Call: +61 (02) 8003 5747  
English中文(简体)中文(漢字)FrançaisDeutsch日本語Bahasa MelayuРусскийEspañolbasa Jawa
Sunting Terjemahan
dening Transposh - translation plugin for wordpress
ABOUT JEFFREY SLAYTER

Free eBook: Uncovering kawicaksanan 8 World kang paling gedhe thinkers

jeffpm

Babagan Jeffrey

Matur nuwun kanggo ngunjungi situs web. Minangka sing kene amarga sing pengin weruh kula ing tingkat sing tuwa. Uga, matur nuwun kanggo kesempatan kanggo ngidini kula kanggo nuduhake sing aku karo kowe.

Pendhaftaran Taun Awal

Aku tansaya munggah ing Hawaii lan dirawuhi sekolah ana sak Pendhaftaran enom taun. Aku ora ngeja uga (lan aku isih ora bisa), utawa nulis, lan aku berjuang karo tindakan sing durung kapentingan kula. Aku iki itching kanggo njaluk metu ana ngalami iku tinimbang lungguh ing kursi lan kang mulang. Sing bisa mbayangno, iki digawe kula aran kinda beda lan dhengkul.

Supaya apa durung aku? Aku dibangun sesambetan kuwat lan palsu akeh friendships karo loro guru lan siswa (sawetara guru disengiti kula). Sadurunge aku sumurup iku, Aku nomer akeh allies sing ngormati kula kanggo sing aku, tinimbang aku sumurup. Aku tresna iku.

Wong lan begja mattered kula

Minangka bocah, Aku iya akèh dicekel bocah durung ... aku Mlayu sekolah kanggo pindhah selancar lan ngginakaken kathah wektu mung hanging metu. Nanging ing kene ing bab, Aku ora ngombe utawa apa obatan. Aku wis sekseni apa mabuk lan addictions iya wong lan aku milih digunakake. Jebule, antarane sampeyan lan kula, alah Pendhaftaran kanca cedhak seda peracunan alkohol, supaya bab suwene aku wanted kanggo nindakake ana ngombe Pendhaftaran sorrows adoh.

Milih ora ngombe ing kahanan sosial temenan sing aku kanggo nemokake iku ing kula kanggo njaluk penak karo kahanan sosial tanpa pitulungan saka ngombe utawa loro. Salawasé wong liya wis alkohol kanggo dadi nyaman karo kahanan sosial anyar, Aku ora. Apa salah karo ngombé, mung ora Pendhaftaran bab ...

Aku sinau dadi penak karo sumelang

Aja njaluk kula salah, Aku isih akèh fun. Aku lunga menyang katelu, raced mobil, tak menyang alangan lan uga ... aku kebak urip Pendhaftaran karo ngulandara. Jebule, hindsight ing aku wis HDADD (versi abot saka nambah), Aku mung secara harfiah ora bisa ngadeg omahe. Mengko ing urip mesthi, Aku ditemokake sawetara saka wong paling sukses ing urip wis dadi (Richard Branson, Robert Kiyosaki, Charles Schwab etc ...). Sisih plus? Duwe HDADD dadi aset gedhe amarga nalika aku ketemu soko aku pancene dadi, Aku proses massive volume informasi ing wektu.

“ADD punika Fokus anyar” - Jeffrey Slayter (ngandika dening nambah bener wong)

Aku hadiah ing nyamarake!

Aku tansah kang luwe nggawe soko. Kula nemu kesenengan apa kuwi kanggo wong, Witness mesem ing pasuryan lan dadi Go-kanggo-wong kanggo sing Urut saka pengalaman. Ana wektu ing SMP ngendi aku weruh ageng garis dicekel bocah tuku Candy lan pangan saka bartender.

Ngadeg ing baris? Umum wong lanang, kita bisa apa luwih apik saka sing ...

Aku lunga menyang Wholesaler sing didol pangan padha. Aku tuku kabeh kuwi sing bartender didol (lan liyane) lan disimpen ing lemari Pendhaftaran, didol lan undercut ing bartender ing Candy (lan marang liyane). Best kabeh, dicekel bocah durung kudu ngenteni ing baris kanggo njaluk apa padha wanted! Aku disimpen wong loro wektu lan dhuwit. Aku cepet sinau pawulangan paling penting ing accounting ...

Nggawe MediaWiki.

“Iku ora apa sampeyan wis nggawe, iku apa supaya sampeyan tetep” - Jeffrey Slayter

jefflifestyle2

Pendhaftaran Upbringing

Kula rama iki sing hebat miwiti perusahaan ing wektu aku urip ing Hawaii. Ing awal, iku musna angel, lan aku ngelingi perjuangan kanggo ketemu ends kita kulawarga.

Aku humbly kelingan Mbok nggawa mangoes kanggo kulawarga mangan amarga mbok lan bapak padha berjuang karo maxed metu utang kertu kredit.

Nanging bapak ora nate munggah marang ing bisnis idea lan saestu digawe iku kasil liwat sawetara tombol iku; sesambetan, pangertosan bangsa’ kabutuhan, tending kanggo wong lan gadhah kulawarga sing nyadari ing wong. Lan sewengi, kang idea iki angsal lan dituku dening perusahaan umum.

Aku Learnt Persistence Off Kula Mo

Kita kulawarga tindak saka lagi wae njupuk dening apa felt kaya sewengi sukses, lan dipindhah menyang Silicon lebak California (nalika aku ana 10 lawas taun), panggonan ngarep Google Apple LinkedIn lan sawetara saka paling gedhe perusahaan teknologi ing donya. Bisa mbayangno?

Aku elinga nonton Pendhaftaran rama wiwit perusahaan liyane ing meja pawon. Tinimbang ngeduk rumiyin menyang para Piggy Bank, bapak digawe Nilai metu saka boten kanthi nggunakake papan antarane para kuping. Panjenenganipun secara harfiah digawe iku metu saka “tipis online”. Aku mirsani minangka dhewek wungu liwat $ 50m dolar ing sukan kapitalis pendanaan liwat taun, lan sinau soko penting banget ...

Yen sampeyan bisa njupuk $0 lan nguripake iku menyang $1,000,000 sampeyan bisa njupuk $ 1m lan nguripake iku menyang $ 10m

“Kasugihan dianakaké ing kreatifitas” - Jeffrey Slayter

Business iki tenan mlaku liwat Pendhaftaran vena saka awal kaping. Aku iki itching kanggo nggawe tawaran, duwe kesenengan lan ngirim mesem kanggo bangsa liya 'pasuryan.

Pendhaftaran Awal Profesional Urip

Aku needed kanggo mbayar tagihan pisanan aku nindakake apa saben taruna enom miwiti metu iya ... aku tak proyek ing 19 taun umur (bapak wanted kula nemokake dalan dhewe). Aku makarya karo banget jenis lan pangerten hebat. Aku malah damel hasil karo wong kanggo bantuan marang tambah dodolan anggere aku bakal diijini riset investasi situs online ing wektu longgar.

Sak iki wektu, Aku eling cukup urip-mesthi wayahe. Aku iki macet puncak jam lalu lintas ing cara kanggo bisa, lan weruh queues dawa ing mobil ing dalan ing ngarep. Aku panginten, “Ana wis dadi cara sing luwih apik kanggo urip saka iki ...” aku pancene tak pompa kanggo njaluk metu saka tlatah. Iku apik tenan carane motivating Bunch saka mboten remen wong ing lalu lintas bisa.

Iku ora kaya aku iki kaanan ora marem karo proyek, Aku mung kepengin nggawe spasi saka dhewe, lan kang macet ing lalu lintas ora bagean Pendhaftaran ngimpi!

Aku dirawuhi Pendhaftaran pisanan sarasehan pangembangan pribadi ing 19 taun umur, nyepak-miwiti ngimpi nggawe gesang dhewe. Sak sarasehan kula mirsani karya fasilitator karo wadon ing dheweke sesambetan kaliyan sukses, prestasi, lan dhéwé. Apa aku weruh ana urip ganti wujud. Aku mung tak inspirasi.

Aku sumurup Aku wanted kanggo tindakake padha kanggo liyane sedino aku dadi kepengin banget karo pembelajaran lan akeh minangka individu. Aku secara harfiah ngginakaken meh saben learning akhir minggu lan wacan buku sawise buku (isih mengkono iki dina iki), panggolekan prinsip laku menyang minangka akeh kaya aku bisa kanggo mbangun dhewe perusahaan lan duwe urip aku wanted. Aku malah maca materi salawasé Aku iki macet puncak jam lalu lintas!
Iku ing 19 taun umur sing aku miwiti Pendhaftaran saben semedi laku lan aku wis ora lèrèn amarga. Jebule, Aku bisa nyekseni yen kaya aku tak tuwa menyang semedi (minangka yen ana panggonan tuwa kanggo pindhah), urip dhewe tak luwih kanggo kula.

Sedino, Aku nemu tenan elek Jambon house ing internet sing cetha ing-diregani (Jambon ana ireng anyar). Iku iya perlu karya sawetara (oke, iku needed akèh karya), nanging seneng, Aku wis dibangun sesambetan karo wong aku nglumpuk tim sing diijini kula:

  • Nyilih dhuwit kanggo 3 sasi kanggo tuku omah
  • Ndandani munggah karo kanca apik mine
  • Ngedol omah kanggo luwih saka Aku tuku iku kanggo

Aku kui MediaWiki watara $ 45.000 (iku wis sawetara taun). Ana iku! Aku ngatur kanggo nguripake $0 kanggo $45,000, lan aku mung sumurup iku prakara kang wektu sadurunge aku bakal millionaire. Aku kiwa Pendhaftaran proyek.

jeffstagelife2

Pendhaftaran Business Life Cycle

Iku ora dawa sadurunge aku lunga dhisik Kanggo tuku akeh bêsik saka real estate kabeh antarane negara lan wektu aku 26, Aku diduweni akeh situs kabeh ndonya. Wow, carane kelangan aku? (dudu, maca ing ...).

Nanging kita ngerti, samubarang kabeh kalebu bisnis sukses bisa sauntara. Urip nduweni cara mbuwang tantangan lan ing 26 taun, Aku meh ilang kabeh musna liwat amba, ala investasi kaputusan. Aku pitutur kaputusan amarga aku ora pengin nyalahke kahanan, Aku pengin duwe dhewek.

Kaya manungsa bakal aran, Aku mudhun lan metu. Kebeneran kula, Aku wis rampung akèh seminar nginep minangka positif kaya aku bisa lan aku tangi lan ing maneh (thank Bethara kanggo positif pikiran drown metu kabeh pikirane negatif Aku iki gadhah!). Dadi saiki ana Pendhaftaran kasempatan, kanggo reinvent urip Pendhaftaran maneh.

Minangka hobi, Aku miwiti nggarap Pendhaftaran kanca ing bisnis lan gesang, kanggo njupuk iku kanggo tingkat sabanjuré. Aku sambungan karo wong, Aku tak sukses lan kesalahane aku digawe supaya padha bakal ora duwe kanggo nggawe wong piyambak.

Iki soko aku sumurup ana bagean dalan. Sadurunge aku sumurup iku aku consulting, ngandika ing sarasehan sawise sarasehan lan pungkasanipun, ing orane tumrap sekolah amba ing donya!Aku malah sambungan ing tataran karo sawetara saka paling gedhe inspirasi lan pikiran pemimpin kaya Richard Branson, Dr. Demartini, Robert Kiyosaki lan Tony Robbins. Soko aku mung tau ngimpi apa!

Saka kene, Aku kasil mbangun multimillion-dollar tangerang perusahaan (Jeff lan Kane Pty Ltd), nggarap Fortune 500 perusahaan minangka penasehat dipercaya kanggo bantuan mau inovasi lan asil. Aku maneh ing kaki Pendhaftaran bangunan bisnis liyane lan investasi kesempatan ing latar mburi karo kaya-minded wong aku wis ketemu sak Pendhaftaran engagements speaking, lan saka luar biasa pilih dhuwur net-worth klien.

Kabeh aku Apa wis tau ngimpi kanggo Ing Life dadi Reality! (Cheesy nanging bener)

Nanging ing kene ing bab. Ing wayahe banget, Aku kenek titik ing gesang ngendi aku iki takon dhewe “Saiki Apa??!?”Ana soko ilang. Aku iki ora mimpin dening bisnis lan dhuwit maneh. Aku miwiti kanggo golek sing salawasé bisnis kang ana migunani, dhewe iku kosong ...

The Next gelombang Human Potensial lan Business Psychology

Sawisé mengkono akèh searching lan semedi ing prakara (lan Matur nuwun, selancar), Aku teka mujudaken sing aku wanted kanggo nyekel gelombang sabanjure potensial manungsa lan bisnis psikologi (apa wae sing). Aku ketemu jantung apa wis saiki karo kula wektu wutuh ...

jeffwave3

Ais Learning, Akeh, lan Mbuwang Wektu Kanthi wong sing tresna Ditindakake padha

Ngendi aku Tjubo Djalmo manungso punika judhul

Oke kene pikiraken. Yen sampeyan njupuk mikroskop lan katon rumiyin ing sèl, lan katahan arep tuwa iku wiwit katon kaya Semesta! Mbayangno spasi ing antarane molekul, elektron ngorbit, lair lan matine sel anyar.

Kula, internet ora beda. Puniko Semesta sing ngidini kita nyambung ing tingkat kaya ora ana liyane! Papan saka kamardikan informasi lan sambungan ora ngidini kita nyambung ora mung intellectually, nanging ing tingkat jantung (inggih, Aku ngomong jantung). Kita bisa miwiti ngomong bab sing kudu ngedika bab, tinimbang apa media ide Pumps metu. Iki bisa mengaruhi carane kita sesambungan karo saben liyane wong, lan carane kita nindakake bisnis bebarengan (mung kanggo nggawa maneh Bumi).

Kanthi nggunakake teknologi maju ing stupendous kacepetan, wong donya wis diwiwiti kanggo awaken menyang manunggal luwih gedhe (“Wow, iki njupuk jero”). Aku bagean saka The Next gelombang Human Potensial lan Business Psychology.

“Tentrem ora bisa ngrambah liwat panganiaya, mung bisa ngrambah liwat pangerten” - Ralph Waldo Emerson

Pendhaftaran Life Saiki?

Ana prabédan ing karya lan muter. Iku kabeh muter (kajaba sing whinger occasional sing dados korban dening donya). Ayo njaluk nyata, iku ora sampurna, Aku nggawe kesalahane. Aku sing malah gawe kula ngguyu bodho iku. Aku mung cenderung hubungané Pendhaftaran kesalahane sethitik liyane usefully.

Liyane aku olahraga lan takon, mbukak perusahaan Pendhaftaran salawasé patemon mirunggan lan maringi inspirasi wong, ing luwih urip Pendhaftaran dadi. Life is truly a gift.

“Timer Actualising Wong kudu Apa padha bisa” - Abraham Maslow

jeff-hammock

7stepssidebar

free_course_enrol

The Coaches Edge - FREE Event

The Business kadhang - FREE Event

Hak cipta © 2017 Jeffrey Slayter. All Rights Reserved.