajerial laku.

112Dhuwur Output Manajemen

dening Andrew S. Grove

Punika pangguna-loropaken guide menyang seni lan èlmu Manajemen saka Andrew S. Grove, presiden Amérika kang anjog Produsèn Kripik komputer. Groves Rekomendasi merata cocok kanggo dodolan managers, akuntan, consultants, lan guru–sapa kang proyek entails njupuk grup wong kanggo ngasilaké soko regane.

Untitled-1Nul One: Cathetan ing Startups, utawa carane mbangun mangsa

dening Peter Thiel lan Katharine TC

Sabanjure Bill Gates ora mbangun sistem operasi sing. Sabanjure Larry Page utawa Sergey Brin ora nggawe search engine. Lan sabanjuré Mark Zuckerberg ora nggawe jaringan sosial. Yen sampeyan niru iki wong lanang, sampeyan ora Learning saka wong.

 

7stepssidebar

free_course_enrol

The Business Catalyst - FREE Event

The Business Catalyst Event

The Coaches Edge - FREE Event

The Business kadhang - FREE Event

Hak cipta © 2017 Jeffrey Slayter. All Rights Reserved.