Call: +61 (02) 8003 5747  
English中文(简体)中文(漢字)FrançaisDeutsch日本語Bahasa MelayuРусскийEspañolbasa Jawa
Sunting Terjemahan
dening Transposh - translation plugin for wordpress
Tuku Agreement

Free eBook: Uncovering kawicaksanan 8 World kang paling gedhe thinkers

Dear Rego Klien,

Iki produk gedhe lan kita lagi manawa sampeyan bakal bakal seneng sing tak iku. Jebule, kita njamin kepuasan karo kita 5 dina ora-musuhan, no-pitakonan-takon, mbalekaken privasi minangka diterangake ing iki persetujuan tuku.

No matter what happens after you purchase our products/services, wis tak 5 days cooling off period to examine it, nggunakake, lan nyoba iku. Yen sampeyan lagi ora remen, mung takon kanggo mbalekaken.

Jawab lan kapal Fees non refundable.

Wigati dicathet - ing cilik mbalekaken iki dijaluk 6 dina utawa liyane sawise tanggal tuku, sembarang biaya lan Fees related kanggo tuku tartamtu, such as commissions to affiliates etc, will be deducted from the refund.

The complete agreement that follow is well designed by lawyers. It lays out our rights and duties and your rights and duties, as well as various disclaimers and limitations of liability. Panjenengan disaranaké kanggo maca ing ngisor iki Tuku Agreement amarga sawijining pranata bisa impact ing nanging sampeyan bisa njamin sing apa wae claims lan prajanji sing digawe ing kosong Inggris ing bahan promosi utawa ing situs web kita - kita ngajèni wong-wong mau lan kita njamin karo kita ora -questions-takon, lengkap 5 dina mbalekaken privasi.

Ing legalese iki persetujuan presented ngisor iki. Seneng maca lan - Sugeng ing pilihan. Kita pengin sampeyan kabeh sukses!

JEFFREYSLAYTER.COM

Iki persetujuan IS A CONTRACT. Miturut syarat-syarat ING CONTRACT Sampeyan nampa hak asasi DUE saka bakul lan YOU, Ing siji, Menehi bakul hak asasi sing mengaruhi YOU. THIS CONTRACT uga ngandhut pranata sing delineate lan matesi Panjenengan hak ABOUT mbalekaken lan garansi lan matesi hukuman saka bakul.

Sampeyan kudu nampa syarat utawa bakul ora transact bisnis karo YOU ​​utawa ngedol A PRODUCT, SERVICE UTAWA anggota TO YOU, Lan TUKU ora bakal diproses Yen sampeyan ora nampa syarat.

Panjenengan sumpah saka pangerten iki CONTRACT lan panriman hak-hak, Pakaryan, Lan watesan anyumanggakakên IN IT, IS A PART materi saka LEGAL wawasan sing bakul mbutuhake saka AS A kawontenan SALE.

Katelu kanggo persetujuan iki lan Penafian

Katelu iki persetujuan sing website utawa sawijining pamilik, sakwise kedadean "bakul,"Lan sampeyan, bakul calon, akherat "panuku". Wong utawa èntitas sing ora peserta ing kontrak nanging sing duwe sesambungan langsung, kayata Supplier, joint venture partner, organisasi anggota, utawa dodolan affiliate, sing kene diterangake minangka "PIHAK UTAWA pihak katelu." Ing panampa saka prodhuk kene didol, ngendi ngandika prodhuk diurutaké lan sing mbayar kanggo wong liyane saka panampa, diklasifikasikaké kene minangka yen panampa sing padha panuku nindakake karo hak-hak padha, pakaryan, lan kewajiban minangka panuku, nanging uga diarani ing kene minangka 'panampa ".

SUBJECT Matter iki tuku AGREEMENT

Perkara iki persetujuan iku produk, layanan, utawa anggota diterangake ing promosi utawa dodolan bahan ing situs iki lan / utawa ing email referencing situs iki, lan ngandika website lan / utawa email lan isi sing tergabung ing kene dening referensi lan digawe bagean hereof lan akehe gambaran lengkap prodhuk, layanan utawa anggota sing perkara iki Agreement Tuku.

Iki mbendel saka kurban, kalebu item tambahan dipun ing kaca supaya, badhe, bebarengan, bakal kasebut 'produk' saindhenging iki persetujuan nanging tembung 'produk' bakal ateges kabeh unsur ana ing Advertisement, apa digital, dimensi, utawa lisènsi liyane utawa nengen, lan kalebu kabeh dodolan utawa promosi bahan.

Mbalekaken privasi

Prodhuk, layanan utawa anggota referensi kene wis didol karo 5 dina 'ora pitakonan' dhuwit bali njamin. Yen prodhuk iku saliyane e-prodhuk utawa digital produk, prodhuk kudu bali sak periode mbalekaken kanggo alamat kapal kasedhiya karo prodhuk. Beban ing panuku kanggo mbuktekaken sing prodhuk ana ing kasunyatan bali menyang alamat. Pembatalan saka anggota utawa panjalukan kanggo mbalekaken produk digital dikirim liwat internet kudu ngeweruhi menyang alamat kontak ing Agreement Tuku.

Panuku understands sing kabeh hak kanggo ndeleng produk lan kabeh lisensi utawa adol meneh hak siksa nalika prodhuk wis bali kanggo mbalekaken. (Sade saka produk sing ora duwe kepemilikan kapentingan utawa adol meneh lisènsi hak punika angkara uga nerbitake iki persetujuan.) Menehi Buyer mbalekaken sak periode mbalekaken punika lengkap lan lengkap hukuman sing bakul prodhuk iki, layanan utawa anggota wis panuku.

Panuku setuju bakal bener sing dawa periode mbalekaken cukup lan luwih setuju bakal bener kanggo nliti, maca, lan nyoba prodhuk, layanan utawa anggota sak 5 dina mbalekaken periode minangka wawasan materi dibutuhaké déning Seller minangka bagéan saka rega tuku. Panuku luwih njamin kang utawa dheweke bakal nggawe netepake sak 5 dina mbalekaken wektu yen Produk iki minangka diterangake lan kanggo mutusaké apa panuku wishes supaya prodhuk.

Yen panuku ora hubungi Seller sak periode mbalekaken, Panuku setuju sing bakul bisa construe nggawe bisu minangka lengkap, lengkap lan final acceptance prodhuk, layanan utawa anggota karo hak luwih saka redress utawa mbalekaken kanggo maksud apa alesan amarga panuku.

Luwih gambaran saka PRODUCT, SERVICE UTAWA anggota

Panuku njamin pangerten sing prodhuk, layanan utawa anggota uga bener ateges unsur beda. Contone, digital utawa supaya disebut-e-buku uga teka ing CD utawa dicithak format, lan produk digital uga bagean saka layanan utawa anggota.

Tambahan, prodhuk, layanan utawa anggota uga teka karo hak sub-lisensi utawa re-ngedol produk. Nanging, kajaba kasebut ing dodolan lan promosi bahan lan kajaba kabeh katemton sing ketemu, panuku wis ana lisensi, ijin utawa nengen kanggo dobelan utawa ngedol produk iki ing sembarang wangun utawa kanggo ngedol utawa dibagek iku apa MediaWiki utawa ora sembarang wong kanggo maksud apa alesan.

Hak lan kewajiban saka panuku

Panuku kudu mbayar wawasan lengkap kanggo prodhuk iki sing bakul mbutuhake minangka rega total prodhuk. Iki wawasan kalebu ora mung rega tuku, nanging kewajiban liyane sing panuku nampa uga hak potensial Buyer setuju bakal forego.

Miturut nrima iki Agreement Tuku, panuku setuju bakal nampa terus Kaca-up kontak saka bakul kalebu email, mail, buletin, nganyari produk, produk kelingan bewara, produk dandan, telpon telephone saka bakul lan / utawa telemarketing organisasi lan / utawa pollsters kanggo tujuan tuntutan related kanggo prodhuk cepet utawa produk liyane utawa layanan.

Panuku setuju ngirim Advertisement kontak saka joint venture partners saka bakul utawa saka wong sing duwe hubungan komersial karo bakul.

Panuku setuju kabeh informasi pribadhi bab panuku utawa marang dheweke utawa Sifat tuku lan pilihan, kalebu alamat lan nomer telpon, bisa diselehake ing database umum lan setuju bakal bener sing informasi iki bisa dienggo bareng, disewa utawa didol kanggo pihak katelu. Nanging, Panuku bakal ing kabeh kaping kanthi kaparingan kasektèn kanggo mesthekake kontak karo bakul dening kabar nggunakake link 'langganan' ing Solicitations.

Menapa malih, panuku nahan hak nolak kontak tartamtu karo sawetara solicitors pihak katelu lan njaga karo wong liya. Panuku nahan hak duwe dheweke utawa jeneng dibusak saka umum tuntutan database. Panuku kang persetujuan kanggo nampa tuntutan lan kontak uga suda, meningkat, winates utawa mungkasi dening kabar kanggo sapa kontak panuku.

Beban ing panuku kanggo mbuktekaken sing komunikasi kuwi digawe lan ditampa dening kontak nggawe wong. Panuku setuju bakal bener sing bakul ora tanggung jawab kanggo komunikasi digawe kanggo panuku dening pihak ingkang boten mathuk kanggo tuku malah sanadyan diarani dening bakul.

Panuku nampa tanggung jawab lengkap matesi kontak unsolicited lan panuku understands sing nahan kabeh hak-hak kanggo matesi langsung komunikasi utawa tuntutan saka pihak kalebu Seller.

Panuku setuju bakal bener kanggo ngidini bakul kanggo ngumpulake, nyimpen, lan digunakake kanggo tujuan marketing kabeh informasi sing diklumpukake saka, diwenehake dening utawa digunakake ascertained dening elektronik liya saka Buyer. Panuku, khusus, lan minangka bagéan saka wawasan mbayar kanggo prodhuk iki, waives kabeh hak akses, nompo, utawa ngontrol informasi kayata kejaba Buyer nahan hak kanggo matesi kontak minangka diterangake sadurunge.

Panuku understands sing cookie bakal diselehake ing dheweke utawa hard drive sing bakal nyedhiyani informasi ing bakul lan kang perlu kanggo ngirimke e-produk lan kang bakal bisa nemtokake yen makaryakke hak kanggo ngakses produk. Panuku understands sing iki cookie utawa kode komputer liyane bakal manggon ing drive hard lan komunikasi ing kaping karo bakul komputer lan kanthi mangkono ngirimaken lan nampa informasi.

Para panuku sing manggen ing lokasi sing mbutuhake pakaryan adat lan / utawa pajek pajak bakal diklumpukake ngerti sing, kajaba pakaryan adat sing diklumpukake ing titik sale dening bakul, panuku tetep tanggung jawab kanggo pambayaran pakaryan adat lan pajak ing wektu prodhuk ditampa.

Yen ngirim kelakon sing bakul kang kurir utawa barang akun wis kebak kanggo pakaryan adat lan tax, tinimbang Buyer anggota referensi biaya, banjur Buyer dokumen authorizes Seller kanggo Bill panuku kang kertu kredit kanggo ngandika biaya utawa bali barang yen lagi gelem ing titik panggonan.

Kartu Kredit biaya lan Kartu Kredit sedherek Hukuman

Panuku njamin kang utawa dheweke iku liwat 18 taun umur, ora tundhuk Child Online Kebijakan undhang, legal umur ketik perjanjen agreements ing negara kang saiki nalika kang ndadekake iki tuku, lan pemilik bener lan sah kertu kredit digunakake kanggo nggawe iki tuku.

Sembarang panuku sing nerak samubarang syarat uga tanggung jawab kanggo perdata utawa tuntutan ukum pidana lan setuju kanggo mbayar liquidated kerusakan saka jumlah padha karo US $ 10.000 per fraudulent transaksi, plus nyata kerusakan, lan setuju bakal bener sing kabeh informasi sing diklumpukake dening situs iki bisa digunakake kanggo tuntutan ukum lan bisa nguripake liwat hukum terjemahan nglaksaknano utawa perusahaan kertu kredit lan panyedhiya layanan Merchant.

Yen pemilik bener lan / utawa sah saka usaha kertu kredit kanggo tundhuk penipuan marang bakul, kang authorizes saben perusahaan kertu kredit utawa panyedhiya layanan kanggo Merchant nyampekano informasi kanggo Seller kabeh informasi sing bisa diterangke minangka bukti penipuan kertu kredit.

Sembarang panuku sing usaha kanggo perpetrate penipuan marang bakul nglibatno nggunakake kertu kredit saka Bandjor menehi wewenang kanggo Seller kanggo ngakses kabeh informasi kredit bab Buyer saka kredit Reporting terjemahan lan uga authorizes Seller kanggo nemokake kabeh informasi sing cocog saka sembarang sumber bab fraudulent laku panuku lan kanggo mbukak informasi kayata kanggo kredit Reporting terjemahan, perusahaan kertu kredit, panyedhiya layanan Merchant, lan hukum terjemahan nglaksaknano.

Panuku setuju yen migunakake trickery kanggo nampa luwih saka siji mbalekaken, utawa yen nimbulaké fraudulent regejegan pratelan sing nyebabake ing chargeback marang akun bakul kang, sing bakul wis sah maneh daya panuku kang kredit kertu sing digunakake kanggo tuku asli sing ombone sing bakal nggawe kabeh Seller. Panuku setuju bakal bener, saliyane nyata kerusakan, mbayar kanggo Seller liquidated kerusakan saka jumlah padha US $ 10.000 kanggo saben kapisah fraudulent tumindak Buyer sarujuk.

Njamin lan garansi

Produk iki kene sing didol 'minangka' tanpa jaminan babar pisan utawa njamin jenis samubarang, kawetu utawa ora kawetu, kalebu ora babar pisan minangka MERCHANTABILITY utawa fitness kanggo tujuan tartamtu. Ing njamin Seller lan njamin pancen boten. Ora ana 'periode babar pisan.' Ana 5 dina mbalekaken periode. Periode.

Nanging, ing acara sing panuku claims sing prodhuk risak, obat sawijine menyang panuku kanggo nampa produk panggantos utawa mbalekaken. Wektu kanggo panuku kanggo nemtokake yen prodhuk iku risak lan nyuwun panggantos utawa mbalekaken punika 5 dina saka tanggal urutan.

Sak iki 5 dina periode, panuku bisa njaluk lan bakal nampa mbalekaken kanggo maksud apa alesan. Sak iki 5 dina periode, Panuku bisa njaluk produk panggantos ing gantine mbalekaken nanging Seller punika ing ora tansah, kanggo maksud apa alesan, kanggo nindakake tindakan luwih saka mbalekaken rega tuku.

Yen dodolan utawa promosi materi konflik karo "minangka" babar pisan, banjur dodolan lan promosi materi sing Bandjor tergabung lan bakal Ngontrol. Nanging, ing ora cilik, bakal periode babar pisan bakal diterangke dadi maneh saka periode mbalekaken.

Yen panuku wis mundhut anggota ing situs iki, syarat-syarat anggota minangka kasebut ing bahan tuntutan sing Ngontrol. Yen panuku wis mundhut, liwat situs iki, produk, kalebu anggota, sing bakal diwenehake dening pihak katelu, panuku kudu katon menyang pihak katelu kanggo warranties tambahan utawa njamin, lan understands yen warranties kasedhiya liwat situs iki, yen sing ana utawa diterangke, arang banget winates, mbatesi, lan cendhak.

Panyangka résiko

Panuku setuju bakal nampa kabeh resiko digandhengake karo nggunakake prodhuk iki, kalebu nanging ora diwatesi menyang, ingestion utawa aplikasi kanggo wong Buyer kang, nggunakake prodhuk wong utawa ing bisnis, kabeh pajak lan peraturan ditrapake kanggo prodhuk iki, kabeh selaras masalah legal related kanggo prodhuk iki.

Panuku njamin pangerten sing bakul wis disclaiming kabeh hukuman saka gawe piala jinis utawa alam nyebabake langsung utawa ora langsung saka prodhuk iki. Panuku setuju, minangka bagéan saka wawasan dibutuhake kanggo tuku prodhuk iki, kasebut kanthi teliti maneh lan nyoba prodhuk iki sak periode mbalekaken lan langsung njaluk mbalekaken yen prodhuk ora puas.

Batesan Tanggung Jawab lan Penafian

Panuku njamin pangerten, minangka dibutuhake wawasan, sing bakul prodhuk iki disclaims kabeh hukuman kanggo prodhuk utawa kerusakan asil saka nggunakake utawa instalasi utawa percoyo marang prodhuk iki kanggo maksud apa alesan.

Panuku piyambak nampa tanggung jawab lengkap saéngga wong kanggo nggunakake prodhuk iki. Panuku understands sing bakul disclaims hukuman kanggo informasi sing ana ing dodolan utawa promosi bahan utawa produk dhewe sing sengaja mblusukake utawa salah sing bisa nimbulaké karusakan kanggo Buyer.

Panuku tinulis waives kabeh lan claims kanggo consequential, speculative, lan unforeseeable kerusakan asil saka tuku utawa nggunakake prodhuk iki utawa saka kontak sakteruse karo bakul utawa Katelu anggota.

Panuku tinulis setuju bakal bener sing ana prakara apa bisa kelakon amarga dheweke utawa tuku prodhuk iki, utawa ana prakara apa karusakan bisa dinuga utawa bener disababaké déning nggunakake prodhuk iki, utawa ora prakara gawe piala utawa karusakan sing bisa kasil langsung utawa ora langsung saka tuku prodhuk iki, kanggo maksud apa alesan apa, sing Absolute maksimum ombone saka bakul kang hukuman bakal jumlah ora luwih saka rega tuku prodhuk.

Panuku setuju bakal bener lan understands sing, Bakul, khusus nanging ora istimewa, disclaims hukuman kanggo kabeh karusakan kanggo wong Buyer utawa bisnis kanthi nggunakake prodhuk iki, kalebu gawe piala kanggo hardware panuku komputer utawa piranti lunak saka Cacing, virus, utawa cacat liyane ing prodhuk utawa komputer kode sing nimbulaké gawe piala.

Bakul disclaims hukuman kanggo panuku kang interaksi karo Third Party Soliciting agen sing padha kasedhiya 'ndadékaké' dening bakul. Bakul disclaims hukuman kanggo panuku kang interaksi karo iklan ing Situs. Bakul disclaims hukuman kanggo panuku kang interaksi karo pengunjung liyane utawa anggota website.

Batesan Tanggung Jawab saka erroneous PRODUCT CONTENT

Panuku setuju sing bakul total hukuman, malah kanggo erroneous isi produk sing nimbulaké karusakan kanggo Buyer, bakal winates kanggo rega tuku mbayar kanggo prodhuk.

Batesan Tanggung Jawab saka gawe piala disababaké déning PRODUCT

Panuku setuju sing bakul total hukuman, malah saka gawe piala nyebabake kanggo panuku utawa kanggo wong liya saka nggunakake prodhuk, bakal winates kanggo rega tuku mbayar kanggo prodhuk.

Batesan Tanggung Jawab Saka kabeh ciloko liyane ANY Kind

Panuku setuju sing bakul total hukuman, kanggo maksud apa bundhas liyane, gawe piala, utawa tort jenis samubarang, apa foreseeable utawa unforeseeable, bakal winates kanggo rega tuku mbayar kanggo prodhuk. Watesan ING ING hukuman watesan Panuku understands sing sawetara negara ora ngidini watesan saka hukuman.

KHUSUS Pamaidonan AS TO 'asil claims', 'Income PENGADUAN', UTAWA 'pangentukan PENGADUAN' IN Sales lan promosi bahan utawa produk

Yen claims bab asil saka nggunakake prodhuk iki utawa yen claims babagan income utawa pangentukan asil saka nggunakake prodhuk iki sing digawe, kuwi claims sing bener kanggo wong sing digawe claims, kalebu claims digawe dening bakul bab sawijining pengalaman dhewe karo prodhuk.

Nanging, Panuku bisa ora mung gumantung ing iki statements minangka kang duplicable dening panuku amarga akeh faktor mengaruhi asil, kalebu mung bisu luck. Sawetara wong tuku prodhuk iki kanggo nggawe dhuwit lan, ing kasunyatan, nggawe ora ana dhuwit. Sawetara wong tuku prodhuk iki lan tau maca utawa nyoba kanggo ngleksanakake samubarang gagasan moneymaking. Sawetara Folks ketoke kanggo njupuk iku kaya bebek kanggo banyu lan ora bisa mungkasi nggawe dhuwit.

Boten dipun ing situs iki kudu diterangke minangka 'Njaluk sugih cepet' rencana.

Panuku produk tuku kanggo mangerteni carane nggawe dhuwit utawa barang sing Buyer tuku maneh-sell, duwe kabeh wis buktiaken dhuwit-produsen. Ing income lan pangentukan statements, yen, kathah kanggo nggambarake kasus luwih sukses lan panuku ngirim ora construe iki minangka kang 'rata-rata' utawa biasanipun sukses crita.

Minangka bener ing akeh saka urip, nyata sukses biasane mbutuhake nyata karya. Learning bab internet iku ora elek karya lan bisa gawé banget livable income yen panuku iku cumadhang kanggo mangerteni marang dheweke utawa pakaryan lan karya ing iku ajeg. Malah part-wektu efforts bisa ngowahi ing dhuwit sawetara ekstra saben sasi. Nanging mbutuhake skills learning sing panuku uga ora duwe latar mburi kanthi gampang sinau lan mesthi mbutuhake pancet pendidikan lan, mbok menawa, malah psikologis motivasi kanggo njaga Buyer diarahake menyang dheweke utawa gol.

Yen panuku prodhuk purchasing produk fisik dipun kanggo tujuan tartamtu lan yen bahan promosi nggawe claims bab asil saka nggunakake prodhuk iki, Panuku dokumen njamin pangerten sing ana sawetara kemungkinan sing prodhuk ora ngirim asil sing padha marang Buyer tartamtu lan sing mbalekaken saka rega tuku (tundhuk bali saka prodhuk kanggo Seller) punika obat lengkap kanggo maksud apa panuku sing ngrasa prodhuk ora ngirim asil nyariosaken.

Yen panuku prodhuk purchasing iku anggota utawa rencana produk 'sing claims kanggo gawé keuntungan tartamtu utawa asil utawa sing digunakake melu ragad ambalan, panuku nduweni hak kanggo siksa anggota utawa rencana 'marang kabar kanggo Seller. Ing kasus iki, bahan promosi njlentrehke anggota lan ?rencana 'lan obat kanggo dissatisfaction bakal Ngontrol.

Yen bahan promosi ngomong sing bagean ragad ora refundable, banjur iku ora. Ngendi iki wewaler lan claims digawe ing dodolan lan promosi bahan utawa produk ing konflik, iki Agreement Tuku bakal Ngontrol kajaba, lan kajaba, bakul sengaja misled Buyer utawa yen kuwi construction bakal nimbulaké materi inequity. Beban sawijine ing panuku kanggo substantiate sembarang ngapusi disengojo.

Panuku nampa tansah kanggo reimburse bakul kanggo kabeh biaya pengadilan, diselidiki biaya, Agung Fees, lan kabeh biaya pengadilan-related ing Buyer acara ndadekke miturut marang bakul lan ora tumindak ing pengadilan utawa ing arbitrase.

Ora warranties sing digawe apa bab jumlah dhuwit, yen, sing panuku bakal entuk saka materi utawa produk utawa layanan lan panuku njamin pangerten sing Buyer mung dalan saka tumindak kanggo nyoba iki produk lan materi kanggo ombone saka periode mbalekaken lan nyuwun mbalekaken yen panuku ora wareg sadurunge menehi mati.

Panuku, maneh, njamin pangerten sing ing sembarang acara, kanggo maksud apa alesan, ora Matter jumlah kerusakan nyariosaken, minangka bagéan materi saka wawasan kanggo tuku prodhuk iki, jumlah maksimum hukuman bakal rega tuku prodhuk.

Kebijakan Privasi ditrima

Panuku tinulis nampa syarat-syarat Privacy Policy saka bakul web.

Katentuan Pangginaan supados langkung ditrima

Panuku tinulis nampa Katentuan Pangginaan supados langkung saka bakul web.

Hak kanggo nerbitaké ingkang

Panuku setuju bakal bener sing bakul uga nerbitaké kanggo tujuan komersial isi wutuh utawa sebagean saka kabeh lan komunikasi karo panuku ing bakul kang sawijine discretion.

INDEMNIFICATION

Panuku setuju bakal indemnify Seller kanggo kabeh lan karusakan sing Buyer nimbulaké kanthi nggunakake prodhuk utawa informasi sing ing situs iki sing nyebabake penghargaan sing karusakan marang bakul.

Nengen kanggo mungkasi sade utawa pelayanan PRODUCT UTAWA anggota

Panuku setuju bakal bener sing bakul nduweni hak kanggo nyetop prodhuk, layanan, anggota ing sembarang wektu, subyek mung kanggo 5 days return/refund policy, tanpa kabar.

Panuku understands yen bakul bisa nyetop affiliate program miturut syarat-syarat program affiliate. Panuku understands yen bakul bisa nyetop customer layanan ing prodhuk utawa layanan ing sembarang wektu tanpa kabar.

KALIFORNIA residents Wigati

Sampeyan ngetik menyang kontrak sing bisa ngowahi, matesi, utawa ngilangke hak sampeyan kudu ing Kebijakan California Online Protection undhang saka 2003 (Oppa). Ing Privacy Policy lan iki Agreement tuku waive sembarang nengen kanggo ndeleng utawa ngowahi isi database. Sampeyan waive sembarang nengen kanggo meksa iki bisnis utawa situs web kanggo divulge nalika utawa kang informasi uga wis kasedhiya kanggo pihak katelu.

Ing acara website elects ing sawijine discretion kanggo nerbitaké informasi sampeyan, sampeyan kudu cetha ngenali dhewe kanggo website minangka customer jenenge sing sadurunge wis dituku saka website. Kita mengkono informasi iki nglindhungi kang inadvertently kasedhiya kanggo palsu pelanggan sing kudu maksud kanggo cilaka customer nyata.

Sing dibutuhake Ngenali informasi bisa kalebu info kertu kredit, nomer sosial keamanan, Notarized salinan negara ditanggepi id, utawa liyane id cekap kanggo ngidini kita pitutur kanggo aran nyaman babagan ngeculake informasi - ing acara kita milih kanggo divulge ing kabeh.

Tambahan, iki persetujuan tuku, minangka bagéan saka wawasan dibutuhake kanggo tuku saka situs iki, mbutuhake sampeyan setuju nggunakake Amérika Arbitrasi Association istimewa ing sembarang pratelan njedhul saka Katentuan Pangginaan supados langkung, Kebijakan Privasi, utawa tuku Agreement, lan ora pengadilan negara California.

Customer uga setuju, minangka bagéan saka wawasan required, sembarang sabab saka tumindak dianggep wis wungu ing kutha lan kabupaten iki bisnis utawa situs web, ora ing negara California, kajaba website dumunung ana, lan ora ing hak ukum ing panggonan uripe customer.

Arbitrasi

Minangka bagéan saka wawasan sing Ebay mbutuhake, Panuku setuju bakal bener kanggo nggunakake naleni arbitrase kanggo maksud apa pratelan, regejegan, utawa kontrovèrsi ("Pratelan") jenis samubarang (apa ing kontrak, tort utawa digunakake) njedhul saking utawa hubungane iki tuku, prodhuk iki, kalebu tuntutan masalah, privasi masalah, lan syarat-syarat panggunaan masalah. Arbitrasi bakal conducted miturut aturan saka Amérika Arbitrasi Association kang ana ing efek ing tanggal regejegan wis diajukake ing Amérika Arbitrasi Association.

Informasi bab Amérika Arbitrasi Association, sawijining aturan, lan formulir kasedhiya saka Amérika Arbitrasi Association, 335 Madison Avenue, Lantai 10, New York, New York, 10017-4605. Hearing bakal njupuk Panggonan ing kutha utawa kabupaten saka Seller.

Ing ora cilik bakal Buyer duwe hak kanggo pindhah menyang pengadilan utawa duwe nyoba hakim.

Panuku ora duwe hak kanggo melu ing proses wis nyoba kajaba minangka kasedhiya ing aturan; sampeyan ora duwe hak melok minangka wakil utawa anggota sembarang kelas claimants ngenani marang subyek pratelan arbitrase; arbitrator kang kaputusan bakal final lan naleni karo hak-hak winates saka mréntahaké.

Partai berlaku bakal reimbursed dening pihak liya kanggo maksud apa lan kabeh biaya digandhengake karo arbitrase regejegan, kalebu Agung Fees, koleksi Fees, diselidiki Fees, travel expenses.

Hak ukum lan tutupéng

Yen prakara bab iki tuku bakal digawa sadurunge pengadilan hukum, kanggo- utawa kirim-arbitrase, Panuku setuju bakal bener kanggo sing sawijine lan suwene hak ukum dadi negara lan kutha declared ing informasi kontak saka pemilik web kajaba digunakake kene kasebut.

Ing acara sing pengadilan ing pengadilan federal, pangadilan suwene bakal paling cedhak Federal pengadilan kanggo alamat bakul kang.

Ditrapake LAW

Panuku setuju bakal bener sing hukum ditrapake kanggo Applied badhe, ing kasus, dadi sing saka negara Seller.

Kabar

Panuku Bandjor setuju bakal nampa kabar saka Owah-owahan, Pengadilan, Layanan Proses, Pembatalan, Mandap, lan modifikasi layanan utawa produk ing alamat email kasedhiya kanggo bakul ing kaca nindakake.

Luwih, Panuku setuju bakal bener sing hak hubungi Buyer bab legal kabar ora bakal mungkasi dening sadurunge kirim 'unsubscribed' bewara lan khusus setuju bakal bener sing ngabari kanggo mandek kontak bakal ora bisa naleni marang bakul ing regards kanggo sok dong mirsani saka Ganti, Pengadilan, Layanan Proses, Pembatalan saka prodhuk utawa layanan utawa Keanggotaan utawa Langganan, Mandap saka program, prodhuk utawa situs web, utawa modifikasi syarat-syarat layanan utawa produk.

Tambahan, panuku ngawèhaké Seller irrevocable hak hubungi dheweke liwat mail utawa telephone bab sembarang masalah iki tanpa hak liyane panuku wis mesthekake kontak karo bakul.

Biaya

Partai berlaku marang arbitrase utawa pengadilan bakal anduweni kanggo ngumpulake Agung Fees lan kabeh biaya liyane arbitrasi utawa pengadilan, kalebu pakaryan babagan penyimpanan file Fees, diselidiki Fees, koleksi Fees, lan lelungan expenses saka partai liyane.

MODIFIKASI

Iki Agreement Tuku ora bisa diowahi ing sembarang cara antarane bakul lan panuku kajaba ana modifikasi sing digawe nulis mlebu dening pihak kalorone. Nanging, bakul bisa ngowahi iki Agreement tuku ing sembarang wektu kanggo Buyers liyane tanpa kabar kanggo panuku cepet.

Enforceability OF Pranata

Ing acara sing sawetara pranata, syarat-syarat, kondisi Agreement Tuku sing dianakaké dadi bener utawa unenforceable, seko saka pranata sing enforceable bakal ngontrol.

Tambahan, Panuku lan Seller setuju sing, yen panentu ditemokake dadi bener utawa unenforceable, panel arbitrating bakal construe kuwi panentu menyang ombone maksimum sing bisa ditemokaké bener utawa enforceable.

Perubahan perjanjian nerbitake

Bakul kang waiver (Gagal kanggo nglakokake) sembarang mangsa iki persetujuan ora bakal diterangke minangka perubahan utawa Amandemen iki persetujuan utawa akehe Perubahan perjanjian nglanggar liyane.

Hak cipta © 2017 Jeffrey Slayter. All Rights Reserved.