Call: +61 (02) 8003 5747  
English中文(简体)中文(漢字)FrançaisDeutsch日本語Bahasa MelayuРусскийEspañolbasa Jawa
Sunting Terjemahan
dening Transposh - translation plugin for wordpress

Free eBook: Uncovering kawicaksanan 8 World kang paling gedhe thinkers

Carane ora healer lan pelatih mbangun account lan nambah ndadékaké?

Januari 12, 2017
1



This video is going to help your business duwe liyane impact lan bathi liyane.

Oftentimes tantangan kanggo sedaya wiraswasta iku carane njaluk piyambak metu ana ing pasar- dipunakeni.

Nanging paling wirausaha, sing wis dipanggonke piyambak apa bisa padha ngedol, golek angel kanggo langkah nganti njaluk menyang pasar luwih akeh. Padha kothak piyambak ing.

We forget that what kita umumé lan singularly apa, bisa bisa nggawe pengalaman sakabehe beda kanggo wong. So perhaps make it a fun challenge to turn these “others” into your audience…and your audience into your consumers.

Sampeyan bisa nemokake yen obrolan ing video iki ono kanggo healer swara / pelatih kanggo njaluk liyane ndadékaké, durung strategi kita ngedika bab kene bisa uga Applied kanggo sembarang bisnis liyane.

Aku diajak luwih saka iki ing gambaran Mentorship durung kene sawetara takeaways saka video iki kanggo sampeyan:

  • Dadi kekarepan kanggo nggedhekake pigura dicokot sethitik liyane.
  • Nggawe isi sing serves minangka cahya kanggo pasar. ora bakal persis duwe bathi, nanging iki bakal ngawula minangka crobong timbal kanggo dijupuk wong sing curious apa apa
  • Menehi wong cara ijol-ijolan (bisa dadi free utawa banget regi mirah diregani isi) kanggo alamat email sing sing banjur ngajak wong-wong mau kanggo aktivitas sing bakal nggawa ing bathi.

-

Cathetan: I welcome you to share your thoughts and ideas in the comments section below. No links to other posts or videos please, they will be deleted as they come across as spammy.

If you like what you read in my blog, please pass along to your closest colleagues, clients and friends or anyone you think could use some inspiration to discover their message to the world. Matur nuwun ingkang sanget, I appreciate your participation in the discussion.

Much gratitude,
Jeffrey

Have you experienced The Gateway Event durung? Register liwat link ngisor iki kanggo sawijining begal, GAME-CHANGING 2-Day event that will unlock the potential in all areas of your life!

http://thegatewayevent.com

 

Are you enjoying this content?

Sign up for more learnings and take aways complimentary!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
HFS: 5.00/5 (2 votes matak)
Loading ...Loading ...
Share Button

One Response to Carane ora healer lan pelatih mbangun account lan nambah ndadékaké?

  1. Thanks for that Jeffrey.
    I’ve been looking into something similar already. But more information like this always helps.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x