Call: +61 (02) 8003 5747  
English中文(简体)中文(漢字)FrançaisDeutsch日本語Bahasa MelayuРусскийEspañolbasa Jawa
Sunting Terjemahan
dening Transposh - translation plugin for wordpress

Ing $ 100m Exit Conversation Audio: Solutions Sing Bisa


Apa Panjenengan Jeffrey Do?

Jeffrey punika Author paling laris, Internasional Speaker, Philanthropist, Panginten pimpinan, Sosial Entrepreneur lan Producer.

Menehi gelombang sabanjure visionary pemimpin karo sambungan ing, pribadi, platform, konsultasi, language, kawruh lan sumber daya kanggo akselerasi sing wahyu lan bisnis, minangka kendaraan kanggo ngowahi kamanungsan bebarengan.

Ing latar mburi, Jeffrey uga di bangun lan ndhukung bisnis internasional, ndhukung kamanungsan ing industri pembangunan manungsa, pendidikan, conscious media production.

Carane Ora Panjenenganipun nindakaken?

Panjenenganipun tekan lan enggo bareng kang kawajiban kanggo kamanungsan, liwat daya saka internet, Dhiskusi nuduhake, urip orane tumrap sekolah, urip language, Konperensi donya, pameran, buku, televisi, radio lan sosial wirausaha bisnis.

Awakening. Dungkaping. Insightful.

Tombol Wuku Panjenenganipun Ngirim

  • Kuat Sales kanggo pengaruhe lan nuduhake pesen sing progresses utawa mbenakake sawetara aspek saka pengalaman manungsa.
  • Financial Kamardikan dening Building lan percepatan bisnis sing empowers sing misi lan layanan kanggo kamanungsan.
  • Emosi Merdika kanggo milih carane arep nemu urip ing tingkat sing tuwa, and how that will enhance your relationships, bisnis, masyarakat lan kesehatan.
  • Sambungan menyang komunitas sing narik ing sumber sing ndhukung kamanungsan.
  • Kajelasan liwat Noise saka pengaruh ide (TV, Radio, Traditional Education), supaya sampeyan bisa karo paling informasi kualitas kanggo urip.

Jeffrey kang Brief Bio

Sawisé taun on-the-Pengadilan bisnis pengalaman (iki kalebu kesalahane lan ageng menang) lan learning ing papan kang bisnis psikologi lan manungsa potensial, Jeffrey wis teka nyawiji sulih korinipun prinsip bisnis ngirim sistem kanggo bantuan individu kaya panjenengan, ngawula kamanungsan, karo keprigelan.

Manggen iki dalan, wis diwenehi Jeffrey kesempatan olahraga lan sinau saka liwat 3 yuta wong (loro online lan offline) ing liwat 12 negara. Minangka millionaire timer digawe sadurunge umur 30, sampun ngandika ing tataran kajawi sawetara saka paling sukses wirausaha, pemimpin pamikiran, pangowahan produsen lan eksekutif tingkat.

Sawetara kalebu; Sir Richard Branson (pangadeg Virgin), Brian Tracy (donya renown motivasi speaker lan penulis), Yohanes Gray (paling laris penulis Priya Apa Saka Mars, Wanita Apa Saka Venus), Les Brown (internasional dirating ndhuwur motivasi speaker), Bob Proctor (lintang saka film Ing rahasia), Dr. Demartini (lintang saka film Ing rahasia), Frank Lagan (ing mbayar paling langsung nanggepi internet marketer ing donya), T aerator Ecker (paling laris penulis Ing Rahasia saka Millionaire Mind lan akeh.

Mlaku sing sukses multimillion-dollar tangerang perusahaan, dhewek wong wis arahan Fortune 500 perusahaan, lan ageng ing jantung Silicon lebak, birthplace saka sawetara saka paling gedhe perusahaan teknologi ing donya (e.g. Google, Apple, Yahoo, lan eBay).

Ing kalodhangan, sampeyan bisa ketemu enthusiastically delving menyang wétan korinipun, semedi, laku Kepemimpinan, bisnis portofolio bangunan, lan tetep ing pinggiran nglereni saka informasi paling kuat kasedhiya kanggo free kamanungsan dina.

Oh! And he also surfs, muter karo kang edan asu lan mblanjakake wektu karo kulawarga lan kanca-kanca.

"Cara mung kanggo nggawe pangertèn saking pangowahan iku kanggo njelomprongke menyang dhewek, pindhah karo, and join the dance.”
– Alan Watts


Dr. Yohanes Demartini, saka film "Ing rahasia"

"Jeffrey duwe cara asli saka nyambungake karo individu lan genuinely hubungane wong kaya padha wis ana Creative Sasrabahu karo ageng potensi sing bakal ninggalake dhewe tandha khusus ing donya. Ing cara iki dhewek ngkatalisasi sing tau luwih eling lan mranata lampu sing disimpen, nanging sungguh creativities."

Frank Lagan, mbayar paling internet marketer ing donya.

"Aku ora bisa wong ngomong cukup iku apik bab iki wong, Aku sampeyan kudu mbayar manungsa waé sing cedhak apa ngomong-it'll ngganti gesang panjenengan!"

Bob Proctor, bintang The Secret lan urip Sukses Coach

"Karya sing Jeff ora iku 'klasik' yen sampeyan bisa njaluk kesempatan kanggo bisa karo wong - Pick munggah cepet!"


Les Brown, donya anjog motivasi speaker

"Yen looking kanggo ndandani urip lan manggon impen aku Highly Rekomendasi Jeff Slayter! Kang bakal menehi cara lan Techniques kanggo reinvent dhewe lan bisnis!"


Stuart D'Arcy, donya-kesuwur shaper kasêmbadan saka D'Arcy Surfboards

"Jeffrey iku wong nicest lan bakal nuduhake carane sampeyan bisa nguripake karep menyang dhuwit lan Mungkin malah full time bisnis ...!!!"

Aku wis sijine bebarengan sawetara free lan sing mbayar kawajiban kanggo ndhukung akeh dhewe lan bisnis sing aku wis ketemu migunani lan liyane uga. Seneng!

Hak cipta © 2017 Jeffrey Slayter. All Rights Reserved.