Call: +61 (02) 8003 5747  
English中文(简体)中文(漢字)FrançaisDeutsch日本語Bahasa MelayuРусскийEspañolbasa Jawa
Sunting Terjemahan
dening Transposh - translation plugin for wordpress
Kebijakan Privasi

Free eBook: Uncovering kawicaksanan 8 World kang paling gedhe thinkers

Kebijakan privasi mranata metu carane "JEFFREYSLAYTER.COM" Efesus lan nglindhungi sembarang informasi sing menehi "JEFFREYSLAYTER.COM" nalika sampeyan nggunakake situs iki. "JEFFREYSLAYTER.COM" wis setya kanggo njupuk sing privasi dilindhungi. Apa kita takon kanggo nyedhiyani informasi tartamtu kang sampeyan bisa dikenali nalika nggunakake situs iki, banjur sampeyan bisa njamin sing bakal mung bisa digunakake ing sesuai karo iki statement privasi. "JEFFREYSLAYTER.COM" bisa ngganti privasi iki saka wektu kanggo wektu dening nganyari kaca iki. Sampeyan kudu mriksa kaca iki saka wektu kanggo wektu kanggo mesthekake yen sampeyan seneng karo owah-owahan. Privasi iki èfèktif saka November 12, 2009.

Apa kita ngumpulake

Kita bisa ngumpulake informasi iki: Jeneng, Email Address, Demografi informasi kayata kode pos, preferensi lan kapentingan, Informasi sing cocog kanggo survey customer lan / utawa nawakake.

Apa aku karo informasi WE Gather

Kita mbutuhake informasi mangertos kabutuhan lan nyedhiyani sampeyan karo layanan sing luwih apik, lan ing tartamtu kanggo alasan ing ngisor iki:

  • Internal rekaman tetep.
  • Kita bisa nggunakake informasi kanggo nambah kita produk lan layanan.
  • We periodik ngirim promosi email bab produk anyar, khusus nawakake utawa informasi liyane kang kita mikir sampeyan bisa golek menarik nggunakake alamat email sing wis kasedhiya.
  • Saka wektu kanggo wektu, kita bisa uga nggunakake informasi kontak sampeyan kanggo pasar riset tujuan. We bisa ngubungi sampeyan dening email, telpon, fax utawa mail.
  • Kita bisa nggunakake informasi kanggo ngatur situs web miturut kapentingan.

KEAMANAN

Kita setya kanggo njupuk informasi sing aman. Supaya kanggo nyegah akses unauthorized utawa pambocoran kita wis sijine ing Panggonan cocok fisik, elektronik lan kepemimpinan cara kanggo njogo lan nglindhungi informasi kita ngumpulake online.

Kadospundi kita nggunakake cookie

A cookie Berkas cilik kang nyuwun ijin kanggo diselehake ing komputer hard drive. Sawise sampeyan setuju, file sing ditambahake lan cookie mbantu njelasno lalu lintas web utawa ngijini sampeyan ngerti yen Panjenengan ngunjungi situs tartamtu. Cookie ngidini aplikasi web nanggapi kanggo sampeyan minangka individu. Aplikasi bisa web Ngatur sawijining operasi kanggo kabutuhan, seneng lan dislikes dening kumpul lan ngelengke informasi babagan pilihan.

We nggunakake kiriman log cookie kanggo ngenali kang kaca sing digunakake. Iki mbantu kita njelasno data bab kaca web lalu lintas lan nambah website kita supaya Ngatur menyang customer kabutuhan. Kita mung nggunakake informasi iki kanggo tujuan statistik analisis lan banjur data dibusak saka sistem. Sakabèhé, cookie bantuan kita nyedhiyani sampeyan karo situs web luwih, dening Nerjemahake isoh kita kang ngawasi kaca sampeyan nemokake migunani lan sing ora. A cookie ora menehi cara kita akses menyang komputer utawa informasi bab sampeyan, liyane saka data sing milih kanggo nuduhake karo kita. Sampeyan bisa milih kanggo nampa utawa nolak cookie.

Browser web paling kanthi otomatis nampa cookie, nanging sampeyan bisa ngganti biasane sampeyan setelan browser kanggo nolak cookie yen seneng. Iki ngindhari saka njupuk kauntungan lengkap website.

Wong ing 18 Taun sing dipun tilar saka situs iki

Situs iki ora lawfully diakses kanggo wong ing yuswa 18 utawa sing digunakake dijamin dening pranata-undhang Child Online privasi 1998 (Copa). Yen sampeyan ana ing umur 18 sampeyan kudu ninggalake situs iki langsung. Fraudulent nggunakake situs iki bisa nggawe sing tundhuk sipil utawa pidana sanksi.

Pranala menyang Liyane Website

Situs web kita bisa ngemot pranala menyang ngaktifake sampeyan kanggo ngunjungi situs web liyane saka kapentingan gampang. Nanging, yen sampeyan wis digunakake iki pranala menyang ninggalake kita Situs, sampeyan kudu Wigati kita ora duwe kontrol liwat situs-situs liyane. Mulane, kita bisa ora tanggung jawab kanggo pangayoman lan privasi sembarang informasi sing nyedhiyani salawasé ngunjungi situs kuwi lan kuwi Camping ora diatur dening statement privasi. Sampeyan kudu ngleksanani ati-ati lan katon ing statement privasi ditrapake ing pitakonan website.

Panjenengan pribadhi Informasi

Kita ora bakal ngedol, dibagek utawa Lease informasi pribadhi kanggo pihak katelu kajaba kita duwé hak aksès utawa sing dibutuhaké déning hukum. Kita bisa nggunakake informasi pribadhi kanggo ngirim informasi panggunaan promosi babagan pihak katelu kang kita mikir sampeyan bisa golek menarik yen sampeyan marang kita sing pengin iki kanggo kelakon. Sampeyan bisa njaluk rincian informasi pribadhi kang kita terus bab ing undhang Data Protection 1998. A ragad cilik bakal kebayar. Yen sampeyan kaya salinan informasi dianakaké ing please ngirim email menyang [email protected]

Yen sampeyan pracaya samubarang informasi kita terus sampeyan iku salah utawa mboten pepak, please nulis utawa email kita sanalika bisa, ing alamat ndhuwur. Kita bakal sakcepete mbenerake informasi ketemu dadi salah.

Pitakonan, COMMENTS, UTAWA REPORT kedadosan

Sampeyan bisa langsung pitakonan, komentar utawa lapuran kanggo: [email protected]

Bandhingna kanggo THIS Kebijakan Privasi tanpa kabar

Iki Privacy Policy iku dinamis. Bakal ajeg ngganti. Sampeyan bisa uga ora nganggep sing tetep padha lan sampeyan setuju mriksa privasi saben wektu sampeyan ngunjungi situs kanggo owah-owahan. Kajaba, ing mratelakake panemume sawijine saka website, privasi iki diganti dadi drastis minangka suggest kabar sing dikirimake ing situs utawa liwat email, sampeyan bakal nampa ora kabar owahan Privasi iki Kebijakan utawa, ing kahanan apa wae, ora janji iki kabar Situs. Panjenengan terus nggunakake situs iki tansah evidences panriman saka istilah Privasi iki Kebijakan utawa modifikasi.

Hak cipta © 2017 Jeffrey Slayter. All Rights Reserved.