Call: +61 (02) 8003 5747  
English中文(简体)中文(漢字)FrançaisDeutsch日本語Bahasa MelayuРусскийEspañolbasa Jawa
Sunting Terjemahan
dening Transposh - translation plugin for wordpress

ASIA malaysia2 singapore3

Free eBook: Uncovering kawicaksanan 8 World kang paling gedhe thinkers

FREE kamanungsan acara

prosperityj

Dadi: 2 Day Experiential Event Led By Jeffrey Slayter (Manungsa Potensial Coach)

Standar Rega:

  • FREE

Lokasi lan tanggal:

  • Lokasi: TBA
  • Tanggal: TBA

 

fhevent31715

Klik kene kanggo info

Kanggo ndhaftar utawa takon - hubungi Jeffrey Slayter tim

Telpon: +61 (02) 8003 5747
Email: [email protected]

 

unknown

THE BUSINESS EVENT

For Entrepreneurs who have established a solid business and want to run a lot further and faster.

Standar Rega:

  • FREE

Lokasi lan tanggal:

  • Lokasi: TBA
  • Tanggal: TBA

Klik kene kanggo info

Kanggo ndhaftar utawa takon - hubungi Jeffrey Slayter tim

Telpon: +61 (02) 8003 5747
Email: [email protected]

 

unknown

ING HEART urip

Rega: TBD

Ing jantung Living punika individu sing kepengin mlaku mangerténi lan aplikasi dhasar bangunan-pamblokiran kanggo drastis nambah kabeh facets sing urip kalebu; Bisnis, Karir, Kulawarga, Sesambetan, Health, Luang, lan Sosial Impact. Saka njupuk unstuck, utawa kanggo nemen akselerasi apa wis makarya ing gesang panjenengan. Apa sampeyan sing pemilik bisnis, hebat, konsultan, pelatih, profesional utawa timer dipunginaaken niat, iki 4 dina sarasehan bakal menehi sing wis kabentuk kaweruh lan panuntun dhumateng kanggo:

  • Art manifestation.
  • Ing Power of mitakonaken Reality.
  • Carane njlentrehake Personal Life Mission lan Tujuan.
  • Carane Urip Miraculously lan ndandani Banyuwangi (Panjenengan dhewe lan liyane).

Lokasi lan tanggal:

  • Lokasi: TBA
  • Tanggal: TBA

Klik kene kanggo info

Kanggo ndhaftar utawa takon - hubungi Jeffrey Slayter tim

Telpon: +61 (02) 8003 5747
Email: [email protected]

 

unknown

THE SPIRIT OF BUSINESS PROGRAM

hos-cover

Rega: TBD

Jeffrey Slayter’s The Spirit of Business Program (A.K.A. Ing jantung Sales lan Bisnis) punika Wirausaha, Pelatih, Consultants, Business Profesional, lan Business nduweni sing pengin entuk dhuwit liyane dening nuduhake sing ganjaran kanggo positif impact wong liyane ing pasar.

Ngluwihi Techniques lan pribadi metu ana, sade ora ono namung bab nutup menehi hasil. Punika bab saestu mesthi kahanan Win-Win, ngendi loro katelu bakal kuwawa nepaki loro sing pribadi lan bisnis gol. Iki mesthi nyambung titik ing antarane nransfer Panjenengan jantung-felt ganjaran, kawruh, produk lan layanan ing pasar, lan kang mbayar uga iku.

Sampeyan njaluk ijin dadi bangga mromosiaken lan sade bebungah lan talents!

Iki tenan lan kesempatan kanggo nemen sijine jantung bali menyang sade, jadi bisnis bisa dadi kendaraan luwih kanggo kamanungsan pangowahan.

Ana prakara apa area bisnis sampeyan ana ing, iki bakal ningkatake kemampuan kanggo pengaruhe asil antarane kabeh facets saka bisnis:

  • Sales & Rembagan
  • Kepemimpinan
  • Peserta Business Ventures

Lokasi lan tanggal:

  • Lokasi: TBA
  • Tanggal: TBA

Klik kene kanggo info

Kanggo ndhaftar utawa takon - hubungi Jeffrey Slayter tim

Telpon: +61 (02) 8003 5747
Email: [email protected]

 

unknown

Jantung Ngandika

Rega: TBD

Jeffrey Slayter kang Heart saka Ngandika Program (5 Dina) punika kanggo sedaya wiraswasta, Pikiraken Pemimpin, Speakers, Pelatih, Consultants, Business Profesional, lan Business nduweni sing arep dienggo bareng sing bebungah lan pesen kanggo positif impact wong liyane ing pasar.

Ing Jantung Ngandika kira learning seni rumiyin nyambungake karo pirsawan, kanggo nuduhake pesen, layanan utawa produk sing ngerti bakal Benefit bangsa 'gesang, lan nggawa kelompok nyedhaki bebarengan ing pengalaman sambungan. Iki tenan kesempatan kanggo nyelehake jantung lan keaslian bali menyang speaking lan sade ing ngarep saka klompok, supaya pesen lan bisnis bisa dadi kendaraan luwih kanggo ndhukung kamanungsan.

Preduli saka apa wujud utawa medium ngandika sampeyan ana ing, iki bakal ningkatake kemampuan kanggo pengaruhe para rawuh ing sawijining jero tingkat kaya tau sadurunge:

  • Public speaking
  • Media (Televisi, Radio, Social Media etc ..)
  • Sade mati tataran
  • Mlaku pelatihan
  • Pribadi Jaringan Kedadean
  • Boardroom rapat
  • Sales rapat
  • CEO Forum
  • Online Webinars & Teleseminars

Lokasi lan tanggal:

  • Lokasi: TBA
  • Tanggal: TBA

Register utawa takon - tim Kontak Jeffrey Slayter kang

Telpon: +61 (02) 8003 5747
Email: [email protected]

 

unknown

THE PATH OF ALCHEMY PROGRAM

Jeffrey Slayter’s The Path of Alchemy Program (A.K.A Coaches & Consultants Training Program) punika pelatih lan Consultants sing arep kanggo mangerteni carane cepet lan èfèktif entuk 6 utawa 7-tokoh income, lan saestu supercharge impact padha duwe ing klien 'gesang lan bisnis dina.

Mengkono program iki menehi akses experiential lan kanthi taktik paling majeng Wangun manungsa pangowahan karya lagi aplikasi kanggo loro bisnis lan urip transformasi.


->Minsan Profits.Broader Impact.Deeper Change.Mind Opening. Fun.<-

Liyane Jahwéh - Jeffrey Slayter wis jumbuh sulih korinipun prinsip bisnis ngirim sistem kanggo bantuan individu kaya panjenengan, lan bisnis, aja apa lagi kene kanggo nggawe ing donya, karo keprigelan.

Pungkasanipun, kesempatan kanggo nemen sijine jantung bali menyang mengkono bisnis, jadi bisnis bisa dadi kendaraan luwih kanggo kamanungsan pangowahan.

Rega: TBD

Includes the Heart of Sales and Business (usually $2,500)

Lokasi lan tanggal kanggo 2016: TBA

Klik kene kanggo info

Kanggo ndhaftar utawa takon - hubungi Jeffrey Slayter tim

Telpon: +61 (02) 8003 5747
Email: [email protected]

 

unknown

ING MENTORSHIP

Program Mentorship digawe pribadhi program enem sasi Jeffrey Slayter iku kang fokus ing nyediakake "ing-bisnis" individu (bisnis pamilik, consultants, pamicara, pelatih lan wirausaha) paling ngalami évolusi lan efektif cedhak kanggo nampa massive leaps ing asil bisnis dina.

Pribadi pendekatan kanggo ngewangi sampeyan lan bisnis Laser-fokus ing mecahaken masalah-masalah sing nyekeli bisnis bali daya-dikempalken Mastermind dinamis, ngendi sampeyan bisa pengaruh sing bhinéka hard-entuk bisnis kawruh lan pengalaman. Yen wis rampung akèh seminar, kang informasi sugih, banjur Program Mentorship punika babagan penerapan wong kanggo bisnis. Iki paling cedhak sampeyan bisa njaluk kanggo ngakses ndhuwur-undakan siji-kanggo-siji kepelatihan, tanpa gadhah kanggo nglampahi rejeki.

Entri menyang Program Mentorship dening aplikasi mung. Jeff nganggo 4 eksklusif kelompok 14 bisnis saben taun, ngisor. Kanggo informasi luwih lengkap ing rincian iki klik acara kene.

Rega: TBD

Lokasi lan tanggal: TBA

Klik kene kanggo info

Kanggo ndhaftar utawa takon - hubungi Jeffrey Slayter tim

Telpon: +61 (02) 8003 5747
Email: [email protected]

 

unknown

QUANTUM BUSINESS Uwal

balihut

Negara: Kasedhiya kanggo kabeh wilayah

Rega: TBA

Lokasi lan tanggal:

  • Lokasi: Bali, Indonesia (Denpassar Airport)
  • Tanggal: TBA

Klik kene kanggo info

Kanggo ndhaftar utawa takon - hubungi Jeffrey Slayter tim

Telpon: +61 (02) 8003 5747
Email: [email protected]

7stepssidebar

free_course_enrol

The Business Catalyst - FREE Event

The Business Catalyst Event

The Coaches Edge - FREE Event

The Business kadhang - FREE Event

Hak cipta © 2017 Jeffrey Slayter. All Rights Reserved.