Call: +61 (02) 8003 5747  
English中文(简体)中文(漢字)FrançaisDeutsch日本語Bahasa MelayuРусскийEspañolbasa Jawa
Sunting Terjemahan
dening Transposh - translation plugin for wordpress
ALL EVENTS

Free eBook: Uncovering kawicaksanan 8 World kang paling gedhe thinkers

THE BUSINESS EVOLUTION COURSE

Negara: Australia

Rega: $3,500 AUD

Jeffrey Slayter’s The Business Evolution Course punika kanggo sedaya wiraswasta, Pelatih, Consultants, Business Profesional, and Business Owners who want to learn the powerful frameworks of business so they can create a lasting impact on more people in the marketplace. The Business Evolution combines all the essential elements needed to explode your current reach and set up a business that is automated with a clear marketing strategy.

Learn the tools and techniques to fulfil your personal lan bisnis gol. This course brings together sales, marketing and your vision to create change in humanity without the confusion of how to connect the dots. A clear model to grow your business and generate more leads.

Ana prakara apa area bisnis sampeyan ana ing, iki bakal ningkatake kemampuan kanggo pengaruhe asil antarane kabeh facets saka bisnis:

  • Sales & Rembagan
  • Kepemimpinan
  • Peserta Business Ventures
  • Automation
  • Package and Positioning

Ing kapriye filsafat driving The Business Évolusi is a beautiful metaphor…

"Ing Manuk sing ora wedi A cabang bejat Amarga mirsa, iku bisa Count On Sawijining Wings"

Gain the knowledge through The Business Evolution that is required to fly in your business!! Gain the confidence and capacity to change through the evolving demands of your marketplace!!

Lokasi lan tanggal:

  • Lokasi: Byron Bay, NSW, Australia (Bandara bisa Langkawi, Gold Coast utawa Brisbane)
  • Tanggal: 20th - 22 Mei 2017
  • Wektu: 9:30am - 7pmish
  • Lokasi: Byron Bay, NSW, Australia (Bandara bisa Langkawi, Gold Coast utawa Brisbane)
  • Tanggal: 29th - 31 Juli 2017
  • Wektu: 9:30am - 7pmish

Kanggo ndhaftar utawa takon - hubungi Jeffrey Slayter tim

Telpon: +61 (02) 8003 5747
Email: [email protected]


unknown

THE BUSINESS CATALYST EVENT

The Business Catalyst Event

Dadi: Half Day Event Led By Jeffrey Slayter

Standar Preis:

  • FREE

LEARN HOW TO GENERATE MORE LEADS, 10X YOUR SALES, AND INCREASE PROFITS AT THIS FREE HALF-DAY EVENT



Here’s Just Part Of What You’ll Learn At This Live Training:


1. MARKETING AND SALES – Learn how to generate more sales, work with better clients and charge higher prices for your products and services. During this half-day workshop, we will teach the key strategies behind amplifying your leads and sales 10x with marketing funnels and automation tools that allow you to make money while you sleep and better leverage your time!

2. BUSINESS SYSTEMS – Learn how to stop attempting to grow your business by doing more. Instead do less and achieve more. Through the right systems in place within your business, you can scale through the glass ceilings holding you back to achieve sustainable and scalable growth. Kita uga bakal mbukak langkah counterintuitive kanggo njupuk kanggo nemokake pasar untapped kanggo produk lan layanan lan carane ngerti sistem hak sing kudu ing Panggonan rampung bakal rejuvenate bisnis.

3. PIKIRAN – Jeffrey Slayter wis tingkat keprigelan ing fasilitasi sing bakal duwe malah paling mamang klien leleh adoh taun kang "macet" ing debilitating pola. Langkah pisanan kanggo bangunan bisnis sukses lan bejat liwat langit-langit kaca revenue iku kanggo ngganti cara sampeyan mikir lan nindakake. Apa sing lagi bangunan perusahaan milyar dollar utawa bab kanggo break liwat tandha 7-tokoh, ana sawetara tindak tanduk manungsa inti lan taktik bisnis dhasar sing Jeffrey bakal mbantu saya lan ngleksanakake luwih cepet saka wong liya.

Lokasi lan tanggal:

Klik kene kanggo info

Kanggo ndhaftar utawa takon - hubungi Jeffrey Slayter tim

Telpon: +61 (02) 8003 5747
Email: [email protected]

unknown

THE COACHES EDGE EVENT

EXPERIENTIAL AND TACTICAL ACCESS TO THE MOST ADVANCED FORMS OF HUMAN CHANGE WORK AS THEY APPLY TO BOTH BUSINESS AND LIFE TRANSFORMATION

Standar Preis:

  • FREE

Lokasi lan tanggal:

Klik kene kanggo info

Kanggo ndhaftar utawa takon - hubungi Jeffrey Slayter tim

Telpon: +61 (02) 8003 5747
Email: [email protected]


unknown

THE BUSINESS BROTHERHOOD EVENT

The Business Brotherhood Event

Dadi: Half Day Event (FOR MEN ONLY) Led By Jeffrey Slayter

Standar Preis:

  • FREE

An Entrepreneurial Coming-Together For The Awakening Man Only…


Become A Change-Maker In Your Industry With Help From Jeffrey Slayter & Your Brothers

Do You Have A Ever-Growing Hunger To Grow Your Change-Making Business? Are You Looking For A Less Boring Approach To Business & Personal Growth? Are You Looking For Self-Aware Brothers To Grow Alongside You?



Here’s Just Part Of What You’ll Learn At This Live Training:


1. DIRECT – Uncover how an Awakening Entrepreneur crafts a game-changing vision for their companies high-gear growth. During this FREE one day event, we will teach you the key strategies behind little known visioning techniques, only some of the highest paid CEO’s and Business Owners work with.

2. DRIVE – Learn how to tap into your masculine energy for constant and consistent company-wide growth and maximum impact. You will learn key strategies to generate higher calibre clients and charge higher rates for your products and services. During this FREE one day event you will be challenged and turned inside-out so you can be a visionary-values-driven business leader.

2. DISCERN – Jeffrey Slayter coaches CEO’s. His mastery level in facilitation will have even the most skeptical of CEO’s and entrepreneurs melting away years of being “stuck” in debilitating patterns that are impacting themselves and their vision. In this FREE one day event you will sharpen your ability to predict, prepare and produce exponential results.

“HOW TO GROW YOUR CHANGE-MAKING BUSINESS, FAST!”

USE THIS HIGH-IMPACT, CONTENT-RICH & COMMUNITY DRIVEN EVENT TO SKYROCKET YOUR BUSINESS TO SUCCESS

CATETAN: Maybe Your Business Is Working And Your Thought That “Was The Game”. But Deep Down You And Your Brothers Know There Is More To Life.

This is a content-rich event full of unique, step-by-step content and powerful interventions that you can use straight away to rapidly enhance your leadership and change-making skills, while growing your business rapidly.

We restrict the number of seats for this event to make sure each attendee has the best experience possible, so be sure to RSVP immediately on this page to secure your seat.

Lokasi lan tanggal:

Klik kene kanggo info

Kanggo ndhaftar utawa takon - hubungi Jeffrey Slayter tim

Telpon: +61 (02) 8003 5747
Email: [email protected]

unknown

ING HEART urip (Now Known as Evolve Your Life)

Negara: Australia

Rega: $2,500 AUD

Ing jantung Living punika individu sing kepengin mlaku mangerténi lan aplikasi dhasar bangunan-pamblokiran kanggo drastis nambah kabeh facets sing urip kalebu; Bisnis, Karir, Kulawarga, Sesambetan, Health, Luang, lan Sosial Impact. Saka njupuk unstuck, utawa kanggo nemen akselerasi apa wis makarya ing gesang panjenengan. Apa sampeyan sing pemilik bisnis, hebat, konsultan, pelatih, profesional utawa timer dipunginaaken niat, iki 4 dina sarasehan bakal menehi sing wis kabentuk kaweruh lan panuntun dhumateng kanggo:

  • Art manifestation.
  • Ing Power of mitakonaken Reality.
  • Carane njlentrehake Personal Life Mission lan Tujuan.
  • Carane Urip Miraculously lan ndandani Banyuwangi (Panjenengan dhewe lan liyane).

Lokasi lan tanggal:

  • Lokasi: Byron Bay, NSW, Australia (Bandara bisa Langkawi, Gold Coast utawa Brisbane)
  • Tanggal: 13th – 16th Juli 2017
  • Wektu: 9:30ing – 7pmish

Negara: Asia

Lokasi lan tanggal:

  • TBD

Klik kene kanggo info

Kanggo ndhaftar utawa takon - hubungi Jeffrey Slayter tim

Telpon: +61 (02) 8003 5747
Email: [email protected]

unknown

THE BUSINESS évolusi

Negara: Australia

Rega: $3,500 AUD

Lokasi lan tanggal:

  • Lokasi: Byron Bay, NSW, Australia (Bandara bisa Langkawi, Gold Coast utawa Brisbane)
  • Tanggal: 20th - 22 Mei 2017
  • Wektu: 9:30am - 7pmish
  • Lokasi: Byron Bay, NSW, Australia (Bandara bisa Langkawi, Gold Coast utawa Brisbane)
  • Tanggal: 29th - 31 Juli 2017
  • Wektu: 9:30am - 7pmish

Register Utawa takon - tim Contact Jeffrey Slayter kang

Telpon: +61 (02) 8003 5747
Email: [email protected]

unknown

Jantung SALES lan bisnis

hos-cover

Negara: Australia

Rega: $2,500 AUD

Jeffrey Slayter’s The Heart of Sales and Business punika Wirausaha, Pelatih, Consultants, Business Profesional, lan Business nduweni sing pengin entuk dhuwit liyane dening nuduhake sing ganjaran kanggo positif impact wong liyane ing pasar.

Ngluwihi Techniques lan pribadi metu ana, sade ora ono namung bab nutup menehi hasil. Punika bab saestu mesthi kahanan Win-Win, ngendi loro katelu bakal kuwawa nepaki loro sing pribadi lan bisnis gol. Iki mesthi nyambung titik ing antarane nransfer Panjenengan jantung-felt ganjaran, kawruh, produk lan layanan ing pasar, lan kang mbayar uga iku.

Sampeyan njaluk ijin dadi bangga mromosiaken lan sade bebungah lan talents!

Iki tenan lan kesempatan kanggo nemen sijine jantung bali menyang sade, jadi bisnis bisa dadi kendaraan luwih kanggo kamanungsan pangowahan.

Ana prakara apa area bisnis sampeyan ana ing, iki bakal ningkatake kemampuan kanggo pengaruhe asil antarane kabeh facets saka bisnis:

  • Sales & Rembagan
  • Kepemimpinan
  • Peserta Business Ventures

Lokasi lan tanggal:

  • Lokasi: Byron Bay, NSW, Australia (Bandara bisa Langkawi, Gold Coast utawa Brisbane)
  • Tanggal: 18th – 21st February 2017
  • Wektu: 9:30ing – 7pmish

Negara: Asia

Lokasi lan tanggal:

  • TBD

Klik kene kanggo info

Kanggo ndhaftar utawa takon - hubungi Jeffrey Slayter tim

Telpon: +61 (02) 8003 5747
Email: [email protected]

unknown

Jantung Ngandika (Evolved into Rising Messengers Course)

Negara: Australia

Rega: $4,500 AUD

Jeffrey Slayter’s The Heart of Speaking (6 Dina) punika kanggo sedaya wiraswasta, Pikiraken Pemimpin, Speakers, Pelatih, Consultants, Business Profesional, lan Business nduweni sing arep dienggo bareng sing bebungah lan pesen kanggo positif impact wong liyane ing pasar.

Ing Jantung Ngandika kira learning seni rumiyin nyambungake karo pirsawan, kanggo nuduhake pesen, layanan utawa produk sing ngerti bakal Benefit bangsa 'gesang, lan nggawa kelompok nyedhaki bebarengan ing pengalaman sambungan. Iki tenan kesempatan kanggo nyelehake jantung lan keaslian bali menyang speaking lan sade ing ngarep saka klompok, supaya pesen lan bisnis bisa dadi kendaraan luwih kanggo ndhukung kamanungsan.

Preduli saka apa wujud utawa medium ngandika sampeyan ana ing, iki bakal ningkatake kemampuan kanggo pengaruhe para rawuh ing sawijining jero tingkat kaya tau sadurunge:

  • Public speaking
  • Media (Televisi, Radio, Social Media etc ..)
  • Sade mati tataran
  • Mlaku pelatihan
  • Pribadi Jaringan Kedadean
  • Boardroom rapat
  • Sales rapat
  • CEO Forum
  • Online Webinars & Teleseminars

Lokasi lan tanggal:

  • Lokasi: Byron Bay, NSW, Australia (Bandara bisa Langkawi, Gold Coast utawa Brisbane)
  • Tanggal: September 12th-17th 2017

Klik kene kanggo info

To Register or Inquire – Contact Jeffrey Slayter’s team

Telpon: +61 (02) 8003 5747
Email: [email protected]

unknown

THE PATH OF ALCHEMY PROGRAM

Jeffrey Slayter’s The Path of Alchemy (A.K.A The Coaches & Consultants Training) punika pelatih lan Consultants sing arep kanggo mangerteni carane cepet lan èfèktif entuk 6 utawa 7-tokoh income, lan saestu supercharge impact padha duwe ing klien 'gesang lan bisnis dina.

Mengkono program iki menehi akses experiential lan kanthi taktik paling majeng Wangun manungsa pangowahan karya lagi aplikasi kanggo loro bisnis lan urip transformasi.


->Minsan Profits.Broader Impact.Deeper Change.Mind Opening. Fun.<-

Liyane Jahwéh - Jeffrey Slayter wis jumbuh sulih korinipun prinsip bisnis ngirim sistem kanggo bantuan individu kaya panjenengan, lan bisnis, aja apa lagi kene kanggo nggawe ing donya, karo keprigelan.

Pungkasanipun, kesempatan kanggo nemen sijine jantung bali menyang mengkono bisnis, jadi bisnis bisa dadi kendaraan luwih kanggo kamanungsan pangowahan.

Negara: Australia

Rega: $9,000 AUD

Includes the Heart of Sales and Business and Evolve Your Life (Nilai $4,000)

Lokasi lan tanggal kanggo 2017:

Hawks

Januari – Bisa 2017: The Hawks

  • Sesi 2: 7th – 9th April 2017
  • Sesi 3: 12th – 14th Mei 2017

Lokasi: Byron Community Centre

Wektu: 10:00ing - 6:30pmish saben dina

Dolphins

Nov 2017 – April 2018: The Dolphins

  • Sesi 1: 16th – 19th November 2017
  • Sesi 2: 18th – 21st Jan 2018
  • Sesi 3: 12th – 15th April 2018

Lokasi: Byron Community Centre

Wektu: 10:00ing - 6:30pmish saben dina

Klik kene kanggo info

Kanggo ndhaftar utawa takon - hubungi Jeffrey Slayter tim

Telpon: +61 (02) 8003 5747
Email: [email protected]

unknown

ING MENTORSHIP

Ing Mentorship program is Jeffrey Slayter’s personalized six-month program that focuses on providing “in-business” individuals (bisnis pamilik, consultants, pamicara, pelatih lan wirausaha) paling ngalami évolusi lan efektif cedhak kanggo nampa massive leaps ing asil bisnis dina.

Pribadi pendekatan kanggo ngewangi sampeyan lan bisnis Laser-fokus ing mecahaken masalah-masalah sing nyekeli bisnis bali daya-dikempalken Mastermind dinamis, ngendi sampeyan bisa pengaruh sing bhinéka hard-entuk bisnis kawruh lan pengalaman. Yen wis rampung akèh seminar, kang informasi sugih, banjur Program Mentorship punika babagan penerapan wong kanggo bisnis. Iki paling cedhak sampeyan bisa njaluk kanggo ngakses ndhuwur-undakan siji-kanggo-siji kepelatihan, tanpa gadhah kanggo nglampahi rejeki.

Entri menyang Program Mentorship dening aplikasi mung. Jeff nganggo 4 eksklusif kelompok 14 bisnis saben taun, ngisor. Kanggo informasi luwih lengkap ing rincian iki klik acara kene.

Negara: Australia

Rega: $11,000 AUD

In-Person Sessions (Choose 2):

Wektu: 10ing – 6:30am

  • Sesi 2: 25th – 27th April 2017
  • Lokasi: Byron Bay – address will be given to program participants
  • Sesi 3: 16th – 18th Mei 2017
  • Lokasi: Byron Bay – address will be given to program participants
  • Sesi 4: 27th – 29th Juni 2017
  • Lokasi: Byron Bay – address will be given to program participants
  • Sesi 5: 4th – 6th Agustus 2017
  • Lokasi: Byron Bay – address will be given to program participants

Call Dates (Join Any 6 Calls)

  • 5th April, 12 noon Sydney time
  • 10th Mei, 12 noon Sydney time
  • 22nd June, 12 noon Sydney time
  • 6th Juli, 12 noon Sydney time

Negara: Asia

Lokasi lan tanggal:

  • TBD

Klik kene kanggo info

Kanggo ndhaftar utawa takon - hubungi Jeffrey Slayter tim

Telpon: +61 (02) 8003 5747
Email: [email protected]

unknown

QUANTUM BUSINESS Uwal

balihut

Negara: Kasedhiya kanggo kabeh wilayah

Rega: TBA

Lokasi lan tanggal:

  • Lokasi: Bali, Indonesia (Denpassar Airport)
  • Tanggal: TBA

Klik kene kanggo info

Kanggo ndhaftar utawa takon - hubungi Jeffrey Slayter tim

Telpon: +61 (02) 8003 5747
Email: [email protected]

7stepssidebar

free_course_enrol

The Business Catalyst - FREE Event

The Business Catalyst Event

The Coaches Edge - FREE Event

The Business kadhang - FREE Event

Hak cipta © 2017 Jeffrey Slayter. All Rights Reserved.