Call: +61 (02) 8003 5747  
English中文(简体)中文(漢字)FrançaisDeutsch日本語Bahasa MelayuРусскийEspañolbasa Jawa
Sunting Terjemahan
dening Transposh - translation plugin for wordpress
LEADERSHIP SUMMIT FIJI

Free eBook: Uncovering kawicaksanan 8 World kang paling gedhe thinkers

4-dina acara tuan rumah by Jeffrey Slayter ing durung dibeberke eksklusif Secret Private Island ing Fiji

fiji-new

Kapemimpinan Summit by Jeffrey Slayter iku sawijining lintang pitu experiential 4-dina acara, tangan-dirancang dening Jeffrey Slayter, lan fokus ing daya-diinget sukses wirausaha lan bisnis pamilik, karo Intelligence, jaringan, lan majeng cara, supaya padha bisa nambah kawontenan gesang ing kene Bumi.

Kanggo pemimpin bisnis, iku ngendi Paradise lan Sosial Entrepreneurism nyawiji.

Kualifikasi kanggo Summit Sales ...

Kanggo nduweni kanggo kapemimpinan Summit by Jeffrey Slayter, sampeyan kudu ketemu kabeh syarat iki:

  • Sampeyan kudu dadi iklan sukses hebat utawa bisnis pemilik, lan khas anggota iki puncak sing melu kaping 7 9-tokoh bisnis.
  • Sampeyan kudu ngucapke matur nuwun lan jantung-pusaté kanggo sukses sing duwe, lan pengin njupuk keginaan sosial lan impact menyang tingkat donya.
  • Sampeyan kudu cumadhang kanggo nuduhake bisnis sukses Rahasia (unik skills, sumber lan kawruh) kabuka lan candidly karo undhangan liyane, supaya kabeh wong bisa entuk manfaat saka daya saka Mastermind dinamis (rahasia bakal tetep ing klompok).
  • Sampeyan kudu kaya having fun lan dudu njupuk dhewe utawa apa banget akeh. Pulo kebak alam kaendahan, lan bakal ana koktail, musik, lan gedhe obrolan liwat jajanan.
  • Sampeyan kudu ing kontrol Panjenengan EGO, amarga ana kamar kanggo nggawe long-awet lan socially migunani impact ing planet yen sirah punika ing globe.
  • Sampeyan kudu bisa kanggo saged teka minangka ragad diakoni punika kanggo ditemtokake.

Apa sing njaluk ...

Swarga Experience

Pengalaman bakal kabeh-mbayar kanggo kalebu akomodasi, pangan lan transportasi menyang lan saka Pulo (Sampeyan kabeh kudu njaluk kanggo Nadi Fiji International Airport) :

  • Njaluk adoh menyang pribadi Fiji Pulo dening kang ngangkat munggah ing pribadi helikopter saka utama Fiji Airport (Nadi International Airport)
  • Akomodasi kemewahan Fiji-gaya, banyu olahraga, nyilem, wedhi-dermaga picnics, pengalaman budaya, pahargyan lan apa liya sampeyan bisa mikiraken sing pantes saka 7-lintang liburan
  • Dhiskusi bisnis, urip, waé sosial ing leisurely setelan, amarga kita kabeh ngerti, gadhah "fun" ing bisnis kanggo ndadékaké dungkaping breakthroughs.

helis

Bisnis

Kapemimpinan Summit punika tema babagan mecahaken dina kang paling gedhe masalah, dening njupuk bebarengan paling gedhe lan ing donya bisnis. Punika apa sisih bisnis saka pengalaman 4-dina bakal katon kaya:

  • Sosial Entrepreneurism Mastermind diskusi sing fokus ing panggolekan pikiran paling bebarengan, forging jero understandings saben liyane bisnis lan pengalaman, kanggo nemokake lan nggawe cara kanggo bisnis kanggo menehi bali kanggo planet.
  • Ndhuwur undakan sambungan bisnis global bakal digawe sak iki njaluk bebarengan. Nalika sukses wirausaha beda saka mlaku gesang njaluk bebarengan, iku ono sing amba bisnis tawaran bakal digawe. Ing kinship, kaya-mindedness, lan energi gugus ora alami wohing ing "sabanjuré amba bab" sing bakal temtu nggawa babagan gedhe impact sosial.
  • Daya dikempalken bisnis-bangunan mau bakal mbukak saben dina(anteng, nyenengake lan invigorating). Miturut leveraging daya saka Mastermind, saben anggota ora bantuan liyane saben karya-metu bisnis tantangan, brainstorm kesempatan anyar, lan ngganti sukses Rahasia kanggo nemen bantuan njupuk sing bisnis menyang kabuto.

Sambungan jero lan migunani. Skyrocketed bathi. Warisan-kaya merbawani donya.

Khusus Tamu

Thanks kanggo ekstensif global ngarsane Jeffrey Slayter kang ing papan kang potensial manungsa lan bisnis psikologi, Summit Sales bakal fitur surprise tamu sing bakal global pamikiran-pemimpin ing pamilike kothak.

Sing bakal? Sampeyan bakal mangerteni ing acara ...

mysterypeople3

Nggayuh Panjenengan titik

Mangga hubungi kita supaya kita bisa konfirmasi sing sing individu qualified for Sales Summit.

Kita bakal nggawa sampeyan liwat proses aplikasi ngendi sampeyan bakal dijaluk pitakonan banget tartamtu babagan bisnis (jawaban bakal katahan rahasia).

Sawise sampeyan nduweni, Jeffrey ora wong menehi sampeyan nelpon sambutan kanggo kick-wiwitan sesambetan.

Kanggo konfirmasi lan ngamanake acceptance to Sales Summit, iku samesthine sing bakal mbayar non-refundable $2,000 simpenan menyang imbangan kanggo ditemtokake saka trip.

Ana 32 karte kasedhiya lan bakal padha ngedol-metu, amarga Davui Royal mung nduweni 16 kemewahan Suites ing pulo pribadi!

Kanggo ndhaftar utawa takon - hubungi Jeffrey Slayter tim

Telpon: +61 (02) 8003 5747
Email: [email protected]

Pitakonan Paling Sering

Bisa ngowahi digandhengake utawa partner saka bisnis?

Ya sampeyan bisa. Jebule, kita bakal menehi sing diskon. (Kanggo ditemtokake)

Bisa nggawa laptop Pendhaftaran, sel telpon, iPhone, BlackBerry, etc nginep ing tutul karo kantor?

Mesthi sampeyan bisa. Kita perlu tetep bisa dikontak ing dina iki lan umur! Nanging metokake ing atine, iku uga wektu sampurna kanggo saestu mesthekake saka donya, supaya sampeyan bisa ing donya lan bisnis. Supaya dadi tanggung jawab, it’s your choice 🙂

Punika Sales Summit Tax wis disudo?

Ing kasus paling ya. Sawise kabeh, ing utama waé saka trip kanggo dramatically tuwuh baris ngisor lan impact sosial. Nanging dadi aman, paling apik konfirmasi karo akuntan utawa Tax Profesional.

Sing liya teka ing trip?

Iku bakal mung dadi wong sing ngetokne syarat kualifikasi. Ing tembung liyane, ndhuwur-undakan wirausaha lan bisnis profesional sing jantung-pusaté, pengin nggawe long-awet lan migunani pangowahan donya, lan mesthi, ukuran sing bisnis bathi.

Bakal ngemot saka warna sawetara saka 32 individu saka kabeh industri kalebu marketing, manungsa potensial, financial institusi, real estate pangembang, perancang, manufaktur lan liyane pamikiran-pemimpin. Iku endi paling njaluk bebarengan kanggo njaluk malah luwih apik!

7stepssidebar

free_course_enrol

The Business Catalyst - FREE Event

The Business Catalyst Event

The Coaches Edge - FREE Event

The Business kadhang - FREE Event

Hak cipta © 2017 Jeffrey Slayter. All Rights Reserved.